Saturday

Tjejen som gråter till kärleksscener i High School Musical 2, oh yes thats me! Heeeh... Först grät jag när Troy och Gabriella gjorde slut och sen när de återförenas i showen. SÅ JÄVLA VACKÖRT! <3

Älskar töntiga filmer som denna. Varför gör ingen annan i min ålder det? Hopplöst fall..! Inte konstigt att jag har svårt att hitta någon lämplig brud. Igår såg jag I rymden finns inga känslor hemma hos Hanna. Den var ju också skitsöt! Men snälla låt mig inte få ett barn med grav asperger, det verkar ju jättesvårt att hantera. :(

Om en veckaaaaa, om en ynka liten veckaaaa så är jag i Götet och har förmodligen the time of my life! Eller en snefylla... Eller nått helt annat, ingen vet! Jag längtar efter att träffa nytt folk och att bara komma bort för en helg! Ska bli så lovely att sova på hotell och få hotellfrukost.. MMM!

Btw, Sally är bästa ponnyn! Är lyckligt lottad som får ta hand om henne. Puss!

Munsboro Salero :*

GOD JUL!

Sådär då, ännu en julafton i bagaget! Det blev en väldigt fin dag trots att jag var så ledsen igår. Började dagen med att försova mig, standard! Tror inte jag vaknat i tid en enda julafton... Haha, bara för att man ska upp så tidigt! Blev hämtad av bästa Mia och Maya.

Sen bar det av på julritt runt villorna med mig på Alice, Maya - Misty, Iza - Kate, Matilda - Shakira, Mia - Bacchuz, Jessica - Gabbe, Ebba - CousCous och Pia - Salero! Vi hade en mysig julritt, lagom lång och det var så bra väder! Det hade snöat hela natten och fortsatte snöa lite hela förmiddan. Liiite skillnad mot förra årets plusgrader och ingen snö!

Sen hade vi julfika i cafeterian! Jag blev superglaaad över mina julklappar. Fick ett iphoneskal av Maya, en PK tröja av Mia & Maya och en HV Polo dunväst av Pia & Ebba. LYCKLIG CHEY! :D
 
Hela gänget utan för Matildas hus!! :D
 
Glada cheyer! Matilda och jag :)
 
Kom hem vid halv tolv och somnade som en stock. Tur att jag hann powernappa lite! Var hos mamma vid två. Vi åt massa julmat, kollade på kalle, fikade och öppnade klappar. Det var riktigt mysigt. Jag babblade på om allt och inget... jösses. Efter julgröten var det Karl-Bertil Jonson, kan ju vara det BÄSTA på hela julafton!

Fick lakan, choklad, en kalender, öronmuffar till hjälmen, klösträd och pengar av min bästa mami!

Nu ska jag fortsätta kolla på Tomten är far till alla barnen på 4:an, så underbart svensk och pinsam! ;D Imorn blir det att rida Alice, sen sover min favorit-tjej Maya här. :) På onsdag ska hon hoppa Bacchuz på en liten hopptävling så jag ska kolla på henne, sen har jag Sally Brally. :) Ser fram emot dessa två dagar!! :)
 
Mysig & Julig Ida! :)
 
Lagom glad liten Jul-Tuva :)
 
Julstiliga herr Snook!
 
Lille bebis-Leo's första jul!
 
Jul-Puss! /mikeli

My whole heart

 

Våran låt. Jag saknar dig extra mycket nu, det känns inte som jul utan dig Lizzy. Du fattas mig. Det enda jag önskar mig är att du ska komma tillbaka till mig. Den här texten stämmer så sjukt bra. Den sätter ord på mina känslor.

Vissa delar av texten är dina ord till mig och vissa är mina ord till dig.
Jag saknar vårat band, jag saknar allt vi gjort. Jag saknar att du finns.

God Jul min vackra ängel, du är världens bästa häst. <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3 <3 <3

😩

Klart att man bara fick vara glad i typ 2 dagar. Glädjen är utbytt mot besvikelse och rädsla. Snälla låt det gå, låt henne bli min..!

Jag vill inget hellre ju. Skulle vara en sån himla fin julklapp.

Men det är ju knappt att jag vågar hoppas.

God Jul då!


Fy

Paniken som uppstår. ALDRIG MER!!! Fyfan, skärp dig.


Idioti

Min åsikt angående kalle ankas jul.

Jag har fattat att 3 figurer har plockats bort då det är stereotyper. Vad jag inte förstår är varför man ska ta bort stereotyper som typ 1% av befolkningen känner till? Tomten är väl också en stereotyp då och nissarna? Alla tomtar har skägg och är tjocka. Alla nissar är kortväxta. Hur förklarar man för barnen att figurerna tas bort pga dem är stereotyper? Hur förklarar man stereotyp för barn? Dum jävla idé av Disney och ännu dummare av Sveriges media att skriva om det så alla blir upprörda. Tack för julfriden!

