Team Building

Dags att blogga lite igen rååå, berätta om mitt schpännande liv för er! Kan säga att min veckoplanering blev lite ändrad. Fikan och spelkvällen i tisdags blev utbytt mot en för lång powernap (är fortfarande iriiterad på mig själv) och massa lek med mina älskade barn!

Blev upphämtad av Anki, Charlie, Iza och Maya på tisdagskvällen. Vi begav oss mot Citygross för att handla lite gott. Sötaste tjejerna gick och höll mig i händerna :') <3 Massa mat, snacks och ett par ridhanskar åt Iza blev det. Anki lagade mycket god tacos som vi sedan åt med glädje! Fick även i mig lite rödvin som faktiskt var gott, hör och häpna!


Sötaste!! <3

Vi åt chips, glass och drack massa cola till "efterätt". Innan sovdags hann vi ses 2 avsnitt av Solsidan säsong 2 som jag hade med mig. Jag kunde inte sova i det kalla sovrummet som dessutom brummade av den jäkla AC-maskinen som prompt skulle vara igång. Det räckte inte med takfläkt, liten fläkt och öppet fönster tydligen. xD Så jag bytte till Iza's lilla säng och somnade till slut.

Gick upp vid ett, tjejerna var redan uppe och studsade sen länge hehe. Vi åt lunch och sedan cyklade vi iväg de 1,4 milen i motvind ända till stallet. Det var otroligt jobbigt, men vi klarade det! ;)


Nästa gång tar jag båt!

Fixade allt åt Lizzy&Wiona, tog in hästarna och sen kom Michelle. Vi red ut på varsinn häst och till min lycka var Wiona trött och höll inte på med sina hopp! Tur det annars hade jag nog fått damp hähä. Det var en mysig runda i solen. :)

Flörtade till mig skjuts hem av Marie (Jessicas mamma) som jag sen skulle på spelkväll hos! Vi åt varma mackor och spelade Settlers. Jag fick lite introduktionshjälp eftersom det var första gången jag spelade. Strategispel ftw!


Jag lyckades vinna över både henne och Henrik! Wiie, glad tjej! ;) Käkade godis och kramade på hundarna tills ögonen nästan ramlade ihop... Begav mig hemåt och somnade i min egna säng, like a boss!

Vaknade utvilad 8.32 idag och ska titta på minnesstunden på Norge's tv kanal klockan 13. Annars har barnkanalen gått varm imorse, för den som är intresserad! ;)

Ska ut till stallet senare och innan det handla spån, foder och myggspray med mami!
Pöss!

13 dagar

Om endast 13 dagar kommer min älskade Jessica hem!! Längtar som ett litet barn! Saknar henne sjukt mycket. Just nu är saker och ting bara helt upp och ner i livet. Jag måste hitta motivationen och bli lite stabil igen känner jag, det här går inte!

Planer för de närmsta dagarna så att jag inte sover bort mitt liv här på jorden!

Onsdag: Morgonfodring, Häng med Kai, Fika med Michelle, Spelkväll hos Jessicas mama!
Torsdag: Hämta ut biljetter på SF, Lizzy&Wiona, Intag
Fredag: Lizzy&Wiona, Intag, Kvällsfodring
Lördag: Stalljour, Lizzy
Söndag: LEKA NÅGON?!

Random bild!
Sötaste Tuva som snart fyller 3 år! :*

Känns bra! :) Nästa vecka har jag också rätt fullt upp, nu jävlar ska jag motivera mig! GO GO GO GIRL!

Ska slänga ut annonser igen så jag blir av med en massa skit och får in lite pengar! Jag vill också kunna åka till Grönan denna sommar! Sådetså.

Dags att sova ifall jag ska orka upp imorn dåååe.
Pözz!/m

Chockad deluxe

Alltså, vad ska man skriva? Om jag klagar ur mig kommer någon nisse kontra med "Men tänk på barnen i Afrika, det är mer synd om dem." Helt ärligt, jag skiter i det som händer i Afrika för tillfället. De blir iaf inte bombade av någon snubbe från sitt eget land mitt på en fredagseftermiddag! Och de blir heller inte nerskjutna av samme man på sitt sommarläger! Jag är så otroligt less på att vissa beter sig som idioter i den här världen.

Kan inte alla bara vara helt vanliga, snälla människor som inte slåss? Som jag? Som mina grannar? Som mina vänner? Vill inte alla kunna leva i en värld där man inte behöver vara rädd att det ska smälla av en bomb runt hörnet? Tydligen inte, och det skrämmer nästan livet ur mig.




