Happy Ending

Har en spinnande katt på täcket och myser hårt i min sköna soffa! Ler lite fånigt när jag tänker efter på allt. Känner mig harmonisk och lagom glad. Klumpen som fanns i magen har försvunnit och det känns bara bra. Jag gillar att det faktiskt finns ärliga människor. Någon stiger t.o.m i Elenas ögon liksom! ;)

Lördagen var fabulous! Det blev rätt trångt i min lilla etta, men tror att de flesta hade kul iaf. Det blev delad utgång, 18-åringarna drog till Pluto, flatorna till Bmb och en del drog hem. Det var dock ganska kass musik på stora dansgolvet, men det vägdes ju upp av hyffsat heta danspartners liksom!

Fick några söta presenter! En Wendy-tidning och choklad av Lisa & Frida, puss! Mer choklad och en biobiljett av Filippa, Michelle, Sandra och Emelie. Gulligull på er! Tack!

Söndagen bestod av tidig morgon ut på landet. Maya och Misty var så otroligt duktiga på träningen!! Det märks att Maya börjar lära sig mer och mer när det gäller att rida mellan hand och skänkel. Hon fixade skänkelvikningar och helt okej öppnor i trav. Fina rakriktningar på medellinjen i samlad och fin galopp. Och Misty går minsann i form i skritten lite då och då, så söt!! De hoppade rejält svåra övningar och jag och Mia hade hjärtat i halsgropen ett par gånger... Det hade vi då inte behövt, fina ekipaget fixade allting så galant!! Jag blir så stolt i mitt ponnyhjärta! :')

Resten av söndagen bestod av bakishäng med Hanna och Erika. Så jävla skön dag bah! På kvällen åkte jag, Clara och Jessica hem till Jessica och käkade subway/sushi och kollade på Johan Falk. Sammanfattning av söndagen: Mys deluxe!

Idag skulle jag ha tagit tag i en del grejer... Så jag slipper vara så stressad och ha ångest. Men det får bli imorn! Jag kan, jag vill, jag skaaaaaa! På kvällen åker jag och Lizzy till Tina och tränar, ska bli skitkul!! :D Bästa Lotta kör oss dit så vi kan börja träna för henne.

Längtar redan lite till nästa helg. Blir utgång med min fina Elena och alla som vill hänga på. ;) Ska även hoppa pay n jump med pärlan! Förhoppningsvis lite annat skoj också... muhehehee!

Pussrå!

Jahaja...

Att så mycket kan kastas omkring och kännas så mycket på mindre än en vecka. Herregud, jag behöver en paus från livet tror jag.

Idag har jag diskat all min jävla disk och putsat rent mitt kök. Har även dammsugit och möblerat om, I like it. Imorgon återstår att torka golven och skura badrummet. Det är ju inte så tokigt att ha det rent ändå, man kanske borde städa oftare?

Jag undrar vad som händer nu, jag hatar att bara gå och tänka och inte veta något. Men det är något jag måste jobba på, så det är väl lika bra att det blir så ibland. Förhoppningsvis kommer det ut något bra av det när saker och ting lugnat ner sig. Jag ska inte tänka för mycket nu, inte haka upp mig på det. Mitt liv måste fortgå, min ångest ska inte få ta över. Jag har ju klarat det förut.

På lördag är det feZt hos mig, maha! Jag hoppas det blir en bra kväll och att jag inte blir för full och jävlig. På söndag åker jag med Team Misty till Skärfstad's ridhus och tittar när Maya & Misty hopptränar för Anna Emanuelsson. På måndag är det en ny vecka och då hoppas jag att min hjärna och andras kan tänka lite klarare igen. Hoppet lämnar mig aldrig! Jag har hoppats så länge, det vore ju dumt att ge upp nu.

Jag vet inte hur jag skulle orka att vara mig själv om jag inte hade så fantastiska vänner som alltid finns där! Ni är bäst, jag älskar er hela bunten. Puss!

Don't listen to her, listen to your heart baby.

Världens gulligaste!

Jag fick en liten tår i ögat nyss. Det första jag läser när jag loggar in på facebook denna kväll är detta! :')



Älskade lillasyster! <3

05:32

Orkar inte. Vill bara fly, bort härifrån. Bort från mig själv och allt som kallas känslor. Bort från mitt konstiga vakum i hjärnan. Jag önskar det fanns någon som bara kunde hålla om mig tills allt känns bra igen.

Vaknade 04:14 och kunde inte somna om, provade att äta då jag var jättehungrig. Fortfarande kan jag inte sova. Varför känner jag mig så fruktansvärt ensam? Jag vill ha dig i min säng, så att du kan hålla om mig och stryka mig över håret tills jag hamnar i något sömnliknande.


Det är dags för dig att komma in i mitt liv. Vem är du? Vart är du? Jag behöver dig.

Snälla beskydda mig

3,5 år sen jag såg er där i Eskilstuna, tillsammans med Elena.
Minnena bleknar aldrig, min första Kent-konsert. <3
Ni ger mig kraft denna kväll, som ni alltid lyckas med! Jag älskar er.




Jag försökte vara speciell

jagad smal & glansigt blek
men med fläckar är Jag född
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener & anlag
och det har inte Jag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
men arvet väger tungt
Gener & anlag
Allt var ett misstag

& det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd & skelögd
& det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Snälla beskydda mig

Sittin' on the sofa

Förvirring, tankar, tomhet, sitta av tiden, klicka runt på internet, tänker i banor som jag vet är extremt farliga. Ibland vill jag bara stänga av det jobbiga beteendet över att bli smått besatt av nya saker/människor/serier/whatever. Orkar inteeeeeeee. Vad är det för fel på mig? Jag vet hur jag bör vara, men ändå så är det så svårt att låta bli att falla för de frestande tankarna att göra precis så som jag inte bör!

