El Rubriko!

Jahaja, men det här var ju kult... Jag var glad och motiverad och så kom man hem och blev trött och lite deppig. Varför kommer det så mycket tankar när man blir ensam om kvällarna för? Jaja, anyhooooow! Det jag tänkte berätta var att jag red på min fina lilla häst idag och det var riktigt kul! :) Sandra och jag åkte ut till stallet och hon fick låna Wiona, så vi red ut tillsammans med Hanna och Svanteluring på en liten skogstur. Jättemyyys! Sen tog vi en liten svängom i paddocken också. Och ja, då kände jag hur mycket min häst faktiskt kan och vill arbeta. Mitt fina hjärta vad jag har saknat att rida ordentligt! Så nu väntar mer ridning, det ska bli roooooligt!







Sen kan man önska att det fanns mer pengar... Vill verkligen ha en ny sadel för det första, men det kan jag ju bara drömma om i dagens läge... Får nöja mig med att köpa en padd. Jag kan bli så deppig när jag inte kan köpa saker som jag verkligen behöver. Behöver ett nytt träns, men ja vi får väl se hur det går med det! Den som säger att man inte kan köpa sig lycklig, släng dig i väggen! :p

Imorgon tänkte jag tvätta! HAR NI HÖRT DEN FÖRUT ELLER?! ;) Seriouslööö, jag måste verkligen! Sen ska jag rida på min lilla häst och sen bor jag hos Lotta över natten. Mysipys, älskar att vara i hennes hus!

Lyckliga jag ska vara hel hundvakt åt Dina tors+fre!!! :D Jag och mamma ska mysa med vovven och jag ska sova hos henne. Det blir nog mycket tittande på OS då. ^^ Åh, jag älskar min lilla mami! <3

Hoppas faaaan att mina rackarns pengar kommer imorn, jag behöver handla mat!!! Nu ska jag och katterna krypa ner i sängen, nighty night! :*


Sunday

Det vänder, sakta men säkert. Allting börjar falla på sin plats och jag hittar orken igen. Imorgon skrivs mamma ut och i helgen har hon haft permission, allt har gått bra. Hon är mycket gladare och har städat en massa hemma. Det ger i sin tur mig motivation att orka ta tag i sånt som jag bara struntat i den senaste tiden. Jag vet att jag kommer ta tag i det snart, det behövs bara liiite till.

Dricker oboy som jag varit sugen på i två dagar, att det ska vara så lätt att bli beroende av något så sött o sliskigt! ;D Mackor och oboy kan ju vara den godaste kolla-på-tv/sitta-vid-datorn maten ;)

Har ridit på min fina häst idag, and I kind of have a little plan in my head. Men det är hemligstämplat! Hihi! :) Jag hoppas förövrigt att kattnätet jag beställt kommer imorgon så jag kan släppa ut mina små tussar lite mer än 10 min om dagen. Dem älskar ju att vara på balkongen!

Det kändes som att jag hade mycket mer att skriva? Hmmm, men nu är det som bortblåst! :o

Har börjat ta promenader rätt ofta senaste veckan och det är bra skönt alltså! The Hurtig Chey In Sweden! HAHA, ja.. jag hade en stört rolig natt med 2 flator på thegaynessinsweden... synd att det roliga inlägget togs bort idag dock... 

Nu ska jag mysa med mina katter, the bästa sällskapet in sweden! Har btw grov beslutsångest över om jag ska dra till pride på lördag eller inte!!! Men ah, det visar sig!

HEJDOOO ^^

:D

Hihi, lycklig tjej!!! :D

Hade världens mysigaste dag igår! Först hade jag morgonen i stallet, sen åkte jag och Clara iväg till björnön och var där från 9.15 till 12 typ. Vadå att vi var först på plats? ;) Det var lagom varmt för det blåste så man slapp svettas ihjäl! Blev dock bara solning för vattnet var askallt! Vi spelade TP och bara fulade oss mehehe! Jessica kom förbi en stund också.



Sen lunchade vi på donken med Hanna, NOM! Fick skjuts ner på stan och hade möte hos Försäkringskassan. Det gick väl bra... nu håller jag tummar och tår! De är inte lätta att ha o göra med kan jag ju säga iaf. Bitches!

Åkte till mami sen och fikade, mysiiigt! :) Sen handlade vi lite nödvändigheter på Granngården och hon följde med till stallet en sväng. Hjälpte mig ta in hästarna och så, det gjorde mig supergladis! Märks att hon mår mycket bättre nu. :D Sen kom Lena med Dina till mig och hon var så duktig hela dagen!! Världens finaste lilla hund! <3 Vi gick en promenad på 30 min i värmen och så var hon ju med mig hela tiden i stallet när jag fixade.



När vi kom tillbaka från promenaden så låg min lilla häst ner i boxen, sötan! Så gick bara ut och betade med henne och gick en kortis runt anläggningen.