För övrigt är massakern i Connecticut helt ofattbar för mig. Så jävla tragiskt. Men det som är mest tragiskt är att jag knappt förvånas över världens grymhet längre. Avtrubbad?

Så jävla trött på denna värld just nu. Usch!!!

Over and out


Fin dag

Säger gonatt efter en så sjukt bra dag! :D Har haft kul och fått så mycket gjort.

Började morgonen med att äta frukost, sen dammsög jag och städa lite i badrummet i väntan på Hanna. vi (mest hon hehe) satte ihop min Expedithylla, det blev asbra att ha den som tvbänk!! Next up två hyllor och sen fixa hallen. Ska nog gå efter jul om jag får det jag vill ha.. ;)

Vi drog en lunch på donken och sen vidare till stallet. Hade världens bästa ridtur på Sally! -16 grader, men hade perfekt med kläder (och två ländtäcken på pownie) så frös bara lite om fingrarna. Solen var på väg ner, så myyys! Vi red björnöskogen i skritt o trav, travade skitfint på hässlöfältet i högsnö, vilket steg damen har! <3 Sen uppför backen i galopp och trav och galopp på åsen fram och tillbaka. Hon lyssnade verkligen på mig och sträckte ut sig superbra i den ökade galoppen. Fina lyckopiller! Gosade o smörjde i stallet efteråt, riktig mys eftermiddag. :)

Hem och handla och tvätta på kvällen. Tog ett varmt bad när jag var klar i tvättstugan. Gossip Girl och kvällsmat i soffan. Tomtegröt och vörtmackor. Slank ner en lussekatt och lite julmust också! ;)

Nu sovning! Hoppas på att sova lika bra som inatt så morgondagen blir lika awesome.

Puss!


Pepp

Drömde härom natten att jag tokgrät och kramade dig om halsen. Min fina ängel... Jag önskar jag kunde få drömma om dig och vara glad. <3

Idag har jag använt en Pepp App. Jag lyssnade på 2 spår och gick sedan upp och åt, plockade undan massa, slängde sopor, handlade, dammsög, julpyntade, la undan tvätt som hängt i badrummet i några dagar, duschade och har mått bra hela dagen! :)

Det var snöstorm ute så är glad att jag bara behövde gå till ica och inte längre...

Du slipper snökaoset och har det bra med massa gräs istället min fina... <3

Mina katter har varit mysigast ever idag! Tror att dem känner samma harmoni som mig när det är rent här hemma. Och kanske att dem också myser av mitt julpynt. ^^

Sovtajm nu


SoA

Tröstäter, saknar och tittar på Sons of Anarchy så gott det går.

Vet inte vem jag är idag, flyr från allt. Önskar det fanns en knapp att trycka på. En knapp som får mig att vilja och orka vardagen.

Väntar på att få gå till psykolog, undrar hur lång tid jag får vänta. Ju fler dagar som går, ju mer faller jag sönder.

Första julen utan dig... Det skulle bli våran 11:e jul tillsammans. Jag kan inte förstå att jag inte kommer få ge dig ditt julgodis, inte få lägga in en hel spånbal till dig... Inte rida på julritt med dig... Inte få några julklappar som är till dig eller oss...

Det kommer göra förbannat ont. <3


Snön ligger vit...

...på taken, endast idioter är vakna såhär tidigt en lördagmorgon! ;)

Har man häst, eller tvättstugan så är man vaken! Eventuellt om man har småbarn också då kanske... men jag stryker mig från den listan än sålänge!

Njuter faktiskt av att inte behöva åka ut till stallet denna kyliga lördag! Har varit i stallet tis, ons, tors och fre anyway. Haft Proton 3 dagar och Sally 4 dagar. :D

Och som ni säkert förstått är jag väldigt förtjust i lilla Salero, är så glad att jag får hjälpa Ebba med henne. :) Har ridit ut barbacka i den nyfallna snön och även fått trava över lite bommar och ta några skutt på ett minihinder, gissa om jag var lycklig!! :D

Idag är det allt annat än hästar som gäller. Blir att åka iväg med Lotta och hennes mamma till IKEA, dollarstore och kanske öb eller något mer för att inhandla julpynt och bakgrejs! Ska bli fint här hemma som jag planerat, även om jag inte lyckats städa än... ;) Sen åker vi till henne och bakar loss!!! Lussebullar och pepparkakor! Mumsi!

Imorgon däremot, då blir det häst! Drar en sväng till Globen där jag inte varit sen 2008! Ska bli riktigt skoj! Kan ju passa på att berätta att två tjejer som tävlar för Hamre är med i Prins Carl Philips hoppfinal som går imorgon kväll då vi är där! Så håll tummarna för Sofie Ekestubbe och Maja Nyman. :)

På mässan hoppas jag på att hitta fodrade jodpuhrs och varma vantar!

Nu blir det mysfrukost framför årets första avsnitt av julkalendern. ^^


RSS 2.0