Svåra grejer

Idag fick jag reda på en tråkig sak, som gjorde mig ledsen och fick mig att fundera en massa över livet. Man lever sitt liv och dagarna går, sen en dag så poff... är allting borta och man finns inte mer.

Jag tänker på dig och jag hoppas du är på en finare plats nu. Du är saknad av många och jag kommer alltid minnas dig som Isabelle's mormor med den coola attityden. Du kunde komma med de roligaste kommentarerna som man inte riktigt förväntar sig av någon i 70-års åldern.


Vila i frid Birgitta. <3

Jag älskar dig Isabelle, min fina kämpe. <3

Hahaha...



Alltså, det här äger så hårt! Jag har skrattat i flera timmar nu åt dessa sjuka serier. Jag säger bara ta en titt på http://ragecomics.memebase.com/ och joina höhö! Awesome! Nu har jag äntligen fyllt på min kär mobil så nu blir det sängen,.

Puss va!

Underbar dag!

Man kan säga att jag tog igen en hel del sol idag alltså! Den värmde mig och resten av Hamre hela långa dagen. Det var 19 grader i skuggan, och säkert massa fler grader i solen!

Vi hade vårat lilla Tegelhopp idag och det var jättkul och mysigt! Först hoppade Hampus på Misty över 20 cm bommar med Mia som ledare, hon var lite trött efter rundan om man säger. ;) De var felfria och jag blev imponerad av att Hampus faktiskt kunde rida lätt i traven, inte illa!

Iza och Kate hoppade 60 cm och var jätteduktiga, hon fick 2 stopp och en "förbismitning", men sen fick de hoppa om och då fixade dem både grunden + omhoppningen felfria.

Maya och Misty hoppade 60 cm och kom runt dubbelnollor, fort gick det och lite svårt för Maya att hinna med att svänga lilla turbo-ponnyn. Så söta!

Sen vare dags för mig och Lizzy på 70 cm, vi kom runt med 1 stopp och 1 rivning. Jag är suuuupernöjd för hon var inte alls dum utan lyssnade på mig och jag släppte benen lite innan kombinationen så där blev det stopp, men sen hoppade hon så fint. Rivningen är inget jag ens bryr mig om, vi kom lite nära sista hindret, men vad gör det. :D


Bild från en träning :)

Matilda och Shakira hoppade 95 cm och gjorde en jättefin runda, felfritt såklart. ;)

Sååå Matilda vann, Maya kom 2:a, Hampus 3:a, Jag 4:a och Iza 5:a ^^

Bilder kommer när Josefine orkat lägga in dem i datorrrrn! Latmask... ;*

Efter tävlingen grillade vi utanför Tegel och hade det myspys! Sen fixade jag allt till Lizzy och lekte lite med de söta stallbarnen borta vid Gamla Stallet. Passade på att sola lite också, och hade blev minsann lite röd iaf maha!

På eftermiddan badade jag och Sofie våra hästisar, vi använde mitt superschampo, speciellt för svarta och mörkbruna hästar. Det var lila och såg ut som målarfärg! o.O Rena blev de iaf, tur deeeet!

Ikväll har jag käkat pizza, den satt mycket fint må jag säga. Har lekt med min bästa Jessica också, hon är verkligen bäst! Vad skulle jag göra utan dig? Hur ska jag klara mig när du åker och är borta typ hela sommaren?! Buhuuuu... I love you!

Puss och schmejk, tajm to sleep! :*

Ingen sol...

...för mig idag. Har legat i sängen och haft en jävla mensvärk all day long buhu!!! ;( Det är inte okej att vara tjej ibland alltså. Tur att det kommer vara fint väder imorn också, så jag kan ta igen lite sol och värme!

Jag ska bege mig till sängen strax, när jag ätit lite mer påskgodis och chips hähähä. (a) Lilla Iza hade hängt en påse på Lizzy's box idag och där låg ett stort påskägg! Så söööt lilla gumman! :)

Imorn är det dags för Tegelhoppet! Får hoppas att jag kommer runt. Har inte kunnat rida ordentligt sen jag flög av i fredags och stukade foten. Så Lizzy har bara fått skritta ut barbacka i 3 dagar, hur ska detta gå?! :o Idag kunde jag i varje fall gå utan kryckor, skönast. Tur att jag bara behövde gå med de några dagar, pallar inte vara handikappad!

