Todelou!

Kan man skriva vad som helst i sin blogg? Mina bröst gör ont, jag tror att de tänker bli lite större, för det känns redan som att jag behöver en större bh-storlek! När slutar man växa...? Okej, de är garanterat större! Det bådar ju gott. ;)

"Dricker te i köket och snackar med din mamma"

Jag har nyss kommit hem från ett möte med min gulliga soc-tant. Eller tant är fel ord, hon är väl 35 kanske. Och åh, hon är så bra! Snacka om att det känns mycket bättre nu när vi pratat igenom en massa och jag fått veta hur jag ska gå vidare med mitt liv! Nu jäklar! ;D

Jag måste dock börja äta lite bättre tror jag? För när t.o.m hon säger att det syns att jag gått ner i vikt då är det fan illa! xD Vad sägs om att laga mat ihop med sina vänner? Någon frivillig? Ett hav av händer? ;) Det är ju så tråkigt att laga mat till sig själv! Men ja, hur som helst så får jag försöka ändra mina slarviga och onyttiga matvanor nu, det här går ju bara inte. Fast nu är det ju helg... så jag börjar på måndag! Mitt nya liv hohoho. ;)

Aaaaahhhyyyeeeee! Ikväll blir det bio med Emil och Anna-Lotta! Och kanske Jessica. Vi ska se Winter's Bone. Soooom jag längtar! Den verkar riktigt bra. :) Efter det ska jag få träffa Elenaaaaaaaaaaaa! Dejt på donken yao! Det ska bli kewl!!! :D


Imorgon smäller det mina vänner!!! Asså shiiiit va jag är taggad! xD Har taggat hela veckan! :D Det är så himla kul att så många kommer, och dessutom kommer faktiskt 2 st från andra städer för min skull! ;) Ska bara flyga hit Hanna från Tyskland också!!! Gah, i will miss you tomorrow!! Jag har inte gjort någon teckning än... (a)

Hade tänkt vara med på "kom igång hoppningen" på Hamre imorgon, men jag insåg igår att jag inte kommer hinna med allt jag ska göra innan partyt då, så jag av anmälde mig. ;p Ska hjälpa Iza att rida fram och peppa henne som planerat iaf! Så jag hinner nog titta lite efter det. :)


Världens bästa och gulligaste ponny-tjejer!! :*



Iza med Kate till vänster och Maya med Misty till höger, från en tävling på Myrby :)

Nu blir det snart att äta lite lunch, sen bege sig till stallet i kylan och rida bus-hästen! Hon hade tydligen varit jättebusig igår berättade Emelie hahaha, bocke-damp-hestis! Ska rida ut en sväng när man för en gångs skull åker ut medan det är ljust! ^^

Pussdå! :*

Miiiiip

Och dom säger att staden blivit
tyst och ful och öde älskling
att det kommer bli en lång kall vinter

JO TACK VI HAR MÄRKT DET!

Idag, eller nej, rättelse, i morse var det -14 grader. Burr! Här har man börjat se fram emot lite mildare dagar, lite plusgrader sådär och massa snö som har smält, men nej då. Läser på aftonbladet att 'kylan kommer tillbaka för att stanna, iskallt ända till mars' JAHA MEN VAD KUL DÅ.

Well, jag får väl köpa mig lite sommarvärme då! Eller åtminstone köpa mig någonting som får mig att se framåt och längta ännu mer än vad jag redan gör. Del 1 av Peace&Love biljetten kommer att införskaffas på fredag tjooho! :D Det kommer bli så sjukt ruskigt fett yao!!! Det är redan 9 band som jag vill se, och fler kommer det nog bli! Ge mig Kent så är jag mer än nöjd!

Jak vara hungry, va fint att det stod ungry först och jag relaterade till ungern? Hungary heter det väl, undra om man är hungry där?

Om 25 minuterrrr ska jag och mamma åka till hennes moster + man och bli bortskämda med mat, me likey very much! :D Efter det får jag skjuts till stallet och rider på pärlan min. :)

Heddå heddå, och juste imorgon ska jag äntligen hälsa på Malin och hennes numera 2 söner, bus-Kevin och lillebror Isaak!! :D


Hur söt är han inte liksom?! :D
Han kom till världen 9 januari i år!


