My Hero

Idag var jag med Ebba och såg Justin's nya film på bio. Vad ska jag säga? Jag satt och log igenom hela filmen. Den var riktigt bra! Jag blev så glad av den och den visar verkligen hur mycket jobb det ligger bakom allting han gör. Riktigt coolt att få se hur många det krävs för att sätta ihop en sån stor turné som han haft nu senast. Mer än 15000 personer som jobbar i det crew:et. 156 konserter över hela världen. Och dom satte ihop showen på 12 veckor, thats sick!!! I samband med det har han skrivit låtar till ett helt nytt album, spelat in låtarna, spelat in musikvideos, medverkat i denna film, besökt sjukt många städer i olika länder och hjälpt till på alla möjliga sätt. Det är så mycket mer än vad media skriver om honom. Folk har ingen aning om vilken bra person han är bakom alla rubriker som mestadels är rykten. Visserligen stämmer en del, men vem har inte gjort misstag som 19-åring? Sen att media överdriver allting till 200% kan man ju tänka på också...

Hur som helst. Han ger mig verkligen så sjukt mycket positiv energi, bara genom att göra det han gör. Jag kan inte förklara det, men det han förmedlar genom sin musik, sina filmer, sina tweets, sina bilder på instagram osv... Det får mig att orka se framåt på livet hur dåligt jag än mår.

Jag tror inte folk förstår att det han gör kan beröra så som det faktiskt gör. Bara för att jag är äldre än majoriteten av hans fans, så blir jag ofta narrad och skrattad åt. Men jag bryr mig inte, för dessa personer förstår inte vad jag känner.

Han är min hjälte och det är jag stolt över!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0