xo xo

Gossip Girrrrl! Och ja, jag vet att jag är fett efter men jävlar i havet vilken bra serieeee!! Började kolla av en slump då jag inte kunde sova natten mellan mån - tis. Det enda sevärda som gick på tv 5:15 var just Gossip Girl. Jag tittade och bestämde mig för att ladda ner hela säsong 1. Kollade 5 avsnitt på raken innan jag somnade vid 11. Kollade 2 avsnitt på kvällen sen och nu idag har jag hunnit till avsnitt 12. JUST LOVE IT!! :'D

Har haft en bra vecka. Gått upp tidigt varje dag utom tisdagen då.. när jag var uppe hela natten. ;) Har fyllt mina dagar med aktiviteter. I går t.ex. var jag till stallet och fixade allting på morgonen. Åkte hem och kollade Gossip Girl, duschade och lagade mat. Åkte tillbaka och tog in Lizzy vid 15, fick skjuts ner på stan och upptäckte där att plånboken var borta!! Spenderade resten av kvällen med att åka buss... Den var varken i stallet eller i Anna-Lottas bil... KULT!!! -_- Åkte hem, gick förbi mamma och beklagade mig. Fick låna pengar och tröståt på Max. Spärrade mitt kort och var allmänt bitter. Det jag i själva verket skulle ha gjort på stan då, var att hitta nya byxor att ha på nyår, men icke sa nicke!

Idag har jag varit ute hos Moa och klippt hennes Shaggy, söta ponny!! Han fick dock lite damp på slutet och vägrade bli klippt på bringan och undersidan av halsen? Varken jag eller Moa's mamma Carina fattade något. Hon tog iaf sin frisörtrimmer och klippte med, alla sätt är bra utom de dåliga! ;) Tjänade lite cash där och hade en mycket trevlig förmiddag. :)




Hann kolla på ett avsnitt GG innan jag och mamma åkte till gammelmoster Inga och hennes man Bror där vi fick massa god mat, dessert, fika och trevligt sällskap! Fick lite cash där också, heheheee! ^^ Somnade på soffan där en stund, sen åkte jag och mamma till stallet och kvällsfodrade.

Nu tänker jag sova! Slut som artist...
Imorgon blir det arbetsträning, stallet, stan med Hänna och sen bio med resten av flocken!
Pussssssshejjjj!

Julen

Har haft en jättebra och mysig jul! Kika in på min andra blogg för att läsa om den. :)
Bloggar mer där än här, då jag är i stallet typ jämt och det är min hästblogg. ;)

http://livetskryddor.blogspot.com/
http://livetskryddor.blogspot.com/
http://livetskryddor.blogspot.com/
http://livetskryddor.blogspot.com/


Dan före dan före dan!

Julafton om 2 ynka dagar?! WIIHOO! :D Jag var nere på stan igår och inhandlade massa julklappar och gjorde av med alldeles för mycket cash, men äsch! Ska strax ner och fixa det sista eftersom jag var så klantig och inte hade all hästar hemma igår!

Tror att jag är lite stressad kanske? Har inte lyckats sova så mycket på 2 nätter. Låg vaken tills klockan ringde igår och det var dags att morgonfodra hästarna. Lyckades sova 2 timmar mitt på dagen, sen var jag iväg till Tomaskyrkan med Mia och tittade på Maya's julavslutning. Det var jättefint och mysigt!!

På kvällen handlade jag då julklappar med Hanna, Clara och Jessica. Blev lite käk på Espresso House och Spicy också, för det hade man ju råd med egentligen... x) När jag kom hem sen så var jag totalt utmattad, men lyckades ändå inte somna förrän vid 5-6 imorse?! Sov till 16 och är fortfarande döööd.

Har haft en av de värsta mardrömmarna på länge som jag verkligen trodde var på riktigt!! Det var typ krig i Sverige och polisbilar sprängdes utanför mitt fönster och det var panik och jag visste att jag var tvungen att dra innan jag också skulle bli sprängd i luften. Och jag packade lite grejer snabbt som attan och sen kunde jag inte ta med mina katter... :'( SÅ JÄVLA HEMSKT!! Jag kände tacksamheten över att bo i detta trygga land när jag vaknade... tänk dem som måste lämna allt och bara dra.. HUU! :(

Nehepp, ner på stan och fixa nudå! Saknar min fina häst! Är så taggad på att rida, längtar tills imorn haha. ^^ Herrå!

hellu

Herreguuud, 4 dagar kvar till julafton!! Och det är snö ute, hoppas bara den får ligga kvar nu!