25 barre yao!

Heeeeeej mina kära läsare! Har ni haft en bra dag? Det har jag haft! :D Idag har det varit min, bara min dag! Det känns rätt fett att man faktiskt har 1 dag varje år då man får tillräckligt med bekräftelse och så. Tänk om man kunde få det jämt, fast näää, gud så tråkigt det skulle bli i längden! Hihihihihi!

Min dag såg ut såhärrr ungefärrr; Vaknade vid 13-tiden, låg och degade i sängen tills 14-tiden då Jessica ringde mig och sa grattis och sådär tihi! Sen kom mamma till mig vid 15-tiden med fika och min present. :D Fick presentkort på IKEA för 500 kr, precis vad jag hade önskat mig. Mitche praaa! Tack mami! :D Vid sisådär 17-tiden kom Anki & Iza och hämtade upp mig, jag fixade allt åt Lizzy, borstade och gosade massa, hon fick vila idag så hårt som hon har gått i 5 dagar nu! Hon såg jättetrött ut pärlan.

Sen gick jag och åt en supergod korvstroganoff som Anki hade med sig till mig tihi, så söt! Efter det kollade jag när Maya och Iza red och sådär. Vid 19-tiden var vi klara och begav oss till caféterian. Där sjöng Mia, Anki, Maya och Iza för mig, sen fikade vi gott och jag fick ett stort rosa paket hihi! Det innehöll ett jättefint schabrak och en ryktväska! Tack så jättemycket!!! :D



Äpplena ingick dock inte ;)

Vi satt och pratade ett tag och planerade lite tävlingar och sånt, jag är ju "förste groom" åt ponny-barnen, då kan det vara bra med en sån där väska tyckte Mia och jag kan bara hålla med! Borstar, hovkratsar, pälsglans, putsdukar, filmkamera, hästgodis och allt ska få plats vettni! Sen är det bara att slänga den över axeln! ;)

Nu ska jag skryta lite, eller vad man ska säga. Egentligen lägger jag upp det här för att jag är förvånad och glad över hur många som sagt grattis idag haha! Minns att det inte var så här många förra året i varje fall! Har jag blivit mer social på ett år kanske?! :D I don't know, men om jag tänker efter så stämmer det kanske... :)



Liksom 129 totalt yaooo!
Anki tycker jag är tokig som svarar på alla hihi,
men jag är ju tacksam! :D Thanks everyone!!! :D

Nu är det en ny dag och det känns faktiskt helt okej att vara 25 år! Hade lite åldersnojja tidigare, men den har minsann släppt helt! :) På lördag blir det att fira med mina fina vänner! Först äta ute och sen lite (läs hysteriskt mycket) partyparty!!! :D Nu blir det att sova så jag orkar upp i morgon!

PEACE

Lycka!

Asså shiiit, rebound har släppt en ny singel, tjoho! Jag är redan in love with the song! Hihihihihihi (a) Yes, jag är en tönt och jag är stolt över det! Fan vad bra dom är haha xD Tihi!


Gah!

Bajs, bara bajs på själva situationen som är mellan oss... Gah!

Ska snart sova, om jag kan somna vill säga. Råkade kanske vara uppe hela natten och pratade med Elena på msn, men så kan det gå ibland, och jävlar vad kul vi hade! Somnade vid halv åtta imorse typ och vaknade 12 timmar senare ungefär. Herregud vad utvilad man kan vara! Åkte och fixade hästen, kvällade och moffade pizza framför tv:n. Gosar med 2 av 3 katter i soffan. <3

I morgon ska jag få rida Wiona för första gången och Lotta ska få prova Lizzy, tihi. Det ska bli skoj! Åker ut i bra tid så jag hinner städa lite hemma sen på dagen. Blir att hitta på något sen på kvällen, men vad vet jag inte. Eller vet jag? ;) Mohaha!


Ska bli kul att få testa något nytt! ^^

På måndag fyller jag år, längtar som fan. Tror jag kommer få det jag vill ha av min snällaste mamma! :) Blir lite fika med henne och Jessica. Sen är det massa saker hela veckan och på lördagen blir det fezt! Jag längtar! :) Nu ska jag ta mig ett stort glas med Bravo's Tropiska Juice och njutaaaa!

PEACE

I hate this part right here

Helvete vad svårt allting är ibland. Sådär svårt att man önskar att man inte visste någonting och bara var lyckligt ovetande om vad som skulle hända. Helvete vad jag känner att allting är för jobbigt just nu, just nu inatt. Helvete vad jag saknar allt. Helvete vad ont det kan göra i bröstkorgen. Och ändå så vet jag så himla väl att jag går rätt väg. Men det känns så himla fel, så tomt och så jävla svårt.

I really, really hate this part right here. När man står mitt emellan. När stegen blir avgörande, då ett enda ord kan bli så fel. Då en enda handling kan förstöra för all framtid. Jag står mitt emellan nu, och jag hatar det.

Show me the way to move on.

Mihihihi!

Jag tänker börja med att berätta hur jävla nöjd jag är över min insats idag! Jag har varit positiv hela dagen och liksom bara kööööört, precis sådär som jag jobbar för att varenda dag ska bli framöver! Fixade stallet imorse, fixade lite annat viktigt, fixade sen massa tvätt och vek t.o.m allt som jag brukar strunta i. Fixade en dusch. Var i stallet och fixade klart allt innan träningen, åt ett ordentligt kvällsmål och bytte även mina ridvantar till en annan storlek och färg. Jag var väldigt grå idag, jag gillart! Matchade som bara den hihi.

Gav gärnet redan från början av hoppträningen och höll måttet hela tiden! Blev lite trött, men jag kämpade på för jag vet mina mål för denna termin. Och man måste jobba för att komma någon vart! ;) Lizzy var pigg och glad i början av ridpasset och det gick verkligen STRÅLANDE! Fick mycket beröm av Bobo och hon kändes superfin.

Sen hände det nått... hehe! Vi skulle fortsätta hoppa 5,5:an som vi började med och då kom hon fel på travbommen och så blev det jättelåååångt till oxern och då klämde hon in 2 galoppsprång, men i sista stund så ba NEJ STOPP och jag tjohooo flög av. Och dum som jag är håller jag kvar i tyglarna och släpas mot underlaget, bommar och fan vet vad. Det sitter typ i bakhuvudet att jag inte ska släppa de eftersom jag brukar ramla av ute på fält och sådär ibland ehehehehe.


bild från maj 2010, den formen på magen jobbar vi på! :)

Så jag blev lite skakis och hade ont i knäna som tusan! Men på't igen bara! Lizzy kände såklart av min misstänksamhet och började även bli trött, så hon tog tillfället i akt att leka dryg-pownie-som-gör-lite-som-jag-vill efter det! Men jag gav mig inte utan red så gott jag kunde och till slut så gav hon sig den lille skiten! VICTORY! Älskar känslan av när man verkligen får igenom något och övertygar hästen om att det visst ska vara som JAG tycker!

Kom hem från stallet vid 21:40! Snacka om att jag bara har chillat i soffan sen dess. Lyssnar på lite musik och klappar på en gosig katt. :) Snart blir det att förflytta sig till sängen och hoppas på att jag kan sova trots att det fortfarande är fullmåne ute...

Tok-längtar till den 29:e!!! :D

PEACE!

ööört! vi skulle hoppa 5,5:an och hon ttyp snubblade på första hindret, kom liksom fel på travbommen så då blev det aslåååångt och då klämde hon in 2 galoppsprång, men i sista stund så ba NEJ STOPP och jag ba tjohooo flög av x)
och dum som jag är, släpper jag inte tyglarna xD sitter typ i bakhuvudet eftersom jag ofta ramlar av ute, så då typ gör jag ju mer illa mi

Don't mind

...it's a common reaction. Eller? Jag förstår verkligen inte någonting, men det är väl bara att vänta tills du tar steget.

Dagen har varit helt okej, sov lite för mycket bara, men om jag jämför med igår så räknas det inte ens. Jag tar en dag i taget och gör allt för att kunna leva i nuet och inte stressa iväg tankarna. Första dagen idag och det har gått väldigt bra. Jag jobbar mig framåt.

Har varit i stallet och busat med min fina prinsessa. Hade med mig massa morötter och vi lekte. Hon är så jäkla söt och busig, min älskade bästa häst! <3 Satt i caféterian och hade det trevligt hela kvällen och fick med mig två matlådor hem som jag ska frysa in. Ska ta en macka och iskall mjölk nu och gosa ner mig med boken jag började läsa igår. Den är lika bra som jag trodde den skulle vara. :) Känns bra att ha den som stöd!


I morgon blir det hoppträning med min fina. Första gången sen innan jul, det ska bli superkul. :) Innan dess ska jag fixa lite grejer och jag tror det kommer gå nu om jag lyckas hålla kvar mitt positiva tänkande så mycket som möjligt.

PEACE

Gubben i lådan

Igår hade jag massa tankar och känslor som bara behövde ut. Pratade ut med Jessica och det var väldigt skönt att bara få släppa ut allt och ja tömma hjärnan på massa jobbiga tankar som trycker varje dag.

Hade pepp-talk med Elena på msn sen på kvällen och idag har jag fått bra stöd av Anki och Anna-Lotta. Och av min lilla söta häst också. Jag är så tacksam att jag har folk runt om mig som peppar mig och vill mitt bästa. Ni hjälper mig så mycket mer än vad ni anar. <3

Nu ska jag montera upp min sänglampa, sen krypa ner i min sköna varma säng och börja läsa Mera Självkänsla av Mia Törnblom. Jag hoppas att den kommer hjälpa mig ur den här vintersvackan nu!

Yesterday is history, tomorrow is a mistery and today is a gift.


Do it like a dude!

Bahabaha! Sista kvällen och dagen med Hänna, våran tyska vän! Eller ja fr.o.m imorgon är hon det. Det var kanske lite halvkul igår egentligen, men jag brukar välja att skippa det tråkiga och komma ihåg det ruuliga! Vi hade iaf kul den där kvarten på silk? xD Sen hade iaf jag stenkul när Basse snackade på om jag vet inte allt på donken och efterfezterna! Somnade i en trång säng med 2 iglar vid sex imorse tiieeep.


Molnen låg tunga och snön började smälta när vi vaknade vid elva.  Snöplogen utanför förde sånt jääävla oväsen att jag hade lust att skjuta han som satt där i. Någon vaknade av att ramla ur sängen och jag garvade som bara sjutton! Hahahaha, shit!

Efter många om och men skulle vi (Jag, Jessica, Hanna, Clara) till IKEA och äta oss mätta. Men nej, det gick inte att betala med presentkortet i restaurangen så det blev en aning bittra miner... Vi gled till donken sen istället efter att ha lämnat av Clara. Där råkade vi sitta och babbla bort för många minuter som vanligt eheheheheee.

Vi kramade sönder Hanna litegranna och sa hejdå och det kändes konstigt, typ vadå åker hon imorn? Jag kommer inte fatta att hon är 'borta' förrän om ett tag i guess... Jag och Jessica gick hem till henne och kollade på 3 avsnitt av Prison Break och moffade godis, chips och dipp.

Nu borde jag sova, så jag orkar med nästa vecka!
PEACE!

I won't cry

Haft en dålig dag, men så är det ibland. Har spenderat kvällen i soffan med min söta katt Ida som legat och gosat med mig hela tiden. Har tänkt en massa och egentligen inte kommit fram till något nytt, men det är skönt att bara få vara ensam med tankarna ibland. De åt inte upp mig denna kväll utan jag kunde tänka utan att deppa ihop.


mys-katt <3

Anki är världens bästa, jag är så sjukt glad att hon stöttar mig genom det här. All kärlek till dig!

