Ett fel närmare rätt

Tjejen som faktiskt kan bestämma om hon ska överanalysera eller inte. När jag stod och väntade på bussen på väg hem från stallet idag så kom ett lugn över mig igen. Jag behöver inte panika, jag behöver inte tänka i ett negativt mönster. Woho! :D Sen att det fortfarande kommer dagar då jag mår skit, det är något jag mer och mer lär mig att leva med. Livet är bra skumt, men ganska så härligt!

Hade en jättemysig skogstur med mitt hjärta i solnedgången. Det var så vackert och jag rensade en massa tankar. Imorgon blir det att rida ut på morgonen och busa lite! Otroligt bra underlag uppe på åsen där snön har smält.

Har jag egentligen något mer vettigt att skriva? Kanske lite onödig info som att jag ska luncha med världens bästa Elena imorgon. Det blir TacoBar, dags att prova någonting nytt! Det blir träning på kvällen med Hännzy eftersom det sket sig idag. Kan bli en bra onsdag I say!

Kollade på bigbrother för första gången ikväll, det gav mig en hel del skratt faktiskt. Och jag som var så negativ till det där, äh man kan väl ändra sig! ;D

Avslutar med ett citat från en av mina favoritserier

"People who are supposed to be together... They find a way"


/m

Trumma trumma på din dumma melodi

Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig,
för en vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade på stenar.

Så jävla bra sagt! Det borde man kanske tänka på oftare sådär i vardagen...



Trött cheeey! Myser i soffan med täcke och en väldigt gosig katt. Ida ligger liksom på halva mig framför min lilla dator. Lilla Ida som snart fyller 6 år! Hur kan tiden gå så fort? Hon var ju nyss en liten kattbebis!

Idag har jag taggat till den nya veckan genom att hänga lite på Erikslund med Hännzy och Jessicus. Ovanligt eller? ;) Köpte mina träningsskor som jag la undan på Stadium förra veckan. Känns fint som fan! Imorn kör jag första passet på friskis med Hanna. KBK LIKSOM! ;) Kommer inte alls dö...

Det blev en kväll i stallet med min underbart fina häst! Red barbacka i lilla och ååh, kan jag sluta glömma bort hur bäst hon är eller? Nu jävlar blir det nya tag med ridningen! Älskade lilla ponnyöra! <3 Du får mig hel när hela världen rasar.

Sen blev det måndagsflumm på Maxi och Max med Lotta. Du är så jävla störd och jag älskar dig! Min fina vän som alltid orkar med mitt ältande och gnabbande. Guld är du.

En natt med lite skönhetssömn nu då kanskeeee. Snart äre torsdag, wiiihooo! Sjukt taggad!! :D
Pussigull!/m

Och bilen går bra?

God afton Mikaela!

Identifiera dig inte med din rädsla.
Känslor kommer och går.
Du är älskad, unik och vacker.


Tack spåkulan <3

Trots att solen har skinit hela dagen har jag haft ett litet moln över huvudet. Känner mig trött på att man antas vara så himla glad så fort det är sol och varmt. Nu råkar jag inte vara överlycklig just idag, okej?! En riktig söndags-depp-ångest-dag har jag haft. Tur att det är måndag imorgon. Tänk er en vecka med bara söndagar, fyfan!

Hade en bra kväll igår, trots min enorma trötthet. Jag ägde kanske inte på bowlingen, men jag fick jävla bra poäng om man jämför med hur det brukar gå! Det var kul att träffa lite ica-folk igen, saknade Robert dock. Isabelle är btw värd en egen liten eloge. Hon är ju bara bäst! Fick de snygga adidas-skorna igår mot att jag ska hjälpa till att flyttstäda sen. Dessutom är hon en av mina bästa vänner och förstår mig så bra. Så skönt att veta att jag alltid kan prata med dig! Bubbiz Forevah <3

Var ute i stallet och pysslade länge med pärlan både igår och idag, hon är så fin mitt hjärta. Längtar tills det blir vår på riktigt och vi kan ut och rida länge i solen. (Jag är inte alltid bitter vid sol)

Tittar på Kontoret på 4:an och alltså ja.. det är ju rätt kult! Björn Gustafsson, Henrik Dorsin osv. Då blev det lite skratt idag också minsann!