Jag har abstinens... Vampire Diaries hade tydligen "påskuppehåll" i fredags och nästa vecka är det Hockey-vm istället...! :@ Vadå vänta till fredag vecka 18?! GAAAAH! Jag vill se nästa avsnitt nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Gör lite reklam för de sköna grabbarna Rasmus, Simon, Petter, Gustav och Martin i bandet 5th Avenue! Här är deras första musikvideo! Grabbarna i 5th Avenue kommer från Vässan och videon är inspelad i stan, tycker den är riktigt bra och låten är grym! Have a look! :D



Puss på er, nu ska jag hämta påskmust!

Värme i hjärtat

Tänk att det finns så fantastiska människor som verkligen gör allt för att jag ska må bra. Snällaste Mia ringde och pratade med mig och övertalade mig att komma ut till stallet fastän jag ville dra täcket över huvudet i några timmar. Hon körde från stallet och hämtade mig. När jag klev ur bilen kom Maya fram med ett stort påskägg och gav mig en kram. Hon hade borstat Lizzy så vi kunde rida tillsammans.

När vi hade skrittat ut tillsammans red hon lite i paddocken på sin fina vita virvelvind. Och medans vi hade skrittat hade Mia gjort Lizzy's burkar och påsar. Ni är så himla gulliga, jag blir alldeles varm i hjärtat över att ni finns i mitt liv. Ni gjorde hela mig glad och jag tycker om er så otroligt mycket!


Mia & Prinsen Bacchuz!


Maya & Prinsessan Misty!

Så det blev lite Påsk tillslut även för min del. :)
Puss!

Hmm

Okej, jag varnar er läsare nu, jag är inte så glad just för tillfället. Men jag bara känner att jag måste skriva av mig lite. Jag är så less på högtider av alla de slag, jul, påsk, midsommar osv. Och ja det beror väl på min familjesituation. Det är helt enkelt inte kul när man har en släkt som består av en endaste person som inte är så pass frisk att hon orkar eller vill bry sig om att ens fira påsk.

Jag är 25 år men det är väl klart att jag också vill få ett påskägg. Men i år är det annrolunda. Du blir mer och mer sjuk, du tappar din personlighet mer och mer för varje dag som går och det är så extremt jobbigt att leva med det. Speciellt vid högtider.

Ofta önskar jag att jag hade ett riktigt syskon att dela detta med, för det kväver mig inifrån. Jag vill inte klaga, jag vill bara att livet ska vara som det var innan du blev sjuk. Jag vill att du ska vara i stallet och titta när jag tränar, jag vill att du ska orka göra saker, jag vill fira påsk med dig, jag vill göra allt som vi gjorde förut.

Jag visar det sällan, men det dödar mig varje dag att jag inte känner dig längre. Det är så jobbigt och så svårt.


Ajj ajj :(

Tittar på Scrubs och försöker ignorera min onda nacke och mina onda axlar. Har haft värk i snart en vecka, och då är det inte kul, för jag klagar så mycket när jag har ont! Jag undrar vad det kan bero på... Sitter jag fel vid datorn? Sover jag på för mjuka kuddar? Går jag runt och spänner mig? Är inte skiten över efter påsk tänker jag bannemig besöka familjeläkar'n, tänker inte gå runt och ha ont i onödan! :(

Pallade inte ens att klä på mig och ta mig till bussen nu ikväll, för att det gör ont så fort jag rör mig. Och när jag red idag var jag tvungen att hoppa av för jag klarade inte av att hålla huvudet uppe p.g.a smärtan. Det var liksom en lättnad när jag kunde ta av mig hjälmen för den kändes tung på min nacke. Och hur mycket väger den liksom?

Well, det här var ju ett roligt inlägg? x)

Kan bjuda på några söta bilder som Matilda tagit på min söta chillax-häst istället!








Time to sleep now! Puss i påsk ;)

Summerfeelin'

Hola señoria's! Idag har det varit ett uuuuunderbart väder här i Vässan! Tiiiep 20 grader i skuggan och t-shirt väder! :D Det har jag och några vänner firat med årets första grillning hihi. Slänger in lite bilder, för jag orkar inte riktigt författa ett långt inlägg. (a)


Vi kan gung-gung-gunga du och jaaaag! ;D


Sommarbild deluxe! Me likey verrrrry much! ^^


VedhuggarN Emil! xD


Grilli-grill!


Korv utan bröd, med grilloumi och ketchupsås, mums?!


I just löööve you!


Så sjukt mycket kärlek till dig! Bezta Syster & Vän! :*

Det var jättehärligt att vara ute i naturen så att säga! ;) Massor med sol och friska vindar. Jag har t.o.m täljt en egen grillpinne, med en riktig mördar-kniv! Hua! :o

Annars då, vad har jag gjort i helgen undrar ni såklart! I fredags kväll var jag med Isabelle hemma hos Kristoffer. Vi spelade ett spel som har fått mig totalt förlamad, eller nej, men det har fått mig att stöna och göra konstiga ljud varje gång jag ska gå i trappor, sätta mig ner eller resa mig upp. Så kallat Xbox Kinect. Galet, galet, galet svettigt, MEN så sjukt jävla asroligt haha! Det var en fin kväll som avslutades med pommes och massa vitsås innan Isabelle snarkade in och jag låg och garvade till Big Brother innan jag somnade som en klubbad säl.

Lördagen bestod av sovmorgon <3 lite häng med Isabelle och en Kai som kom förbi. Sen hängde jag i stallet med min prinsessa och red ut i det fina vårvärdet. Såg typ 3 humlor, blåklockor, tussilagos och smörblommor! Det har börjat komma upp liiite gräs i hagarna också, wei! :D

Jessica kom och överraskade mig när jag stod och betade lite med Lizzy, sen kom Mia och vi babblade en massa såklart hähä. Åkte i Jessica's nya bil hem till mig, fixade lite, åt lite pizza och drog sen ner på stan med henne och Emelie. Hängde på spicy och babblade bort några timmar, mycket trevligt. ^^

Nu blev det ett långt inlägg med massa text ändå ju hahaha, orka mig! ;D
Puss dåe! :*

Jag orkar inte slåss

Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd


Ge mig stryka och mod att orka möta morgondagen som jag bör.
Jag måste lära mig att ta ansvar för mina handlingar!

Hm, första meningen lät ju nästan som en bön, men it's not!



Har lyssnat på Kent hela kvällen och har en massa känslor och tankar, lite för mycket sådär.
Jag har världens finaste häst, tack för att du finns mitt hjärta.

Go'natt

Grodis

Tadaa igen! Tänkte bara berätta att det gick jättebra på kvällens hoppträning för Bobo. Vi hoppade fram på ett kryss i trav och galopp i båda varven och sen hoppade vi en 5,5:a några gånger på olika höjder. Lizzy var glad och bjöd mot varje hinder vilket kändes så skönt.

Sen skulle vi hoppa en bana, och vi hade med plastbommarna, en grind och massa små-utfyllnads-grejer. Hon var överlag lite tittig eftersom vi inte hade hoppat fram på några hinder (det var liksom tanken, för att öva på banhoppning) Jag valde att hoppa 70 cm eftersom vi behöver få tillbaka självförtroendet och det gjorde jag rätt i. Hon hoppade jättebra och vi tog banan 2 gånger.

Hon var tittig på vissa hinder, men jag fick ändå över henne! Hon lyssnade utan att bli sur och jag tänkte extra mycket på att klämma åt med skänklarna i det sista galoppsprånget och precis innan avhoppet så hon inte skulle ful-nita. ;) Det fungerade utmärkt!

Anna-Lotta var så snäll och fotade massor, ska få bilderna på ett USB-minne sen, men här har ni en bild sålänge.


Så jäkla söt! Frambenen hihi, lilla grodan! :*

Nu har alla i stallet anmält sig till vårat lilla Tegelhopp den 25 april!
Det ska bli så kul, älskar våran gemenskap. ^^

Tadaaa!

Under the coconut treeee, you'll be chillin' with meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!