Imorgon kommer det bli en fin dag, jag ska spendera dagen i stallet med mina älskade barn Iza och Maya, och deras underbara mammor såklart! Ska klippa bort Lizzy's tjockispäls, och bara vara. Kvällen kommer att bli bäst! Tacos och party för våran älskade Hanna. Vi ska ha så jävla kul så äre bara!!! :D Söndagen kommer nog innehålla en del tårar då vi ska säga hejdå... Och sen nästa vecka, då börjar allvaret for real! Back in business.

Sjukt sugen på att tatuera mig... Jag ska så mycket göra det när jag skaffat lite cash, vilket jag kommer att göra inom en snar framtid om jag lyckas ta tummen ur röven! Och det tänker jag tammetusan lyckas med! Hur kul är det att sitta fast i ett arsle liksom...?

I don't need you, I need you to need me.

PEACE!

Vanilla

Mmmm, jag har köpt ett ljus från IKEA som doftar ljuvligt! Har inte ens tänt det än liksom... :o Det skulle nog bli jättevarmt i min redan så varma lägenhet, så det får bli en kväll när jag vädrat lite haha. Gud vad jag svamlar...

Har haft en fin dag, dock lite kall. Det var ju minusgrader nu igen lagom när man vant sig vid plus! Suck -.- Jag vill ha vååååår! Hur som helst... Jag började dagen med en promenad med hunden, sov lite till så trött som jag var och satt lite vid den där datorn innan jag tog mig i kragen och åkte till stallet för att frysa xD Var snabb som en oljad blixt och åkte hem kvart över fyra. Sedan lekte jag med Hanna och Jessica, det blev köttbullar för en billig penning(16kr!) på IKEA och så lite cheesecake till efterätt M M M!


alldeles jätte-spik-nyktra! mahaha!

Åkte förbi glashuset också och bunkrade upp lite inför 'avskedspartay' buhu! Fattar inte att Hanna åker på måndag liksom! Men ja, nu ska vi ha en FET jävla FETT rolig helg innan dess, SÅDETSÅ!!!! :D

Jag tror jag ska däcka i sängen snart, upp och tvätta lite imorn bitti liksom!

PEACE!

Everybody do the vegetable walk?

Jag tror att Hanna just dog av ett asgarv...
Kanske att man kan återuppliva henne med hjälp av en grönsak?

fb-konversation mellan mig och Simon:

M: menneee lycka till då ;)
S: hehe, tack lilla du ^^
M: feel the ironic! xD
S: irony?
M: just ja så vare xD
S: *ger morot*

Och typ där dog jag oxå av ett asgarv!



What the hell

Haluba! Det har redan blivit onsdag och jag kan ärligt säga att jag har mått bra hela den här veckan! That's very good! Jag har gått upp tidigt varje dag för att leka dagmatte åt lilla Ludde. Det har varit fett bra för då sover jag inte bort hela dagarna och jag mår så mycket bättre av att se dagsljus. :)

Imorse hade jag stallet som vanligt på onsdagar och det var inte direkt något roligt väder... Snöblandat regn och bara burr fett rått och fuktigt! Smart som jag är så tänkte jag att äsch det är ju ingen snö ute nu när allt typ smält från gatorna så jag kan ju ta conversen till stallet och byta skor där. Men ah... Jag hade glömt att kolla under rullgardinen och fick mig en liten överraskning när jag kom ut! Blöta fötterrrrrr :( Något som var ungefär lika roligt när jag skulle ta bussen därifrån var att det kom ingen buss 9.30... Den bara ja, uteblev? Så jag fick sitta i 30 minuter och frysa i väntan på nästa, med blöta fötter! Tur att jag hade musik i öronen, för annars hade jag blivit lite ledsen.

Åkte ner på stan och gick ut med Ludde, frös ihjäl ännu mer haha, men äääsch vad gör man inte! Åkte sen hem och åt en fet frukost så hungrig som jag var! Sitter nu i soffan och chillar med bra musik. Mina katter sover sött lite här och var i lägenheten, det är så mysigt när det är helt lugnt och skönt.