För övrigt taggar jag torsdag och den svenska björnstammen lite i smyg sådär! MAHA, det ska rockas!!!
Peace out!/m

Jag är livrädd, men det syns inte utanpå

Hör du ljudet av juli där utanför?
Sist vi sågs var det vinter och en meter snö
Jag kan höra musiken du gav mig i natt
Så här lät det medan ångesten kom ikapp

Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster
Ibland blir jag så störd av tystnaden här

Jag tänker på dig
Jag tänker på dig
Jag tänker på dig ibland

Ge mig sommar med dagar som aldrig tar slut. Ge mig grillmys med alla fina vänner, tokiga impulsidéer och galna nätter som aldrig blir kalla. Låt mig gå runt i shorts och linne dygnet runt. Ge mig underbara konserter där mina tårar äntligen får strömma nerför kinderna obekymrat. Det är okej att bli berörd, det är bra att visa känslor.

Jag tänker tillbaka på förra sommaren och inser hur mycket jag faktiskt förändrats. Längtan i mitt bröst är större än någonsin, jag vill bara ut och leva. Vinterhalvåret är på tok för långt och alldels för dystert.

Sluta deppa, börja steppa var det någon som sa för ett par år sen. Jag tror att samma lilla tjej finns kvar inuti mig, det bara byggs på lite flera lager när man utvecklas som person.

Nästa vecka ska jag färga mitt hår, känns bra att jag väntat ca 2 månader för länge som vanligt. Eller va? Ser ju ut som en påse skit! Skulle verkligen behöva klippa mig också... Sponsor någon?! Jag ska hur som helst köpa mig ett par skitsnygga skor på måndag. Inte vilka skor som helst! Mikaela ska börja träna, sug på den.

Godnatt

PMS

Varför blir allting så mycket jobbigare och drygare veckan innan mens? Idag var jag nära på att börja gråta när jag var ute och red. För det första var det halt precis överallt, sen skulle Lizzy dra ner huvudet och klia sig/äta alldeles för många gånger. Mitt tålamod är inte så starkt dessa dagar. Gah! Jag klarade mig iaf ifrån att gråta som ett litet barn där på hästryggen.

Nu har jag handlat en stor cola och choklad. Chips har jag också. Tänker tröstäta bort resten av kvällen och hoppas på att jag är gladare imorn. Ska laga jävligt god mat också.

Tur att jag har senaste avsnittet av Once Upon A Time att kolla på!

Hörs!

Mjaaaa!

Först och främst, världens finaste ekipage knep 2 rosetter i första tävlingen för säsongen!
Grattis mina älskade! Ni är ju bara bäst!!



De var dubbelnollor i både LC & LB och kom 2:a i båda klasserna. :) Är så glad för din skull Maya! :) Nästa tävling är jag med och coachar som vanligt. Denna söndag kunde jag inte följa med då jag var fullt upptagen med att anordna gröntkort-kurs hela helgen tillsammans med Åsa.

Vi hade kurs för 13 deltagare både lördag & söndag. 9-16 båda dagarna, kan berätta att det var riktigt kul och alla deltagarna klarade slutprovet som vi hade på söndagen! :D Det var mycket teoretiskt lärande och på söndagen gick vi även runt på anläggningen och besökte tävlingsplatsen. (Det var hemmatävlingar för stor häst) Vi fick mycket positiv respons efter kursen och en del som vi ska förbättra till nästa gång.

Hann titta på halva 1.30 och hela 1.40 klassen på söndagen med min bästa Jessicus! Kändes dock som att det var lördag när vi satt där... är liksom van att se det mesta av hemmatävlingarna. Men man kan ju inte vara på alla ställen samtidigt! Den 4-5 maj däremot, då kommer jag vara där 24/7! ;)

Idag har jag chillat galet i min säng! Efter en söndagsnatt med för lite sömn och mycket skratt på andra sidan stan hade jag morgonfodringen... Är stolt över att jag kom i tid! ;) Nu väntar sängen återigen. Imorgon är det fettisdagen, vem vill komma och äta semla med mig?

/m

Are you afraid of the dark?

Dags att blogga lite igen rååå!

Har haft en jävligt bra helg. Festfredag som istället blev till att kolla gaygalan på tv med fint sällskap. En tripp till sthlm på lördagen och umgicks med saknade tjejerna, lagade asgod tacopaj, skrattade så jag fick ont i magen osv. Det var underbart! I love you! <3 När jag kom hem blev det till att flumma och sjunga schlagerlåtar all night long med fint sällskap, lovely i say!

Veckan har börjat lite tråkigt dock, hade inget alls att göra idag så jag har mest legat i sängen och kollat serier. Var till stallet på kvällen och pysslade om pärlan. Träffade saknade Maya! Ska nog kolla på henne när hon tränar på onsdag. :) Fick skjuts hem av Lotta och babblade av mig lite, fint det!