Jag har studerat aftonbladet's hemsida flitigt denna kväll, och jag har även tänt ett ljus. Det stör mig att jag inte kan hjälpa till på något vis. Mitt empatiska sinne blir så ofantligt påverkat av denna händelse och jag önskar jag kunde göra något!

Det är tur att det i varje fall finns kvar en del människor med sunt förnuft, som Norge's statsminister Jens Stoltenberg. Han sa denna fina mening i ett uttal idag:
- Vi ska visa att svaret på våld är ännu mer demokrati.

Det får avsluta mitt inlägg för i natt. Peace out!

Hääj!

Dax för ännu ett inlägg. ;)

Igår kväll kom Isabelle hit och vi knatade till Max som ligger på 5 min gångavstånd från mig hähä! Det var gott, dock kallnade min mat lite för jag var så upptagen med att berätta om allt jag varit med om. Vi hade inte träffats på flera veckor liksom!

När vi kom hem till mig så kröp vi ner i sängen och kollade på Water For Elephants. Jag har velat se den sååå länge och jag kan säga att jag blev inte det minsta besviken när det äntligen var dags! Filmen var så vacker! Den var även jättehemsk på vissa ställen och både jag och Isabelle hade tårar i ögonen flera gånger. Anyway, den fick mig att se Robert Pattison från en helt ny synvinkel och han ser ju faktiskt riktigt bra ut, med lite mer färg i ansiktet!


Jacob and Rosie :')


Jacob with Marlena

Har du inte sett den, säger jaga bara GÖR DET! Jag ger den 8,5 av 10! ^^



Well idag har jag slappat, slappat mera och till sist... slappat galet! Imorn blir det att dra ner på stan och leta efter en present till Viktooooor!

Harebrahej på er! :*

You've got to reach a little more

Cha Cha Bloggen!

Uppe med tuppen idag alltså, hade tvättstugan mellan 7-10. Trodde aldrig jag skulle ta mig upp ur sängen men joho då! Har inte sovit så jättemycket de senaste nätterna, kan bero på att jag och min mobil är BFF's för tillfället! ;)

Igår lekte jag med Kai, vi åkte till systemet och handlade för mycket alkohol, dock inte till oss. Say no more. ;) Sedan blev det donken tillsammans med Josefin och jag säger bara tweet tweet! Spårat värre, massor av skratt! Vi lämnade därefter av hesa Josefin och begav oss ner på stan för att gå på bio! Innan dess hann jag träffa Elena en snabbis och Kai den idioten köpte en helt värdelös sak för 250 kr på teknikmagasinet.


En magnetisk kub liksom.. x)



Vi såg iaf Popper's Pingviner och herregud vilken söt film! Jag som dessutom har en otrolig förkärlek till djur (animerade samt vanliga), blev helt förälskad i alla pingvinerna. Det är en fin röd tråd genom hela filmen och den innehåller väldigt mycket kärlek. Rekommenderar den verkligen! :)



klicka på bilderna för att läsa den roliga texten om varje pingvin ^^




Efter bion blev det stallet för att pussa på min fina Lizzy, fixa lite och kvällsfodra. Sen vare chillmode framför datorn och tv'n hela kvällen!

Just nu funderar jag på vad Viktor ska få i present på fredag.. har ingen aning om vad jag ska köpa! Men det löser sig sa han som sket i badkaret. Nu tänker jag chilla vidare och eventuellt ta en powernap så jag orkar dammsuga senare!

Cheers! /m
P.s Och ja, Natalie del 3 av PIP kommer innan denna vecka är slut, promise! ;)

Mikeli is happy!

Sitter och ler för mig själv. Jag är nog väldigt lycklig när jag tänker efter! Har världens finaste vänner, mina älskade djur och min underbara mamma vid liv. Dessutom har jag en förmåga att vara social och knyta nya kontakter väldigt lätt. Jag är bra på det jag gör, oavsett om det är nytt eller ej för mig. Bara jag bestämmer mig för att klara av något så brukar jag göra det! Den här sommaren har varit så fantastiskt bra och jag har fått uppleva så mycket som gett mig otaliga erfarenheter. Har till råga på det även träffat underbara människor som nu är mina vänner.

Sommaren är inte över än, och jag ler när jag tänker på hur mycket mer jag kommer göra. Jag längtar otroligt mycket tills jag kan söka till högskolan också. Om jag kommer in börjar jag plugga en skrivarkurs i vår. Det känns så himla kul att jag är motiverad. Mitt intresse för skolbänken och min motivation till att skriva har kommit tillbaka!

Jag bara njuter av min egna självförtroende-boost just nu. Snacka om att min psykolog kommer tappa hakan imorn när jag berättar om hur mycket jag vuxit under hennes semestertid. :)



Puss på allt! ;D /m

RAWH!

Men screw you då! Ingen vill tydligen läsa om del 3, hepp. Va tråkiga dååååååååååå! :o
Jag kommer skriva en del 3 bara för mig själv! Taskmörtar ;(

Ibland blir jag så trött på mig själv. Men vad gör man inte för lite bekräftelse liksom.
Jag saknar Elena! Jag vill leka med dig. Sluta åka till sthlm... -.-

Jag tänker åka till stallet nu, eftersom vissa inte svarar på sms ändåååå! Blörk, vi är så
dåliga på att träffas. x) Men ahja, harebraheiii! Eller heiiidooo som Amanda säger!

Värt blogginlägg? Aa fast nä!

Barapaparapabaraa!

Barappaparappapaa! ;) Brick by boring brick! Yääääh!

Alltså, om ni vill läsa del 3 om Putte i parken får ni faktiskt kommentera lite bättre! ;)
Annars blire inget! True Story! ;) Mohaha!

Har varit värsta depp i några dagar nu, men denna kväll har varit FET! Är jätteglad och
hoppas att det håller i sig! Nästa fredag äre fest hos Mandis! Kalas för Viktor hohoho!
Fett kul! Hoppas att många från PIP kan komma! :D Tältning i trädgården ftw! ;D

Dregglar vidare till snyggaste kvinnan genom tiderna! <3



Bild från rockfoto.nu! Finns sjukt många snygga bilder där från många festivaler! :D

Mums! Over and out!/m

Ehrm

Ops, då har jag råkat säga för mycket igen. Jag skulle ju vara tyst, men det går inte så bra. Hehe. Men ja, det är inte så enkelt att inte säga något när man bara har en sak i tankarna nästan hela tiden. Trodde jag hade tappat den där speciella egenskapen men tji fick jag!

Ahja, det kommer nog gå käpprätt åt helvete ifall jag avslöjar ett enda ord till. Därmed sätter jag punkt och godnatt!


Kan vara campingens skönaste täääält ja!

Är fortfarande helt saknig. Kryssning? Liseberg? Ge mig pengar i överlöd tack! ^^
Cheers!/m

Putte i parken, del 2!

Jaaa, nu kommer lite text om torsdagen och fredagen! :)

Vi vaknade runt 11 på torsdagens förmiddag, riktigt skönt att kunna sova så länge! Det var molningt och därför inte stekhett i tältet, me likey! Jag åt frukost uppe i mattältet och sen mös jag med Viktor, Amanda och Johanna hela dagen på campingen. Det började åska och regna som tusan framåt kvällen och Johanna var jätterädd stackarn! Vi kurade ihop oss i Viktor & Amandas 4-mannatält, lyssnade på musik och halvsov tills klockan blev 22 typ.


Johanna "lill-Ke$ha" och Viktor!
Foto: Jaaaag med min kamera höhö! ;)

Vi drog till festival-området och jag han se ca 30 min av Far East Movement innan mitt första jobbpass började! Skulle jobba från 00 till 12 nästa dag(!) Jag blev placerad med Sandra där man lämnar in upphittade grejer, det var sjukt najs! Vi kunde höra allt från stora scenen och dessutom hjälpte jag en kille återfå sin halvt-trashade HTC. Hela displayen var krossad, men den funkade att ringa med. Han blev huuur glad som helst när han fick tillbaka den! ^^


Far East Movement! Det var galet, alla bara studsade framför scenen! ;D
Foto: Emilia Lilljebjörn

Runt 2-tiden blev vi omplacerade för att vakta hela området. Jag fick det bästa stället, Blå Lund. Där vaktade jag öltältet genom att sitta i en soffa i 4 timmar och lyssna på musik. Mat fick jag när jag ville, var bara att snacka i min walkietalkie hihi! Så ja inget att klaga på direkt. ;) När klockan blev 6 och halva tiden hade gått fick jag byta ställe och hängde istället bakom och framför stora scenen. Hade jättekul med Rikard och David. Fick fixa artistloger och hålla utkik efter folk som tog sig in. Vi klarade oss utan inbrott hela natten/morgonen. ^^


Blå Lund! Jorasåatteh! Soft eller vad.. ;)

Någon var döööd efter 12-timmars jobb! (Det är alltså fredag nu!) Försökte sova en skvätt men utan framgång... La mig på gräsmattan men det började såklart regna. Sket i att sova och lekte med Viktor, Amanda och Johanna istället! Vi drog ner på stan, käkade donken och besökte systemet. Jag var så övertrött att det kändes som jag var aspackad hahaha. Vi hade galet kul kan jag säga! Gick och sjöng och hade oss hela vägen, awesome! ;D


Foto: Emilia Lilljebjörn

Vi drog för att se Veronica Maggio vid 19-tiden. Det var grymt och vi njöt av hennes sköna röst! Efter det så fick jag dock värsta svimnings-känslan och bestämde mig för att inte vara kvar. Jag drog till campingen och la mig i tältet. Det tog ca 4 timmar för mig att bara varva ner! Somnade iaf runt 00 när de flesta drog. Hade då varit vaken i 36 timmar! :o Tur att jag hade sovmask och öronproppar! ;)


Hähä! ;)

Del 3 kommer innehålla det mest spårade! Haha, kan säga att de två sista dagarna definitivt var roligast! ;) Cheers!

Nu kan du få mig så lätt!

Aloha! Lyssnar på Håkan och är nostalgisk till tusen! Saknar PIP och alla människor jäääättemycket! Förstår inte hur jag ska klara av att vänta ett helt år innan det är dags igen. Min första festival har definitivt satt spår i mig som gör mig så himla lycklig! :D Men ja, det där med att sakna och vänta... fuck that a little! ;(


SAKNAD!!
foto: Jag med Emilia's kamera ;)

Har varit i stallet och släppt ut alla prinsessorna! Lizzy och Wiona är ju sötaaast! De kliar varann och går och käkar på typ samma gräs-strån. :')

Ska fila på ett del 2 inlägg om PIP nu!
Pöss!

Paramore live!

Paramore @ Putte i parken! De startar med Ignorance, det var fööör grymt se själva!! :D


Putte i parken, del 1!

Tjooflöjt! Nu är jag hemma och utvilad..? Iaf tillräckligt utvilad för att orka skriva om de första två dagarna på festivalen! :D Jag har väldigt mycket att berätta om, och det kommer inte ens gå att berätta allt! Det måste liksom upplevas! Det kommer vara fina minnen för resten av livet! Jag har haft bästa veckan i mitt liv, helt klart! :')

Jag och Sandra åkte från Enköping på tisdagen vid 14-tiden, redan där träffade vi Viktor och Amanda som blev våra vänner under hela festivalen! Underbara människor! Vi slog upp våra tält mitt emot varann när vi kom fram och sen gittade jag och Viktor till Systemet. Vi kom dit 5 min innan det stängde, fett! ;) Vi feztade med våra galna grannar som hade med sig största baslådan med 6 högtalare! GALET MED PARTY!! ;) Jag däckade dock vid halv ett typ, var så trött haha!


"lilla" baslådan haha så jävla fett! :D
Foto: Emilia Lilljebjörn



Sandra & Erik! ;D 
Foto: Emilia Lilljebjörn



Söt Mikeli (a)
Foto: Emilia Lilljebjörn

onsdagen vaknade jag runt 8 för det gick inte att andas i tältet!! Det var stekande sol hela dagen och alla låg och solade! :D Jag och Sandra drog till info-möte för alla funktionärer vid 11 och det höll på i ca 2 timmar. Vi fick våra arbetspass och en påse med lite coola grejer som t-shirt, handskar, kondom, festivalhäfte och vattenflaska. ;) Vi blev överlyckliga över att vi inte skulle jobba förrän på torsdagen då alla hade trott att vårat första pass var på onsdagen. KLADA!

Ignorera mitt snygga face ;) Sandra, Jag, Amanda & Viktor! <3

Det blev donken efteråt och sen började vi dricka på campingen med resten av fölket! Drog till festival-området vid 20-tiden och väntade in Paramore!! Träffade Natalie och köpte kläder i MONKI-tältet. 1 t-shirt + 1 linne för 40 kr! :D När vi sen står vid scenen så kollar jag bakom oss och där står ett bekant ansikte. Tar ett tag innan jag kommer på vem, sen slog det mig; Elin Blom från Idol! Gick fram efter konserten och bad om en bild höhö! (a)

Hur som helst, Paramore's konsert var det grymmaste jag varit med om tror jag!! Stod längst fram och det var ös från första till sista låt! Det bästa var att jag gjorde ett hjärta med fingrarna och HAYLEY SÅG MIG!! Hon tittade rakt in i mina ögon och vinkade åt mig! LYCKLIG TJEJ!! :D Sen när dem spelade sista låten; Misery Business så fick en tjej ur publiken komma upp på scenen och sjunga med Hayley! Hur coolt som helst! Alla var helt galna och shit va lycklig hon var!