Men alltså vem fan är Eric Saade? (hahahahaha!)


I will be populaaaaaaar blah blah blah!
Du kommer kanske inte vara så jävla populär efter att vi kommit sist i Eurovision. :]

Fast jag tycker ju att låten är rätt svängig och jag röstade ju faktiskt på den 2 ggr, så jag kanske inte heller kommer vara så populär efter det här blogginlägget? o_O
(oh noez, cry my heart out!)
(parentes 2; hur fan får man ut hjärtat genom tårkanalerna, det är frågan?)

Mikaela Mikeli Mikau Höglund goes flummig deluxe idag i tell u! Jag har schyssta vårkänslor och min själ liksom studsar omkring! Jag skulle vilja springa ut ur trapphuset, skrika och sjunga lite samtidigt som jag dansar någon slags indiandans. Men då skulle jag nog bli placerad på något vårdhem, så jag skiter nog i det för denhär gången.

Jag är glad! Så va jag inte det :PpPPppPPppPp
Fast jo, det är jag hihi (shit, vilken dryg brud, när ska hon sluta blogga?)

Ikväll ska jag hoppträna, inte för Lotta Björe för isåfall hade jag ju skrivit det på facebook i en veckas tid redan. Jag är i varje fall taggad! Hoppas att min hest sköter sig fint. Hoppas på att vi hoppar ute, kan behöva träna lite inför tävling. Fast det är kallt så jag tvivlar på att det blir utomhus.

Jag har typ Sverige's gulligaste katter?!

Det ser väldigt mysigt ut, mina sötnosarrrr! :')

Tiiiep hejdooo!

Rawr!

Alltså hur bra kommer Peace&Love bli egentligen?! Jag har redan dött lite eftersom att väldigt många bra artister/band kommer dit! All Time Low kommer bli så sjuuuuuukt fett!! Och Volbeat då! Herre-min-gud jag kommer svimma! xD Sen att Jessie J kommer nu också, gaaah!

Sen har vi ju Petter, Maskinen, Jimmy Eat World, M.I.A, 30 Seconds To Mars, Kings Of Leon, Oskar Linnros, Looptroop Rockers! Say no more liksom?

Ge mig Kent och en bit Ke$ha så är jag mer än NÖJD! (tänk om det blir så, asså shiiiit då kommer jag kissa på mig!)


Annars då? Jorrrrå, jag har haft magvärk idag så fick ställa in både det ena och det andra.. :( Kunde i varje fall umgås med min fina vän Jessica på kvällen som var snäll och skjutsade mig till den rackarns hunden jag går ut med. ;) Sen tog vi en fika på Kalle på spången och jag svettades ihjäl av den varma chokladen. Ehee, så det blev en påskig must också, för det hade jag ju råd med egentligen?! Äääääääsch...

Taggar lite fint för hoppträning imorn, sen har jag bokat in två tävlingar med min fina hest höhö! Men när och var är en hemliz mohaha! ;)

Pussss!

Hamre! Hamre!! Hamre!!!

Yeeeeeeeeeey! Värsta superhelgen för våran klubb! (Okej, förutom att underlaget i stora ridhuset verkligen är sämst och det var massa ekipage som druttade omkull... Kan de bara lägga in nytt underlag eller?!)

Anyhow, i lördags var jag stallet från 9-18, kollade först på alla som tävlade och det gick så bra för många! Det var många fina rundor i 0.90-klassen, Bambi och Katta var fett med sötast! Det var superkul när Erica & Nova vann 1m-klassen och vi hade värsta hejarklacken på läktaren! Sen kom hon även 5:a i 1.10-klassen och Fanny med Rebecca S kom 4:a!

Så himla fina! :)

Duktiga!