Imorn tänkte jag städa lite här hemma... Iaf diska, det är ju tydligen "oansvarigt" att låta disken stå för länge. Sen blire stallet på eftermiddan bah. På onsdag ska jag morgonfodra as usual, sen blire en tripp till Erikslund för att luncha med coola praktikanten, kanske att man råkar kika in i någon affär också hehe!

Torsdagen innebär arbetsträning och sen städa/måla hemma hos Isabelle & Izabella. Känns som att jag har veckan uppbokad till hälften iaf. Gud vilket roligt blogginlägg?!?!

Har jättemycket att skriva egentligen, men det liksom försvann när jag öppnade bloggen. Ska återgå till att lyssna på musik och lite så, kanske att jag går och lägger mig också, vem vet!

Bjuder på en fet låt, LISSNA!



JUST JA, jag blev invald i Hamre's styrelse i lördags. Så nu är man vad heter det... Suppleant!
Det ska bli fett kul, ser fram emot första styrelsemötet!! :D

I helgen blir det att jobba tillsammans med Åsa på första gröntkort-kursen. Lite lagom nervös sådär, men det går nog bra! Jag känner mig hyffsat aktiv inom klubben, precis som jag vill! Trodde aldrig jag skulle få göra sånt här, men jodå. Feels great! :)))

Nejmen öhm, hörs dåe!
/m

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Det måste va på liv och död!

Irritationen som uppstår när varenda jävla lyrics sida ligger nere denna morgon. Tack så mycket, där sprack min bloggplan! I-landsproblem javisst!

Känner mig hyffsat utvilad denna ljuvliga, soliga onsdag! Somnade som en klubbad säl igår kväll när jag kom hem från stallet. Hade ridit ut på min HYSTERISKT pigga häst och har seriöst träningsvärk i handlederna idag! Vadå stark häst? Lizzy? Inte alls! Hur som helst, somnade mellan sju-åtta nångång.. vaknade till vid halv elva, borstade tänderna och la mig igen. Galet skönt!

Har varit ute och fixat stallet nu på morgonen, pärlan fick nya skor och suckade lagom när hon fick lov att stå på 3 ben. Har ätit frukost, dvs ätit 2 mackor och druckit upp nästan 1 liter tropisk juice.
SÅJÄVLAGOD! <3

Ska ner på stan och fika med Isabullosaurus snart och i eftermiddag bär det av till Erikslund med Kai! :D Ska inhandla lite kraffs till min lägenhet på IKEA och byta mina trasiga skor hos Jessica på Deichmannnnnnn. Ska hälsa på tuffa praktikanten Erika på Stadium också bah!

Taggad som tusan, ååhååhåhåhååhååå ge mig helg nu!!

Pussigull!

It's hard to dance with a devil on your back


Regrets collect like old friends
Here to relive your darkest moments
I can see no way, I can see no way
And all of the ghouls come out to play
And every demon wants his pound of flesh
But I like to keep some things to myself
I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn

And I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around
And our love is pastured such a mournful sound
Tonight I'm gonna bury that horse in the ground
So I like to keep my issues drawn
But it's always darkest before the dawn

Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out, ooh woaaah
Shake it out, shake it out, shake it out, shake it out, ooh woaaaah
And it's hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh woah

I am done with my graceless heart
So tonight I'm gonna cut it out and then restart
Cause I like to keep my issues drawn
It's always darkest before the dawn

Vem är ens förvånad?

Det är ju något stort fel i mitt tjocka huvud, jag blir så förbannat trött. Det får fan vara slut på det här nu!! Seriöst Mikaela, SERIÖST! Du är 26 år, dags att bete dig som det, åtminstone när det kommer till viktiga grejer här i livet.

Ifrågasätt dig själv när du väljer att bete dig på ett sätt. Ifrågasätt dig vad konsekvenserna blir innan du gör det. Ifrågasätt dig vem som blir lidande. Ifrågasätt dig hur många du sviker varenda gång. Ifrågasätt dig om det är värt det! Du vet svaren redan nu, se till att välja rätt nästa gång du står inför ett val. GOD WOMEN.

Nu tänker jag äta chips och dricka cola. Och kolla på massa massa massa serier. Once Upon A Time och Gossip Girl. Imorgon är en ny dag, en dag med nya RÄTTA val.


Lagom kallt ute ikväll btw, fyfan!

