Skaka din rumpa, vaska lite skumpa

Partysugen cheeeeey, heeeeeeey! Vilken jävla tur att det är fredag imorgon!!! Då blire AW med mina fina färskingar. Bmb såklart, vad trodde ni?! Känner på mig att det kan bli C to the RAZY! Ohyesssss!


Direkt från Stureplan, elluuurrr?

Jag sitter i min soffa, som är hårig av katthår trots att jag blivit så duktig och dammsuger typ jämt. Det är med andra ord inte bara hästar som byter päls så här i vårtider... *sväljer en tuss* Jag har en skön träningsvärk i ryggen, armarna och magen. Det kändes att jag inte tränat på 2 veckor igår om vi säger så, men jävlar vad kul det var!! Nästa vecka satsar jag på tisdag + onsdag, yepyep!

Besvikelsen som uppstår när man trodde man skulle vara nyklippt och snygg till helgen och ens frisör går och blir sjuk! Såatt, nästa vecka kan ni öppna ögonen igen. Då blir jag äntligen av med min tjocka kaluffs! Ska bli så skönt att kunna ha utsläppt hår igen. Lite (mkt) färg ska i också, kommer bli snyggast i sta-aaan!

Vad har jag mer för kul att berätta? Ja, alla (Jessica, Hanna och Erika) har gått och skaffat sig iPhone's denna vecka. Jag känner mig lite avundsjuk måste jag ju säga... Tur att jag iaf har en smartphone, annars hade jag ju varit totalt mobbad likzzzåm!!

TT - TvättTorsdag, och seriöst hur mycket kläder har jag ens? Jag måste rensa min garderob... MÅSTE! Hade nämligen tänkt att handla lite mer kläder nu när pengarna kommit, kan ju vara bra ifall man har plats då.

Nu känner jag att jag inte har så mycket mer att uppdatera om mitt fabulösa liv som stekare, ciao!
/m

Smyg

Vet inte ifall jag vågar skriva att jag faktiskt har haft en bra vecka... Och att jag känner mig glad sådär helt utan vidare anledning idag. För ifall jag sätter pränt på sånt så brukar det ibland svänga om och bli helt blöh, bläh, bluh! Mennne, ja, hehe! Jag har krigat denna vecka. Fyfan vad bra jag är!

Jag kan dessutom både fickparkera onykter och fixa till folks hår med en sån dära trimmer. Och ja, jag är stolt! Vare nå annat elluur? ;)

Idag kommer det folk och provrider Wiona. Det känns ju lite i magen om vi säger så. Jag vill inte att hon ska säljas, men jag vet att det är det bästa. Tycker synd om min fina vän Lotta som har det jobbigt över att ta det här beslutet. Kommer aldrig glömma tiden med er!! Fina Snorpan... <3

Dam-di-dam-dam! Som sagt, glad tjej hej! :D Har dessutom en vit och lugn helg, kan ju behövas. (a) Nästa helg åker jag till sthlm! Eller ja, Bålsta då... om man ska vara så petnoga. ;) Cass fyller ju 25 den 3 april och det ska firas! Undra vad man ska köpa i present... Ska bli så kul att äntligen få se hur de bor!

Jaaa, jaaaaaaa just det! Snart kommer Kents nya album!!! Längtar som ett litet barn! :D Fint som fan att de kommer till Putte i parken i sommar! Och alla håller tummarna så att jag och Hanna får funkisjobb där, okej! Bra! ^^

GE MIG TISDAG OCH PENGAR TACK! Jag är ledig på onsdag, wiie!
Jag känner hur jag inte orkar skriva så sammanhängande idag! ^^

Såatt, puss och smek dåe!
/m

We're all part of the same sick little games

Jag vill göra någonting kul! Någonting galet, någonting spännande, någonting som sätter guldkant på tillvaron, eller åtminstone brons! Kanske en kryssning eller något? Jag ska spinna vidare på tanken...

Folk härjade runt på facebook om någon himla snö imorse, dock har jag inte sett skymten av den? Är ni efterblivna, drömmer ni eller är det önsketänkande?

Har kollat senaste avsnittet av Vampire Diaries och kollat ifatt Game of thrones sen jag vaknade. Jag känner hur jag skulle vilja fortsätta ligga i min sköna soffa och kolla serier hela eftermiddagen och kvällen. Typ laga lite mat och bara slappa. Men nej, det är dags att åka ut till stallet... Jag känner bara hur jag inte orkar! Fast när jag väl kommer dit är det ju kul, men jag har det så himla mysigt här inne. Sen att det blåser orkan ute så fönsterna skakar känns ju också lagom lockande...

Helgen då? Jorå, det var väl kult! Singstarkväll som blev kollapåfilmkväll hos Jessica i fredags och fjortisfest hos mig + bmb på lördagen. Lagom kul, lagom full, lagom bra musik, lagom chockad, lagom förvånad osv!

Min disk ropar på att bli diskad, någon frivillig? Mitt golv är sjukt klibbigt eftersom någon (läs Hanna C) spillde ut ett helt fucking glas på mitt golv. Så jag skulle behöva någon som moppade lite också tack.

Denna vecka uppgraderar jag mig på vissa plan, känns bra. Det är jobbigt och kul på samma gång. Nu kör jag onsdagar, torsdagar och frivilliga fredagar på Gamla Brandstationen. Jag tänker slå mig själv med häpnad!