Efter tävlingarna red jag min lilla sötis! Red först i paddocken och det blåste ju storm så jag hade förväntat mig en pigg och galen Lizzy, men hon var så jävla duktig! Väldigt lyhörd och gick så himla fint så jag nästan tappade hakan! :o Det var premiär-ridturen i paddocken och hon var som en helt annan häst att rida! Efter ett tag gick vi vidare till lilla ridhuset och hoppade lite. Ville bara få ett par bra språng och känna att hon inte var dum eftersom det gick så dåligt sist vi tränade. Och det gick helt underbart bra! Hon hoppade så fint, jag var lugn och fick tillbaka den där känslan som jag brukar ha! Lovely!! :)

Jag slocknade vid 22-tiden på kvällen medans resten av vässan dansade loss till Hoffmaestro på Pluto. men äääääsch! ;)

På söndagen var jag banansvarig/hästskötare/prisutdelare/allt-i-allo! xD Det var en lååååång dag men det var jättekul! Hjälpte Maya med Misty och Josefine med Günter innan första klassen och det gick bra för båda ekipagen!


Prinsessorna! Felfria i LD, så duktiga! :)

Sen var det dags för laghoppning i Division 3, Hamre hade 2 lag och det gick bra för båda lagen! De kom på 2:a respektive 4:e plats av 8 startande lag. Jättekul!! :) Andra omgången går i Virsbo 21 maj, håll tummarna då så hoppas vi det blir A-final efter det. :D


Alla ekipagen red felfritt och fick fina stilpoäng! Det var nämligen stilbedömning!
Ebba & Salero, Maya & Misty, Lagledare Tina, Emmy & Filur, Sara & Dunder
Grattis till en fin 2:a plats sötnosar!!




Sen var det dags för LC där Hamre kammade hem både 1:a, 2:a och 3:e platsen i Kategori C!! Dessutom tog Julia Karlsson hem 3:e platsen i Kategori D med sin fina ponny Marengo! (hittar ingen bild på dem tyvärr)

Matilda & Shakira vann! Moa & Shaggy kom 2:a och Frida & Sheila blev 3:a :)




Dagens sista klass var en LB och även där kan man säga att Hamre sopade banan!! Det blev ännu en seger och en andraplats i Kategori C, av samma ekipage som i förra klassen, Matilda & Moa!! :D

Vilken toppen-dag för dessa duktiga två! :D


I Kategori D vann Emma & Kersenhof och Amanda med William kom 4:a!


Så himla kul att det går bra för så många duktiga Hamre-ekipage!! Grattis till alla!! :D (Ja, jag är fett engagerad och tycker det är galet skoj!)

Tävlingen var slut vid 16-tiden och då red jag ut en skritt-runda med Sandra, Maja och Ebba. Mysigt och roligt! Mockade och fixade allt till prinsessan. Åkte hem, duschade, åt lite och pussade på katterna som hade saknat mig för mycket! Tog sen bussen till stan och umgicks med min favorit-gosis. Fick massage imorse och det behövde mig rygg kan jag säga! Tack baby boo :*

Åkte till stallet och red ut i det fina vädret idag med Ebba, Emilia och Iza. Tog björnöskogen och fälten, sen red vi i paddocken. Lizzy var busig och kutade iväg ett antal gånger, taktade och hade sig, sötis! Tog ett tag innan hon koncentrerade sig, men sen gick hon superfint! Det kändes jättebra verkligen. Pysslade och mös med henne och babblade massa med Mia innan jag fick skjuts 'hem'. Åkte ju ner på stan, gick ut med Pudding och sen hem! ;)

Hoppas någon orkade med detta låååånga blogginlägg som tog mig 1 timme att göra!
Puss and schmejk! :*

P.S Många av bilderna är lånade av Alexandra Sjöblom och en av Josefine Elovsson, hoppas det är okej?! Bjuder på en länk som tack! (a)

Dessa rubriker...

Mennne, hello again kära läsare. Nu mår jag bättre, iofs har jag fortfarande lite gnagande ångest men jag har orkat med saker hela kvällen! Tog tag och städade lite här hemma, dammsög och bäddade sängen, plockade undan massa grejjer och tog en vända i badrummet också. Dutti cheey! 