Jag måste skriva av mig, detta blir ett "secret" inlägg... hörs!

Tihi

Tänk att det blev en jävligt fin fredag ändå! Det trodde jag inte när jag skrev mitt förra inlägg. Precis när jag tänkte lägga mig och sova bort några timmar av dagen så damp det rätta kuvertet ner i brevinkastet, wiiihooo! Jag gick och handlade mat så jag har en del både i kyl, frys och skafferi nu minsann. Underbart!

Jag och katterna myste i soffan och nötte ännu mera Gossip Girl, älska älska älska serien! Har kikat på klänningar på nätet, vill ha en! Hör ni vad jag säger eller? Jag vill köpa en klänning! Liksom jaha, när hände detta?! o.O Jag har klickat hem lite grejer från La Redoute idag, det var fetaste rean. 40% på hela beställningen och det gällde redan nedsatta varor. Min totala rabatt var 989 kr, awwww yeah! Tar väl en vecka innan paketet kommer, lagom tills jag fyller år hihoo!

Åkte till stallet sen och var så depp när jag kom dit, det var kallt och bara blöööh väder. Men så fort jag fick in min fina häst i boxen, hörde hennes mysiga tuggande och såg hennes vänliga blick så blev hela jag så lugn och harmonisk! Jag förstår inte hur det kan vara så? Men jag behöver inte heller förstå, jag njuter av hur det är! <3 Älskade, fina häst!! Hade en mysig kväll i stallet med henne, Iza och Matilda. Ni är så goa! :*

Fick skjuts hem och gjorde iordning kvällsmaten, mozzarellapizza mmmmm! Fick pepptalk och bra råd av världens bästa Jessica Smeds på fb-chatten. Gud vad du är bra!! Det blir en date på söndag med den underbara kvinnan. Längtar! :)

Elena ringde och hon kom förbi en stund, det var så kul att träffa henne även om det inte blev så himla länge. Jag har saknat dig så min vän! Vi hann babbla igenom en massa iaf, både på telefon och när hon kom hit. Det blev popcorn, cola och lite nigahiga.

Fick reda på att lilla Misty är kollad av veterinären nu efter behandlingen och hon är helt fräsch!! Ska bli så kul att följa med det underbara och bästa Team Misty ut på tävlingarna igen! Jag har så roligt med er, bästa! :') På tal om det så har jag anmält mig och Lizzy till Hamre's Pay&Jump den 4:e februari, fett taggad! :D

Nu sitter jag och känner mig sådär positiv igen, som att jag faktiskt kan fixa det mesta! Jag har underbara varelser i mitt liv, i love you all! <3

Imorgon hoppas jag på sol, ingen isande vind och samma härliga känsla i själen!
Pöss!/m

fml

Väntar på att posten ska dimpa ner i brevinkastet. Jag har äntligen fått en avi till att hämta ut mitt nya visakort, men det saknas ett brev med koden. Vore ju fint ifall det brevet kunde dyka upp nu så jag kan gå och handla lite, både jag och katterna behöver mat.

Vaknade klockan 6 och kunde inte somna om. Stirrar mest ut i tomma intet, sätter på datorn och klickar runt på alla community-sidor jag är medlem på. Är trött på att vara ensam, vill bli kär. Eller vill jag? Det är både för och nackdelar med att vara med någon. Men okej, jag erkänner. Jag vet exakt vem jag vill ha.

Jag behöver vidga mina vyer, träffa lite nya människor. Är trött på att stampa runt i samma gamla drama. Jag behöver en paus! Jag måste väl tänka lite på mig själv ibland? Fly till sthlm nästa månad, häsla på Kryckan och dra på gayklubb låter som en jävligt bra idé.

Fredag den 13:e, ikväll står det mellan att;

1. Vara hemma och dega
2. Leka hemma hos Jessica
3. Leka med Anna-Lotta
4. Leka hemma hos Frida & Lisa

Jag har ingen aning om vad jag ska göra? Det är inte lätt när det är svårt! Jag önskar det fanns ett alternativ 5. Kramas med *biiip*

Det verkar inte komma någon post, jag får väl trolla fram en frukost med mina knän!
Hörs/ glad_chey_eller_va?

Bääääst

Jag har haft världens bästa helg! Är så otroligt glad och har lärt mig så mycket av Tinas hoppkurs. Lite reklam för min hästblogg där jag skrivit om fre & lör. Imorn ska jag skriva om söndagen och lägga upp en film från hela kursen. :) PUSS PÅ MIN HÄST! <3



http://livetskryddor.blogspot.com
http://livetskryddor.blogspot.com
http://livetskryddor.blogspot.com

Nobody's Fool

Denna natt var det dags. Jag började tänka i nya banor. Det var oerhört skönt med en promenad hem, även om det var förbannat kallt. Musiken som strömmar ur mina högtalare, som förövrigt är världens bästa högtalare, är Avril Lavigne. Jag måste hitta mig själv igen, jag kan inte hålla på såhär. Jag måste börja om nu. Det här året ska jag fixa det, precis som jag sagt de senaste 2 åren. Men jag tänker inte fortsätta att ljuga för mig själv och andra nu. Jag måste fixa det, för jag vet att så mycket finns där ute och väntar på mig. Jag kan nå så långt jag själv vill, jag måste bara sluta sätta spärrar för mig själv. Jag ska göra det här nu. Jag måste, jag vill, jag kan.

Jag tänker inte bevisa någonting för någon annan än mig själv. Kraften kommer jag hitta, bara jag tillåter mig själv att ta emot den. Det är dags för en riktig förändring nu. Jag ska nå mitt mål, det finns inget annat alternativ.


RSS 2.0