Har varit sjuk och legat i sängen större delen utav tiden. Fyfaaan vad trist det har varit! Tog mig en dusch nu ikväll och en promenad till affären som jag höll på att svimma utav, bra där. Men efter lite matintag så mådde jag bättre än väntat! Har legat i soffan hela kvällen och kollat på tv/varit social via nätet. ;) Måste verkligen vara såhär pigg imorn också, för jag har tvättpass och måste handla julklappar!! Skulle ju ha gjort det idag egentligen, men det sket sig såklart.. :(

ÄNTLIGEN har min häst broddar i alla fyra fötter, dock bara blindbroddar men ska köpa isbrodd imorn och byta! Sen ska vi rida ut i snöööön wiiiieeee! :D (Jag tänker rida även om jag är sjuk, sådetså) Saknar min fluffis som jag inte träffat sen i lördags!! <3

Annars då? Jorå.. eller nej, egentligen är jag en dålig människa.. jag måste ändra på det här nu! Jag vet att jag kan, ska bara orka brya mönstret också. Varför måste det vara så jävla svårt? Inga mer lata dagar nu, du kan ju!!

En sak till, jag älskar min mamma, hon är BÄST! <3


Everynight i'm blogging

Sådärja, nu har jag legat i min soffa och spelat mobilspel i typ 1 timme. Har rensat mina tankar på poeter.se, och lyssnat på min Starred-lista på Spotify. Trot att jag äntligen börjar lugna ner mig och kan hitta någon slags sömnro. Jag är inte ensam, det är bara såna känslor som dyker upp när man minst av allt vill.

I morgon ska jag träffa Jessica och Hanna och vi ska leka hela dagen. Jag behöver er. Ni får mig alltid att skratta. Jag älskar er!

Jag saknar Elenaaaaa! Jag vill leka med dig, bara dig någon dag. Hör du det eller?! Braaaa!

Det är verkligen jul snart. Min mamma är världens bästa. Hon gör allt för att vi ska få en mysig jul. Jag måste hitta en riktigt bra julklapp till henne! På måndag börjar julklappsjakten, det har blivit lite tradition för mig att fixa klart allting sista veckan hähä! ;) Fast.. två klappar är redan klara!

Nehepp, sleepmode on. Hoppas ni orkar med alla mina osammanhängande och halvdeppiga inlägg.
It's my blog yao! Hörssshejjjj! ;)

Sucketi..

Nobody wants to be lonely... nobody wants to cry...

Blöööh, jag känner hur jag börjar gräva ner mig och tycka synd om mig själv igen. INTE OKEJ!! Det känns som att alla runt omkring mig blir kära, blir ihop, flyttar ihop, förlovar sig, gifter sig, skaffar hund, barn, hus osv... Jag då?! Nej, jag trivs bra här i min etta med mina katter. För fan!

Jag trivs ju faktiskt jävligt bra, men det saknas någonting. Jag saknar att vara kär, att ha någon att prata med om allt och inget. Någon att kramas med, kolla på film med, äta mat med, sova med, vakna upp med. Någon att ha roligt med och någon som alltid finns där. Jag saknar kärleken.

Kär i kärleken? Åldersnojja? Inte vet väl jag, jag vet bara att just nu mår jag inte så himla bra även om det verkar som det.

Jag hoppas jag kan hitta upp ur min lilla svacka, jag har ju lyckats förr.



Jag älskar er mest

tänkarN del 2

Jag kunde visst gråta, yeeeeeeees!!!

Nu lyssnar jag på KENT, det var inte igår. Bästa Bandet Genom Tiderna! Älskar att deras nya album släpps i april och att de kommer till Putte i parken i sommar! :')

En lussebulle eller två, lite mjölk och sen krypa ner i sängen dåe. Jag vet fortfarande inte vem jag är eller vad som är på riktigt. Men jag blev så glad över några tårar. Den ni.

tänkarN

Varför är det så svårt att se dig lycklig med någon annan? Varför kan det skära inuti min bröstkorg då jag ser bilder på oss från när det var vi? Trots att jag inte är kär i dig eller något liknande så kan det fortfarande göra så förbannat ont allting. Varför?!