Följ mig gärna på instagram; mikeliii
Nu ska jag sova, imorn blir det ännu en dag på stranden! :)

Måndag

En bra dag och en bra kväll. Saknaden gnager när allt är tyst, men jag har lovat att ge dig tid. Fick tankarna på annat håll genom att kolla Game of Thrones och sedan flumma en massa på facebook. :)
 
Mamma mår bättre och jag tror att jag vågar tro att det är på riktigt nu. Det går att samtala med henne på ett helt nytt sätt. Hon frågar saker och verkar se framåt. Var hos henne i ca 1 timme idag och vi pratade på om massor. Det har inte hänt sen julafton tror jag... Jag är såklart fortfarande tvivelaktig till allt och kommer ha stenkoll, men det är sånt som hör till! Imorgon ska hon nog få permission, då ska vi åka och handla lite nödvändigt till Lizzy och jag hoppas hon vill följa med och klappa på våran fina häst.

Jag har många planer i tankarna som jag kommer kunna sätta fart med om mitt bidragssökande går igenom. På onsdag ska jag på ett möte angående det. Jag är nervös och längtar samtidigt, hoppet finns inom mig att detta kan gå vägen. Det är min tur nu, efter att ha levt som jag gjort i alldeles för många år.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, den är alltid extra skön när man sovit borta en natt. <3

Den skrämmande ensamheten

När alla lampor har släckts och man stängt av datorn. När man ligger i sin säng i mörkret och mobilen ligger bredvid helt svart och tyst. Det är då jag känner paniken, paniken av att vara ensam. Då kommer alla tankarna, allt som snurrar och gör mig förvirrad.

Jag vet att jag inte är ensam, jag har vänner överallt. Men att ändå känna sig ensam, ensam i sina tankar, i sin förvirring, i sin situation, det är svårt. En svår och jobbig grej.

Får nog försöka somna till musik inatt och hoppas på att det går. Men mest av allt skulle jag bara vilja ha en viss person här så att hon kunde hålla om mig. Hon inger sån trygghet att jag inte känner samma panik alls. Men nu är det inte så att hon är här och kommer inte vara här på ett bra tag. Så jag får helt enkelt försöka överleva ändå.

Jag försöker att tänka på det roliga jag ska göra i helgen och det faktum att min älskade mamma mår bättre och bättre för varje dag. Mina negativa tankar får inte ta överhanden, jag måste kämpa!

Fredag -  Stallet med Jessicus och KENT med Jessicus!
Lördag - (Tvätta), umgås med mami på hennes permission, busa med Hännzy och Clariz
Söndag - Barnvakt åt Ida

Nej, nu ska jag ta den klassiska mackan och oboyen... Sen hopp i säng!

17 juli

Lite nudlar, lite tomat, lite mjölk.
Lite facebookchatt, lite kexchoklad, lite kattgos, lite smsande.
Lite mackor, lite oboy, lite kent, lite youtubeklipp.

Then I was happy again. Iaf så happy att det känns bra för stunden. :)

Imorgon taggar jag stall, disk, hälsa på mami och laga mat med Jessicus på kvällen. I can do this!

Jag blev så himla glad att du också ville, ditt svar betydde så himla mycket.
Jag älskar dig, men det är för tidigt att säga det än.
Men fan vad du betyder mycket för mig alltså, helt sjukt.
Fina, fina du. <3


Adios & Gonatt!

Borta bra...

...men hemma är tammefan BÄST!

Och jag inser mer och mer hur mycket jag har saknat dig under de senaste åren. Jag vill umgås med dig mer, ha dig så mycket mer i mitt liv! Jag värderar dig så högt, min älskade mamma. <3 Och jösses vad jag har börjat uppskatta små saker. En kram, ett leénde, ett litet skratt - det gör så himla mycket. Både när jag ser dig glad och när jag själv kommer på mig själv med att faktiskt skratta ifrån hjärtat. Eller att få en varm och kärleksfull kram, det läker så enormt just nu. Har fått många kramar senaste veckan, både från dig och från vänner och det hjälper så mycket, det stärker så mycket!!!

I fredags hämtade Lotta mig och där har jag bott hela helgen. Hon var varit helt underbar och bara tagit hand om mig. Vi har ätit god mat, kollat film, pratat, gosat med hund och katter, gått promenad i regn, plockat smultron, blåbär och kantareller. Jag har gråtit och blivit tröstad som ett litet barn. Och det är så skönt att få ut all skit!

Idag har jag för första gången på en vecka orkat vara i stallet och ta hand om min vackra häst. Jag har saknat henne så otroligt mycket! När jag såg in i hennes blanka, varma ögon så fylldes jag av sån energi och värme igen... Gud vad jag behövde det! Min fina pärla! <3

Efter stallet tog jag en promenad med Lotta, Lena, Ida och två små tokhundar; Dina och Skipper! Det bjöds på jättegod mat, massa prat, skratt och efterätt. Så himla mysigt! Jag kände mig så otroligt välkommen och som en i familjen. Helt underbart! :')

Mina fina vänner Clara, Jessica och Hanna har stöttat mig fantastiskt bra sen detta hände och jag har både skrattat och gråtit med er. I fredags fick Clara mig att inse att det är okej att ringa en jourlinje, det är okej att be om hjälp när man nästan ramlar ihop av smärta.