Pensionären

För det första: I made it! Jag tog tag i min ångest och kvävde den i morse, jag kom iväg och det gick bra. Nu ska jag fortsätta kriga varenda vecka. I can do it!

Åkte till stallet efter att ha umgåtts lite med min bästa mamma, hon är verkligen bäst. Var snabb som en oljad blixt i stallet och var hemma och klar med dagens alla göromål klockan 16. Liksom vad skulle jag göra resten av kvällen?! Det slutade med att jag låg och smsade i sängen och somnade strax innan 19... Vaknade till vid 22 och blev lite besviken över att jag inte hunnit köpa cola och chips! Fyfan vad jag ska köpa cola och chips imorn!!

Ska ta och titta på senaste Vampire Diaries avsnittet nu och äta lite mackor, sen tror jag faktiskt att det blir sängen igen för mig. Så sjukt trött tjej! Blir en heldag i stallet imorn, burrrr... Vem beställde den här kylan?

Pussrååååå!

Borderline deluxe

HAH! Bara för att ingen kan stoppa mig nuuuuuuuuuuuuuu! ;) Kan vara så att jag hade fått världens bästa svar på mejlet jag skickade tidigare idag!! Jag känner redan hur en gnista hopp tändes! Nu tänkte jag ta tillbaka rättigheten till mitt egna liv! Sen kan ni få se på handling era jävlar, och hör sen!

WOOOPELIWOOOP! Imorgon ska jag förbereda mig mentalt genom att tvätta, umgås med min kära mor och ta hand om de 2 finaste hästarna! :D

Det här är ju det bästa med att vara som jag, det går fort i svängarna ibland! Nu känner jag mig så mycket gladare och det kommer hjälpa mig på alla sätt!! Wiiie! :D

Helgen kommer bli awesome! Tänker vara med på pay n jumpen även fast vi inte har hoppat på länge, jag vet ju att vi kan! Det får väl bära eller brista! ;)

Det jag behöver är mitt liv, min vardag, min trygghet, mina rutiner, mig själv!

livet

1. HAT åt anonyma bloggkommentarer
2. Fett depp och tråkig dag
3. Tänker på sånt jag inte ska tänka på
4. Är rädd
5. Är sällskapssjuk
6. Vill kramas
7. Är hungrig
8. Vill stänga av känslorna
9. Vill hitta motivationen igen
10. Behöver dig

Lame var ordet

Tråk, tråk, trååååååååk! Fett uttråkad tjej... Det är inte bra att vara det när man heter Mikaela Höglund. Tankarna börjar gärna gå sina egna vägar då! Och en annan sak då, att folk verkligen aldrig kan hålla käften eller?! Kan man ens lita på någon längre? Tveksamt.

Har iaf tagit mig i kragen lite idag och ringt det där jobbiga samtalet. Skickat ett jobbigt mejl har jag gjort också. Så håll tummarna att det blir lite mer ordning och reda på allt imorgon! Vad ska jag göra nu då? Dammsuga, laga mat eller sova? Laga mat låter ju som en bra idé, synd att det är så sjukt tråkigt bara.

Och kan jag sluta vara så jävla naiv någon gång eller? Kan jag sluta bli helt ååååh? Kan jag ge folk lite eget andrum och tid att tänka efter eller? SUCKETI! Som sagt, jag behöver verkligen någonting att göra om dagarna. Synd att jag återigen är så sjukt lat/rädd/dum/ångestfylld så jag sitter hemma på min röv ändå.

SLUTA TÄNKA, BARA GÖRA! Iaf när det gäller vardagssysslor! Sen när det kommer till andra saker, tänk inte alls, gör inte alls. Spela svår och upptagen! Ohyesssss.

Hummm, jag behöver verkligen umgås med någon ikväll. Så, kan alla sluta ha ett liv eller?! Sluta jobba, sluta rida, sluta träna, sluta ha pojk-/flickvänner, sluta typ HA ETT LIV?! Det var iofs någon som nämnde Pitchers ikväll... Men ah, fan så kallt! Jag tänkte mer att någon skulle våldgästa mig så jag slipper gå ut. Som om någon hade tid? SCREW YOU GUYS! Fan vad tråkigt jag har.. x) Hade jag haft en egen tvättmaskin skulle jag ha tvättat som en jude, men det går ju inte. Jag vill typ fika! Dricka Chailatte på Espresso House! Åh, gud så gott..!

Nej men ah, jag ska väl ta och laga den där maten iaf. Smell yah bitches!

RSS 2.0