Jag vet inte om jag är ledsen just nu för jag har glömt bort hur det är att kunna gråta sådär att alla känslor kommer ut. Det går inte längre, det kommer inga tårar. Istället känner jag en klump i magen, men den är inte särskilt stor. Mina ögon vill gråta, min kropp vill få ut allt men det går inte. Har jag stängt in mina känslor för långt?

Någonstans tror jag att jag började bygga upp en sköld. Och innan jag hann reagera själv så var den tjockare än betong. Hur gör man för att få tillbaka lite av det som fanns innan skölden byggdes upp..?

Jag vet inte om jag är glad eller ifall allting bara är gömt bakom min fasad? Det känns som att jag mår bra och är glad 95% av tiden. Men rädslan finns där.. tänk om allting bara spricker en dag och jag hamnar på botten igen. Hur vet jag att det är på riktigt nu?!

Snälla, låt det vara på riktigt.



Mraowr!

Lite uppdatering om mitt liv utanför hästvärlden kanske? ;) Nu blir ni väl glada Jessica & Elenaaa?! :D Annars jävlar! Muhaha!

I helgen var det partaj så det räckte och blev över skulle man kunna säga! Jessica fyllde 20 år och vi började hemma hos henne och det kom riktigt mycket folk och bålen tog slut i ett nafs! ;) Jag tror att de flesta hade galet kul! Kanske inte David som kände sig hyffsat gammal på våran fjortisfest haha, men äh! Här kommer lite fina bilder ifrån kvällennnn.


Emelie, Michaela och jaaaag! ^^


Jag, Michelle, Clariz & Hännzy!


Mwaaaaaa!


Gruppbild, whooop!! :D

Hamnade inte på någon bild tillsammans med Jessica.. Fail! xD Vi drog iaf ut sen och jag, Hanna, Carro, Johanna, Katta och Emilia hamnade på BMB, och där blev det åka av minsann! Snacka om blötfest, eller vad säger ni? Hehe.. Kul hade vi iaf! Träffade på Erika och Rebecca därinne också och det var sjukt najs!

Kvällens fullaste: Jessica tiiiep ;) Hon klarade ju inte ens av att gå ut för att hon var för full! Amatör ^^
Kvällens galnaste: Hännzy helt jävla klart! No comments.. ;)
Kvällens chock: Att jag tydligen hade klappat till Katta helt utan anledning och minns inget av det! Host... xD
Kvällens låt: "Alla får ligga" Helt plötsligt dansade ALLA hemma hos Jessica när låten slogs på.. ;)

Joråsatteh! Annars då? Vi var visst ute igår oxå. Jag, Hanna och Jessica. The partytrio hähää! 12 pers på Poco Loco och så vi dåra. Men vi kan säga att kvällen blev lyckad ändå! Det blir ju vad man gör det till, och vi gjorde det till något bra. Ohhhja! I freaking love you guys!!

Igår var jag även på mitt andra "inslussningsmöte" på min Arbetsrehabplats. Trivs redan bra och tror det kommer bli awesome faktiskt. Är riktigt taggad nu. Valde aktiviteter och hade det kul med Alexandra och Helena som börjar samtidigt som mig. Så på måndag är det första riktiga dagen där! :) Kommer gå måndagar och fredagar till att börja med, det känns så kul! Har inte haft någon ångest innan jag gått dit nu på 3 möten så jag hoppas det håller sig så.

Hopptränade med min fina ute på Aberga i tisdags, kan säga att det gick skitbraaa! :) Kommer skriva om hela träningen i min andra blogg, så kika in där vettja.

--> www.livetskryddor.blogspot.com <---

Imorn blir det Idolmys med mina tjejjor och på lördag en heldag i stallet! Jour, julpyntardag och luciashow. :) På kvällen taggar vi återigen för utgång, bmb for the wiiin! ^^

Puss på er! :*

RSS 2.0