Betty har varit helt jävla underbar och sovit hos mig flera nätter då jag kännt mig ensam. Hon har fått mig att skratta och att orka genom att ta med mig på random flummiga bilrundor och filmkvällar. Hon peppar mig på sitt speciella sätt som jag inte kan förklara. Hon tror på mig och på att jag kommer fixa det här. Trots att vi bara känt varandra några månader har hon ställt upp för mig som om vi vore bästa vänner. <3

Michelle A, Elena, Mia, Jessica S, Simone, och Michelle E har visat sitt stöd genom att höra av sig och säga att jag kan prata med dem om jag vill. Jag är så tacksam över att ni är så fina och bryr er! Och jag vill inte att ni ska tro att jag inte vill ha erat stöd även om jag inte berättar så mycket. Jag känner bara att jag har 5 st som vet precis allt från början och jag orkar helt enkelt inte berätta allt om och om igen. Det är så jobbigt att dra upp det till ytan... Men jag uppskattar era sms, era samtal, era kramar som bara den!!! <3

Jag älskar det ni gör för mig, utan er hade jag aldrig orkat! Ni får mig att kämpa även när allt känns svart.

Nu ska jag ta en kexchoklad (har ju fortfarande x antal hehehe!) och sen krypa ner i min säng med mina älskade katter, jag har saknat er som fan!

/mikeli - i will fight till forever

Sjukhus

Jag skiter i vilka som läser och ifall ni tror att jag vill att ni ska tycka synd om mig. Jag vill bara skriva av mig och få folk att förstå varför jag inte orkar med att hålla masken uppe längre.

När jag åkte till putte i parken var jag livrädd, men jag vågade ändå åka iväg och fokusera på mig själv. Och jag hade så underbart roligt! Helt obeskrivligt! Pratade med mamma varje dag, och hon lät hyffsat glad ändå. Men hon är så bra på att spela, hon är nog den bästa skådespelaren jag känner. När jag kom hem på söndagen insåg jag att hon inte alls mådde så bra som jag hade trott.

Allting började om, och jag bröt ihop totalt, grät som ett barn och har nu gjort det från och till hela veckan. Jag kom hem med energi och glädje från PIP, men den begravdes över ett tjockt lager med sorg. Nu gäller det för mig att hitta tillbaka till glädjen och energin igen, på mitt sätt.

Jag är inte den som hör av mig till mina vänner i nuläget, jag orkar bara prata med dem som verkligen har ställt upp för mig sen detta började. Ni vet vilka ni är och jag älskar er från djupet av mitt hjärta! <3

De tog mig till en plats där inget växte
Till en plats där bara skuggorna i dammet hade tid
De tog mig till en sal, ett solblekt sjukhus
Där alla dörrar var så tunga att de inte krävde lås

Ni har då låtar för allt, jag avgudar er, ni är mina räddare! KENT <3
Om en vecka får jag se er igen, i Eskilstuna, med min syster, precis som det ska vara!

/mikeli

Putte 2.0

Fått mersmak för festival-livet och spontansökte som funktionär till Emmaboda. Blev antagen direkt! :D Hoppas många från putte ska dit! Jag har haft den bästa veckan i mitt liv! Det sa jag förra året också, men denna vecka överträffade faktiskt. Har tänkt att skriva lite mer detaljerat om vad vi gjorde, men får se om jag orkar. Kör en droppande lista i detta inlägg.

Badat i Klarälven
Badat 2 ggr på stranden inne på festivalen
Solat som tusan och blivit brun
Gråtit till Melissa Horn 2 ggr
Gråtit till Mannen i den vita hatten med Kent
Hoppat, sjungit med och dansat som i trans till hela Kent's konsert
Dansat som en galning till Den Svenska Björnstammen
Busat med alla fantastiska nya vänner
Träffat och kramat Gavin Degraw på backstageområdet
Jobbat som scendikesvakt
Hånglat som fan
Fått en hotteam hoddiiieee! ;)
Blivit känd som Mustascha då jag hade ditritad mustasch 4 kvällar
Skrattat så jag fått ont i magen väldigt många gånger
Haft sjukt kul även som nykter då jag bara var ordentligt full 2 kvällar
Tvättat håret i kallvatten = Brainfreeze!
Hällt vin på håret
Lärt mig vad joäppelstamp betyder på Värmländska
Lärt mig sova som en stock till både hög musik, smattrande regn och i kokheta tält
Ätit en hel pizza
Varit med och "komponerat" våran egna Camp Fritzäl-sång!
Drygat sönder William-klipp och the big bad wolf
Plockat burkar i regn klockan 7 på morgonen i regnponchos
Varit med i en kullerbyttetävling och fått ett par shorts av Carlings
Hört låten flytta på dej femtioelvamiljoner jävla gånger
och massa massa mer!

Minnen för livet.
Putte i parken, jag älskar dig! <3



RSS 2.0