Lilla Maya och Iza kom och vi åt mat från Max, kollade på bilder på mig när jag var liten, bläddrade i gamla hästpapper, fixade en banskiss och kollade lite på 'Zuperzebran'. Jessica var med och lekte också tihi. ^^

När de åkte hem gick jag och Jessica till Ica och köpte godis, sen degade vi med hennes fisande hund i hennes säng. Alltså usch! xD Men han fes bara en gång som tur var. ;) Vi pratade om döden, ödet och ja massa grejs. Och alltså puss på dig min vän! Vi kan verkligen prata om allt. :*

Gick hem vid 22-tiden och gosade ner mig i soffan med mys-katterna. Underbart att ha ett rent hem! Har kollat på Vampire Diaries och jag blir lika förvånad varje gång jag tittar. Hur kan en serie vara så sjukt bra?! Gaaah!

Jag hatar den där jävla John, kan han bara dra eller?! Jeremy och Bonnie är så sjukt gulliga och alltså vart har Taylor tagit vägen egentligen?! Jag vill se mer nu, nu, nuuuu! Men nej, jag tänker inte tjuvkolla.


Imorn åker jag och Jessicus till Hamre med halv nio bussen och kameran ska med och här ska det fotas! Ge oss fint väder så jag kan få massa fina bilder nu tack.

(kan jag snälla få en bra helg och slippa ångesten? tack, vad snällt!)

Pözz!

Fail

Okej, fail. Hela veckan har varit ett stort jävla fail och jag har bara inte orkat ett skit. Blir så himla trött och besviken på mig själv. Det var likadant idag. Suck, stor jävla suck. Jag fattar inte hur det kan vara såhär, att jag bara inte orkar bry mig om det som faktiskt är viktigt för min egen framtid?

Jag kommer eventuellt bryta ihop ikväll efter att ha gömt alla känslor för länge. Det blir säkert bra.

Nu ska jag dammsuga för snart kommer mina favorit-tjejer hit och det ska bli skönt. Dem gör mig alltid på bättre humör. <3


Random bild, KENT-konsert i Eskilstuna 2008. Gör mig lycklig igen!

Gnägg!

Okej, dagen idag var kaoz, så nu blickar jag framåt! Morgondagen kommer bli fet och hela helgen också! Imorgon är det först arbetsträning, sen åker jag till stallet och tar hand om min pärla. Sen måste jag hinna städa lite för på kvällen kommer mina sötnosar Maya & Iza hem till mig en stund. De ska äntligen få se hur jag bor och få hälsa på mina katter, som de längtat och tjatat om ett antal gånger. ;) Vi ska även skriva ihop en fin liten lapp och göra en banskiss till våran tävling Tegelhoppet!

På lördag är det lokal tävling för stora hästar på Hamre, så då är tanken att jag ska orka kravla mig upp rätt tidigt så jag hinner se alla mina kompisar när dem skuttar runt på sina hästar! ^^ Kommer nog bli en låååång dag i stallet eftersom jag ska ta hand om mina sötnos också.

På söndag är det dags för lokal ponnyhoppning och även div. 3! Ska vara där på morgonen och hjälpa Maya med Misty inför första klassen, sen ska jag jobba på banan hela dagen och slutligen ta hand om Lizzy. Så ja, stallhelg eller vad?! And i just love it!


Sockertoppar! Det är så roligt att få vara med och hjälpa er! :)

Jag har ju glömt att berätta hur det gick för dem i Strängnäs förra helgen! De var jätteduktiga, Maya red så fint och Misty lyssnade så bra. De kom runt felfritt på hinder men fick 2 små tidsfel. Vi blev lite förvånade för ingen av oss visste att det gick på tid eftersom det var en Clear Round, men man lär sig något nytt varje dag! Puss på er sötnosar! :*

Fick red på en kul grej igår! (och ja, jag överanvänder utropstecken!) Anki ska gå en kurs för att bli handledare till grönt kort, och hon frågade om jag också var intresserad, och yes i am! Så om det är okej för våran snälla styrelse att betala för en till liten skit så kommer jag bli handledare och hålla i kurser för alla som vill ta grönt kort sen! Hur kul liksom?! :D



Jag tog mitt gröna kort 2000, när jag skulle börja tävla i voltige, hähä!

Jag längtar som en liten tok till den 4:e maj, för då ska jag och Lizzy åka iväg på våran första pay n jump på flera år! Mia är bäst som ställer upp och kör oss! Sen kommer jag ha Maya som hästskötare, ombytta roller hihi. Ska bli jättekul! Så nu taggar jag till och hoppas att våran vårsvacka ger sig tids nog. ;)

Puss dåe!