Längtar som sjutton till nästa tisdag, då kommer man äntligen kunna handla lite. Jag behöver träningskläder!!! Och jag behöver som sagt, göra någonting kul.

Auf Wiedersehen
/m

00:56

Jag känner för att kasta in min mobil hårt i väggen. Men det vore dumt, för det skulle innebära ett fult märke i väggen och troligtvis en trasig mobil. Och vem orkar vänta i ett halvår på reparation? Det är helt enkelt inte värt det.

Frustrationen är hög, ilskan är nådd, besvikelsen är stor. Jag har inte känt mig såhär arg på väldigt, väldigt länge. Idag kunde jag gråta, jag hulkade t.o.m när jag låg där i Jessicas säng i slutet av filmen. Det var jobbigt, men frigörande.

Jag tror att det var en blanding mellan det jobbiga samtalet idag, tröttheten och ditt beteende. Det sistnämnda blev en utlösande faktor och allt bara släppte.

Jag undrar hur du tänker, om du ens tänker. Jag undrar ifall du har dåligt samvete över hur du beter dig. Jag vill konfrontera dig, men jag väljer att låta bli. Det skulle inte tjäna någonting till ändå. Du är inte värd att lägga energi på.

Jag önskade att du kunde vara ärlig, rak och våga stå för det du säger och gör.





Varm oboy, katter, kent och natten. Jag välkomnar er med en öppen famn.

Bangarang

Trött tjej som bara sov 5 timmar inatt, men vad gör det när jag fick flumma och skratta med min bästa Jessica? Vi älskar våra liv! ;) Det är obeskrivlig kärlek det vi har, min fina syster och vän! Forever and everrrr <3

Isvind och trötthet beskriver min morgon, men solen gjorde mig ändå på bättre humör. Släppte ut våra 4 söta hästar i morgonsolen och ja, det är ju ganska otroligt hur glad man kan bli utav en gnäggning och lite gos med ett lurvigt ponnyöra. PUSS!

Träffade Hännzy och bestämde att vi skulle träna ikväll, fett taggad! Kollade upp tider tills imorgon också minsann. Varför sitta inne och dega, när man kan svettas och bygga muskler?! RAWR!

Väntar på att tvätten ska torka, sen ska jag ta mig ut till stallet igen och rida ut i vårsolen. Jag tror att det här kan bli en bra dag! Lite trötthet gör egentligen allting bättre, då orkar inte min hjärna ligga på högvarv och tänka i fel banor.

För övrigt så känner jag lite att jag lägger ner nu, jag orkar inte springa ikapp dig. Du springer ändå bara fortare verkar det som. Varför du springer vet jag inte, men jag vet att det är någonting jag inte kan påverka. Det handlar om dig själv och inget annat. Det enda jag kan göra är att leva mitt liv, det är upp till dig ifall du vill vara med i det eller inte.

Längtar tills man kan premiärgrilla!!!


17 april förra året, bara en månad kvar då tiiiep! ;D

2012 - It's gonna be my year!
Pussdåe!/m

Möh

"låt inte en människa ta över ditt liv när du har så många andra som bryr sig, älskar dig och vill att du ska må bra." - Jessica


mm, just det! tack bästa, jag älskar dig så jävla mycket!! <3

Ny dag och nya tag imorgon. Gonatt.

Come on, come out

Söndagsbitter. Söndagstankar. Söndagsanalyserande. Söndagskänslor. BAAAAM! Skjut mig lite bara? Vad är grejen med att det blir såhär? Jag vet att jag inte borde, men ibland kan man helt enkelt inte motstå att göra precis det som kanske är helt åt helvete fel.

Taggar om och blickar framåt! Har en fullspeckad vecka framför mig. Massa träning, massa stall, massa arbetsträning, massa häng med vänner, massa göra-saker-hela-tiden-så-jag-inte-tänker-för-mycket!

Har haft en väldigt bra helg, om vi bortser från lite för mycket tänkande denna afton. Tog det bara lugnt hemma i fredags och kollade massa film, very mysigt. Har också spenderat ett dygn med min fina extrafamilj Blomqvist! Tacos, snacks och Melodifestivalmys igår. Ponnytävling, solsken och bus idag. Team Misty! <3 Tog hand om mina två hjärtan Lizzy och Wiona på eftermiddagen. Tog en oerhört mysig vårpromenad med Lizzy tillsammans med Anki och Kate. Utan täcken och jackor, nu är det vår for real!!

Sängen ropar på mig, och jag tänker inte protestera längre. Slut som artist, vila vad är det?
/m


Forever and today <3


P to the ARTEY!

Hej Mikaela!

Överraska din vän med ett fång tulpaner.
Den glädje du sprider kommer att värma er båda.

Eller så ger någon tulpaner till mig?! Näää, skoja! Då äter väl mina kissekatter upp dem, mwehehehehe! Nej men, kanske att jag köper ett fång tulpaner då och ger bort! Den som lever får se som man brukar säga.

Klockan är 11.37 och jag är redan sjukt taggad inför kvällen, alkis? NEJ! Partypingla FFS! Jag kan faktiskt ha kul nykter, men jag föredrar att bli påverkad när jag ska ut och dansa! TAGGA BMB RÅÅÅÅ! Åhåhåhåhå, typ alla ska dit ikväll! Jag blir helt cepetaggad!

Har haft en jättemysig morgon i stallet! Solen bah skiner och jag blir så gladeliglad! Egentligen borde jag städa nu när jag är hemma hela dagen, men jag kanske inte vill?! