...

Kommer skriva i min låsta blogg ett tag framöver. Fråga på facebook i pm om du vill ha lösenordet.

http://dedyrbarastesmycken.blogg.se/secret
 
Adios for a while.

<3

Jag saknar att sitta på din rygg och känna alla problem försvinna.
Jag saknar att flyga med dig mitt hjärta.
Jag är rädd, orolig och ledsen på samma gång.
Jag vill bara att du ska bli frisk.
Jag älskar dig.
Bah!

1. Hästen min börjar äntligen bli bättre. Markant skillnad på svullnaden både igår och idag. KEEP UP THE GOOD WORK! Bästa lilla hestie <3

2. Jag har fått en ny hobby. TheGaynessInSweden, nattetid. Jag tror jag har dött av skratt det senaste dygnet. Går inte att förklara, måste upplevas! Extra Cred till alla Malin's och Hann:or! You rock sistah's!

3. Familjen Blomqvist är hemma igen, har saknat dem som tusan!

4. Har kommit alla närmre i tegelstallet igen, allt är bra nu, jag slarvar inte, jag tar mitt ansvar. Ni är bäst som står ut med mig!

5. Mamma är glad och hemma. Allt gå bara framåt.

6. Ehm... Nästa vecka börjar allvaret igen, slut på "sommarlovet".

7. Värt inlägg? Hihihihi.

Det som inte dödar, härdar?

Det sägs att man blir starkare utav motgångar. Ibland kan jag tycka att jag haft tillräckligt med motgångar i livet, men tydligen inte. Just ikväll orkar jag inte vara stark. Just ikväll vill jag bara gråta tills jag knappt kan andas. Jag vill somna gråtandes. Men det går inte heller, jag vet inte hur man gråter längre. Det gör så fruktansvärt jävla ont att inte kunna ge utlopp för sina känslor. Det sitter en kniv i mitt bröst och nålar sticker i mitt hjärta.

Min älskade, mitt allt. Min finaste lilla häst! Det gör så ont att se dig ha ont. Det gör så ont att inte kunna förstå. Det gör så ont att inte kunna vara hos dig 24/7. Det gör så ont att höra dig gnägga alldeles hjärtskärande när du står i den lilla hagen... Det gör så förbannat ont att se dig såhär. Jag vill bara spola fram tiden.

Tänk positivt säger ni. Och tro mig, det gör jag. Men när jag inte gör det, då behöver jag skriva av mig. Jag behöver inte bevisa någonting. Det är min blogg. Klart som fan att det kunnat vara värre, men det är tillräckligt illa för att det ska göra ont.

Som någon sa... det gör ondare när hon är äldre. Man vågar inte hoppas på samma sätt.

Nu ska jag lyssna på Kent och försöka gråta lite... Jag älskar dig mest av allt i hela världen Lizzy! <3 Skiter i om jag låter som en 12-årig hästtjej. Det är bara sanningen.


RSS 2.0