Breathe me in



The best thing about tonight's that we're not fighting

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed
But I have loved you from the start

So breathe in so deep
Breathe me in
I'm yours to keep

And hold onto your words
Cause talk is cheap
And remember me tonight
When your asleep

Funderingar

Musik kan få mig att tänka så himla klart ibland. Ikväll är det Jasey Rae, Like A Knife, Fall For You och Suppose som går på repeat. All Time Low och Secondhand Serenade för er som inte har lika stor koll. De akustiska låtarna är ju utan tvekan bäst.

Jag är lite bekymrad över min lilla häst. Hon beter sig så underligt just nu och jag hoppas att det är alla vår-grejer som spelar in. Ibland får jag för mig att hon tröttnat eller att hon blivit dement. Kan hästar bli det..? Hon har ju börjat med att springa rätt på i stallet när man släpper upp hästarna från hagarna och verkar ju inte fatta vart hon bor längre? Eller är hon bara busig?!

Idag när jag var ute och red blev jag faktiskt rädd en gång. Hon var tittig och lite spänd hela ridturen, men jag höll mig lugn och hon skötte sig fint emellanåt, hon gick riktigt fint där på fältet ett tag. När vi kom upp på åsen provade jag att galoppera lite försiktigt och det gick bra, vi tog vänster galopp över hela lång-raddan på åsen och sen vände vi och tog höger galopp tillbaka. Hon var så otroligt frän och shiiit vilken POWER det var i bakdelen! Hon krökte på nacken helt av sig själv och flög fram i varje steg, men samtidigt så var hon lyhörd och tog minsta lilla förhållning jag bad henne om, helt underbart!

Men sen sista vändan så bara tar hon bettet helt plötsligt och verkligen sticker med mig! Och nu menar jag verkligen sticker! Jag har ridit henne i snart 9 år och vet alla hennes trix och hur jag ska få henne att lugna ner sig, men den här gången fick jag verkligen ingen kontakt alls i början! Jag frös till en sekund för hon fortsatte att kuta fastän jag styrde sick-sack över vägen och styrde mot träd och stenar! Jag fick väja undan för annars hade hon seriöst sprungit rakt in i ett träd! Jag har aldrig varit med om något liknande... Jag fick till slut stopp på henne, efter att ha styrt in i en stor snöhög som fanns kvar. Då fick jag en hemsk känsla som jag inte kan förklara. Jag hoppas att det bara är vårkänslor? Eller kan hon vara överfodrad? Jag klurar vidare.

Vissa dagar är hon som en död fisk och bjuder inte ens framåt, andra dagar är hon såhär. Visserligen har hon alltid varit så, men inte såhär pass pigg och crazy! Vildare med åren?

Well, nog om min lilla pälsboll! Jag ska sova nu, om 5 timmar ska jag upp och åka iväg på tävling med min söta "lillasyster" Maya och underbara ponnyn Misty. Håll tummarna för att det går bra. :)

Natti!

'Skriv blogg!'

Hola!

Jag hade världens mysigaste fredag igår! Var hemma hos Sandra med brudarna Jessicus, Johanna, Emelie, Michelle och Carru! Fem av oss plus en Jocke käkade på Viksängs Pizzeria innan, sen köpte vi godis (älska kinderägg!) och brummade iväg till Frankegatan. Vi skulle kolla på en dvd med Magnus Betnér, men det fanns visst inga sladdar som passade, men det gick ju bra ändå. Vi pratade oss varma om allt och inget! ;) Det var jättemys att få umgås med alla samlade! :*

Efter det åkte jag hem till Isabelle och flummade med henne och Kaii ett par timmar. Jag fick en söt liten present också hihihihi! Tack bubbiz!! :*


så göllig! :D

Nu måste jag typ skynda mig, jag ska hem till mamma på kalas om 1h 10 min! Och innan dess måste jag hitta en present! Mmmm, sen blir det smörgåstårta! Kvällen spenderar jag i stallet och imorn blire att gå upp klockan 5.00!

Puss! :*

RSS 2.0