Har hittat eller ja upptäckt lite najs musik! Har ju ett minneskort med 602 låtar i min mobil som förut tillhörde miss Isabelle, och ja det finns en del bra skit där har jag upptäckt! :D Delar med mig lite utav några låtarrrr! ;)



Najs rockkkkkk!! ;D



Inte vacker, men jävligt ruulig! ;)





Fett mysig och grym text! <3

När jag ändå snackar musik, Avril har släppt en ny singel och jag hade verkligen slutat lyssna på henne och tycker att hon tappat stinget rejält. Men tänk att folk kan prestera även fast de ligger på botten! Det här är fan något bra och mycket bättre än vad hon åstadkommit på länge. Den är riktigt najs och inte alls lika skrikig som de flesta låtarna på senaste plattan.



All my life I've been good
but now whoa
I'm thinking what the hell ;)


Typ så jaaaag! muhähähähääää!


PEACE OUT! :*

En hawaii utan skinka tack!

Det var exakt vad jag beställde på godaste och närmaste pizzerian denna eftermiddag! Satt hemma hos Jessica med henne, Carro, Michelle, Hanna och såklart söt-hundarna! Vi hade mys-söndag tiieeep! Kollade på halva livvakterna, skrattade och pratade om helgen, åt massa toffifee och kollade på baksmällan! Så sjukt rolig film, älskar den! :D


Det var inte lika mysigt att gå upp imorse när klockan ringde dock... Kom inte hem förrän vid tre inatt och hade jouren i stallet. Jag hade inte tänkt komma hem så sent, men det var ju så kewl så jag fastnade liksom! Hade en fett najs kväll igår! Känns bra att jag valde att vara social och umgås med folk från lite här och var istället för att dega hemma. Det gjorde mig gott! Känner mig riktigt glad idag faktiskt, ingen söndagsångest! :D

Det var iaf mysigt när jag väl kom till stallet, fixade allt åt min lilla söta häst och pysslade lite extra i stallet för att få det lite rent och snyggt. Sen kom bästa Anki och Iza efter några timmar och då fick jag fika och glatt sällskap tihi! Åkte hem efter att ha tagit in prinsessan och sådär. Var bara hem och bytte om och drog sen till Jessica.

Nu ska jag äta upp andra halvan av den otroligt goda pizzan och sen inta ryggläge för att citera Hanna! ;) I morgon ska jag upp i tid och uträtta mycket viktiga och roliga saker! Jag känner att motivationen börjar komma tillbaka nu! YEAH!

Hoppas ni haft en fiiiin helg!
PEACE! (and love hähähä!)

Crazy

Här sitter jag, otroligt trött och vill bara lägga mig i sängen. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, jag måste vänta i 20 minuter till så att jag kan skörda mina små veteplantor i cityville! Herregud, jag är inte alls besatt av ett spel på facebook nej nej! Faktiskt inte, men nu är det så att jag inte hade räknat ut när de skulle skördas och det råkade bli mitt i natten och jag behöver vetegrejs för att komma vidare i spelet och jag har väntat i 3.1 dag snart och tänker då inte låta dem vissna så jag måste vänta i 3.1 dag till!!! xD

Hähähä, jag ska skörda lite och sen slänga mig i sängen! Godernatt :*

Tired and sleepless

Lekte med Jessica och Hanna denna kväll. Vi satt hos mig och kuckilurade lite, pratade om det ofattbara som hänt och lite annat smått och gott. Vi fick till lite flumm också såklart, även om Hanna blev lite rädd för oss andra två... Moahaha! Jessica + Mikaela knows hove to flumm om vi sägerrrr så!

Vi tog partybilen till Clara's plaze, bröt oss in och hämtade lite nyttiga grejer till helgen. På vägen dit och därifrån såg vi en poliskrock i korsningen vid preem macken som ligger typ vid glada hästen ni som vet! Det var seriöst 2 kvaddade bilar, typ 3 polisbilar till (förutom den som var med i krocken), 2 ambulanser och 1 brandbil..! :o Läste på vlt.se sen att krocken hade inträffat ca 20.40, vi åkte förbi där typ 20.45!! Lite scary faktiskt..!