SNYGGASTE EVER AAAH!!! Foto: Emilia Lilljebjörn


<3! 
Foto: Emilia Lilljebjörn

Efter det var hela området kära i Daniel Adams-Ray och när han sjöng Gubben i lådan så var det allsång.nu, sjukt mysigt!! :') Sen var det dags för Ke$ha som alla verkade vilja se! Men besvikelsen över att hon sjöng playback var stor..! Riktigt dåligt! Dock var själva showen grym, alltid något. ;)


Foto: Emilia Lilljebjörn

När vi kom tillbaka var allt i Viktor & Amandas tält helt blött! Det visade sig senare att deras tält stod på en sprinkler HAHAHAHAHA så jävla bäst! Lite dumt att det tydligen var ett gammalt system och det inte gick att stänga av! Men vi festade vidare ändå på campingen och spårade totalt vid 2-tiden!

Jag, Viktor, Amanda och Johanna satt och skulle ladda våra mobiler nere vid duscharna och kan bara säga JÄVLA BRUD SOM SKULLE LADDA FULLT NÄR 4 ANDRA VÄNTAR OCH DET FINNS 1 UTTAG! Hahaha, fyfan va vi var dryga! "Just not baby when it comes to you" med mikeli-brytning! ;) Däckade i tältet vid 5-tiden och sov ända till 11 på torsdagen! :D

I del 2 skriver jag om torsdag och fredag! ^^
Cheers!

Cha!

Hääääj! Är hemma och jag lever! Har sovit i 18 timmar och käkat en hel pizza! Druckit 1 liter cola, 1 liter pucko och ½ liter mjölk! Varit i stallet och skrittat ut och myst med min underbara och saknade häst! Del 1 av Putte i parken är färdigskriven och kommer upp i bloggen så fort jag fått bilder av Emilia som är liiite seg! ;)


Puss!

Mohuhihihi!

Imorn ba draaaaaaaaaar vi!! Åh herregud vad jag är TAGGAD alltså! Det liksom pirrar i hela kroppen av förväntan! :D Bussen går 13.50 från enköping och 16.00 är vi framme i Karlskoga! Iiiih! Jag hoppas det blir en rolig vecka!! Vädret ska iaf vara underbart enligt SMHI, så hoppas på det nu!

Paramore, Ke$ha, Maskinen, Mohombi, Håkan Hellström och en jävla massa andra! LET'S ROCK!! ;D

Ha det så kul i tråk-vässan moahaha! Eller ja, ha det så äckligt på power meet! ;) Hörs på söndag! ;*

Meeting i Storbyn, dag 3!

Tjabaaaa!

Här kommer lite uppdatering ifrån meetingets sista dag!

Vi gick upp vid 7 och var vid tävlingsplatsen en timme senare. Maya kunde banan då hon kikat på den i lördagskväll. Det var en mur på hinder nr 5 som var lite pirrigt men annars var det inga konstigheter. Ponnyn hade hållt sig ren under natten och hade inga kissfläckar alls! (Till skillnad från de bauta stora hon hade på lördagen som vi gnuggade bort med schampo och green clean i ca 20 min! Haha) Hon fick en fläta i svansen och en liten knopp i pannluggen, supersöt blev hon!

Hur det gick sen kan ni se här! ^^



Detta innebär att ekipaket Maya & Misty har ridit nolla i alla klasser, alla dagar, hela helgen! Hur bra är inte det då?! Jag är sååå stolt över dig Maya, du är så otroligt duktig! Sen har vi fått beröm att Misty är "den vitaste ponnyn" av många på tävlingen hihi. ^^

Efter tävlingen hade jag lovat att bada med Maya. Det blåste som bara den och var iskallt så jag doppade bara halva kroppen medan hon simmade runt! Sen bar det av hemåt med all packning och ponnyskrutt. Vi tankade på våra magar med mat från Max och sen lämnade vi Maya i stallet med Iza.

