Ponyupdate!

Ännu en helg har snart passerat, en ytterst kall sådan huhu! Vadå långkalsongsinvigning igår? Det var spökdimma när vi åkte iväg till ponnytävlingen i Surahammar. :o Den lättade upp som tur var och värmen återfann sig när man rörde sig på tvälingsplatsen. Maya och Misty startade först en LC (70cm) som var en Clear Round. Det gick galant, de hade superfint grundtempo och Maya tog fina vägar. Felfria och en rosett! :)


Världens absolut sötaste ponny!! Puss på mulen gosis!

Hamre hade 2 lag med i sista omgången av Division 2. Maya red i lag 1 tillsammans med Matilda/Shakira, Julia/Marengo och Amanda/William. I grundomgången fick Maya och Misty verkligen en toppenrunda!! De var nolla och vi höll tummarna inför de andra i laget. Jag peppade och hjälpte Matilda på framhoppningen och hon red riktig bra inne på banan, ännu en nolla! Julia och sin bruna Marengo fick ett stopp men var snabbt runt igen och slutade på 4 fel (dvs inga tidsfel). Amanda och Wiliiam fick inte bara peppning på framhoppningen utan jag och mamma Marika stod även på sidan av banan och peppade på henne med höga rop, det visade sig fungera utmärkt och de var nolla! Eftersom man räknar bort det ekipaget med flest fel slutade Hamres lag 1 på 0 fel och var därmed vidare till omhoppning tillsammans med Stora Ekeby och Köping!

Alla tjejerna gjorde sitt bästa och fick fina rundor i omhoppningen, den gick dessutom i LB+5 och ett hinder (ett vitt plank!) var LA-höjd avslöjade Tina efteråt! Det är hela 90cm för Maya & Misty!! Maya och Amanda fick 2 stopp var på en dum röd/vit oxern, men alla kom runt och laget slutade på 12 fel. De hade lite långsammare tid än Köpings lag som slutade på samma fel. Så det blev en 3:e plats, en mycket välförtjänad sådan!! GRATTIS TJEJER!


Maya/Misty, Matilda/Shakira, Julia/Marengo och Amanda/William!
HAMRE! <3

Detta var sista bortatävlingen för säsongen, hemma på Hamre blir sista för Team Misty den första helgen i november. Det är så himla kul att få följa med dig Maya! Att få vara en del av din ponnytid och följa eran utveckling tillsammans är både lärorikt, roligt och underbart!! Tycker om er oerhört mycket Mia, Maya och Misty! <3

I eftermiddag ska jag följa med Maya och hela hennes familj till Pizza Hut och äta buffé för att fira fina framgångar! :DD

Puss!/mikeli

Kommentarer
Postat av: Mia

Gulliga du!! Skicka in bilden till VLT också dom brukar ju ha en sida där det finns lagbilder - skriv nåt bra också.

2011-10-16 @ 17:14:25
Postat av: maya

Det var ett vit plankhinder!!!!!!

2011-10-16 @ 17:16:21
URL: http://mayamisty.blogg.se/
Postat av: Milla

Sååå bra gjort! Wow säger jag bara! Jag är MYCKET imponerad.

2011-10-16 @ 17:26:42
URL: http://millasblog.blogg.se/
Postat av: michelle

haha tack det är fett me svårt! men ah, låten är bajsbra!:D lekalitesnart!!!

2011-10-17 @ 17:39:33
URL: http://millimell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0