En polisbil har krockat med en personbil på Stockholmsvägen.
Fyra personer har förts till sjukhus.

Räddningstjänsten blev tvugna att klippa upp taket på personbilen
för att kunna få ut föraren och en passagerare, bägge i 60-årsåldern.
Även de båda poliserna åkte med ambulans till sjukhuset.
Enligt läkare på Centrallasarettet ska alla inblandade ha fått lindriga skador.

Olyckan skedde vid 20.40 på torsdagskvällen i korsningen mellan Stockholmsvägen och Österleden.
Polisen vill ännu inte uttala sig om någon är misstänkt för brott eller hur olyckan gick till.


Huhu!! Tänk om vi hade åkt 5-10 min tidigare och kört mitt i krocken liksom... :o

Ah iaf, efter att vi glott som turister vid afrikas savanner på olyckan åkte vi vidare till donken på Hälla. Jag fick en gammal cheeseburgare som smakade papper, bad om en ny och fick till min stora lycka pengarna tillbaka för både den och min cola haha najs! :D Efter det åkte vi hem till Jessica och kollade på L.A Gigolo. En snajsig film som hade ett bra syfte! Så kan det gå när man är en heartbreaker!



Coola killen med hängslena liksom!

Kom hem, spelade cityville och gick och la mig. Fick fett med ångest, grät lite eller ganska mycket... Var skönt att kunna smsa tills jag kände mig lugnare iaf, försökte sen sova men satte mig vid datorn efter att ha varit klarvaken i typ en timme... Sucketi! Tänker sitta här till max fem och sen ligga och blunda om jag så ska göra det tills klockan ringer!

Peace

Still tired

Är det okej om jag sover några månader och vaknar när det är vår? Då kanske jag slipper gå igenom denna sjukt tråkiga och jobbiga vinterperiod och allt vad den innebär. Är så himla less på allt verkligen, ingen motivation för fem öre. Vet inte vad jag håller på med och varför min tankebana hela tiden vill stanna i det förflutna? När ska jag lära mig att se framåt?



På tal om det förflutna liksom. Så såg man ut 2006!


Free like a bird

Lyssnar på Jay Smith och sitter i soffan. Ida går fram och tillbaka över min mage och kan inte alls bestämma sig vart hon ska ligga. Tuva halvsover på soffbordet. Hur kan det vara skönt att ligga på ett stenhårt bord? Kanske borde prova det eftersom både hon och Ida verkar gilla att sova där. Snusk ligger ihopkurad på min gamla datastol, den är också rätt hård, men den är lite som en vad ska man säga, den är liksom djupare i mitten så den är nog skönt att liksom ligga i en nedbuktning.

Själv har jag legat ihopkurad i min säng all day long i princip och äntligen känner jag mig lite piggare! Fick släpa mig till stallet imorse och släppa ut hästarna och jag kan säga att jag är glad att det bara är 5 hästar i vårat stall, för herregud vad jag inte mådde bra efter den kraftansträngningen! Hyrde en film på vägen hem som jag tänkte roa mig med under dagen, men jag slocknade vid 12-tiden och sov som ett litet barn i ca 12 timmar framåt! Jag får helt enkelt se filmen imorgon. Shutter Island, jag har hört att den ska vara grym så jag hoppas på det.

Nu är klockan 03.40, och jag börjar faktiskt bli lite trött igen. Det är det sköna med att vara sjuk, man får sova hur mycket man vill. Man får spela hur mycket cityville man vill också utan att bli mobbad! Hähähä!

Hejdå

1

Nytt år, ny blogg. Det känns inte mer än rätt!

Bloggnamnet är taget från en av mina absoluta favoritlåtar. Mannen i den vita hatten med Kent. Har inte så mycket mer att skriva just nu, ska försöka pilla ihop en snygg design inom kort i varje fall. Blir nog bara en header till att börja med, måste lägga ner min tid på viktiga saker nu. This is the year.

Peace, love and understanding!



RSS 2.0