Howdy

Cha cha bloggennnn! Jag tror jag börjar bli galen, har bara sovit i 2 timmar men ändå är jag pigg?! Tjejen som brukade sova bort hela dagar is no longer here, woop!

Igår var jag ute och slirade med min kära vän Elena! Det var mycket gemytligt, först var vi på Bill&Bob och efter det på Pitchers. Jag fick både gratis dricka och mat efteråt hähä. ;) Hängde med Isabelle, Kristoffer, David, Linn, Robert och Bundit på efterfest så kom hem vid fyra! Hade hur som helst en jävligt rolig kväll! (Ja, jag överanvänder utropstecken!)

Imorse kravlade jag mig upp och var minsann i stallet 7.40! Alla hästar var ute klockan 8 och jag fixade fint i och utanför stallet, tömde soporna och hade mig. Kände mig astrött, men när jag väl kom hem så fastnade jag ju såklart vid datorn hähä!

Längtar som en liten skitunge tills imorn!!

Funderar på att dra ihop ett gäng och åka på Gaykryssningen i November, fyfan vad kul det vore! Jag har blivit så gay alltså... Skaffar mig gaykompisar och allt, jag som inte gillar flator, det innebär ju bara massa drama egentligen. Men äsch!

Finns en otroligt charmig vimmelbild på mig på vlt.se från igår..... Ifall ni vill ha något att skratta åt denna söndag! Själv tänker jag fortsätta skratta åt störda youtube-klipp, that's mah thing!

Hejdå!

P.s. Min häst är världens finaste!!

Kommentarer
Postat av: Matilda

sv: pinsamt juuu!! x)

2011-08-14 @ 18:20:03
URL: http://ponyhopparn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0