Skönt att vara hemma! Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga och det stämmer verkligen. Har haft en jätterolig helg med er Mia, Maya och Misty! Är så glad att jag får följa med och ha roligt med er. :D

Bloggar lite imorn, sen åker jag iväg på tisdag och är borta till på söndag!
Pöss!

Film från lördagen

Här kommer filmen på Maya & Misty från igår! De red LC (70 cm).
Kommentera gärna vad ni tycker om ritten så blir Maya jätteglad! :)


Meeting i Storbyn, dag 2!

Goder afton! Sitter i stugan och halvsover lite efter ännu en lång dag här uppe i Dalarna. Maya har varit superduktig idag och var felfri i LC:n som var en Clear Round. Hon fick rosett och plakett vilket var mycket uppskattat! :)

Idag har vi även kollat lite på tävlingarna. Efter det åkte jag och Mia in till Horndal och köpte godis, dricka och lite annat gott, sen grillade vi. Barnen har badat, lekt och stojjat omkring. Förstår inte hur de orkar..! Jag har pratat hästskvaller och vuxenprat med Tina, Mia och våra stug-grannar. ^^

Nu har vi nattat ponnyn och ätit lite kvällsmat, dags att sova strax då klockan ringer sju imorn bitti. Här kommer lite bilder från dagens äventyr. :)


Maya hoppade några stockar efter att hon tävlat, det tyckte Misty var superkul! ^^


En glad Maya efter en toppenrunda! :)


Mia is mockarN ;)

Nu är det dags för sängen! Vill ni se filmen från idag? Kommentera så lägger jag upp den imorn! :)
Gonatt!

23:06

Ligger i sängen och lyssnar på musik, har äntligen varvat ner lite så jag kan nog somna strax. Fast det är någon som snarkar lite..! ;) Det ska nog vara sol imorn, hoppas hoppas! Har värsta röda bondbrännan från idag som ska solas bort! Bikini-överdel i tell you!

Måste fota lite allmänna bilder imorn, på campingen, badet och sånt! Här är några hästbilder från idag. :)


Blev nöjd med denna! :D Gillar framhoven som blir lyft precis när bilden tas. ^^


Jag tycker så mycket om er, mina underbara sötnosar!!


Det enda lyckade kortet från LD:n ^^


Nighty Night! Hoppas alla i Vässan hare kul på Cityfestivalen höhö! ;D

Meeting i Storbyn, dag 1!

Tjaba!

Jag har haft en helt underbar dag här uppe i Dalarna. Maya har ridit jättefint och Misty har skött sig exemplariskt som vanligt. De fick rosett och hederspris i LD (Bed. A+A) efter att ha ridit dubbelnollor. :)

I LC:n (Bed. A+A:0) var de oxå dubbelnollor, men kom utanför placering. Här kommer en film när de rider LC:n, världens finaste!! :)




Det har varit varmt och sol i princip hela dagen, så när tävlingarna var slut badade vi och mös i stugan, nu har vi nyss ätit middag och umgåtts med Tina, Anna och Maria. Nu tjatar Maya på att jag ska följa med och kolla när hon badar igen! ;)

Hejsvejs! ^^

Hihi

Men tja! Jag kände för att blogga lite idag också höhö. ;)

Har nyss kommit hem från stan, var nere med Elena och flängde runt lite på Cityfestivalen. Det var näääjs! Vi blev hungriga mitt i allt och delade på en nr 14 på Spicy, galet gott! Vi kikade lite på Looptroop rockers och så lyckades jag (som vanligt) vinna ett gosedjur i en sån där klo-maskin hähähä! Det tog bara två försök så va den min! ;)

Vi satte oss på Pitchers och tog ett glas för att svalka av oss i hettan. Träffade på Emil och hans flickvän, trevligt! Efter ett tag blev det helt plötsligt kyligt så då drog vi hem! Det var iaf en mysig kväll, och såklart alltid roligt med dig! ;D


Haha, den enda bilden på oss jag hade på datorn! 3 år gammal ;)

Nu har jag packat lite, imorn ska jag upp vid 7, packa lite mer och sen drar jag med Mia, Maya och Misty till Storbyn utanför Avesta. Ska faktiskt blir otroligt skönt att åka iväg ett tag! Behöver en paus känner jag så det känns braow!

Bildbomb från badet med hästarna kommer under helgen, tar med mig datorn upp. Så om det finns täckning för mobilt bredband bloggar jag lite! :)

Harebrahej & gonatt! ^^

RSS 2.0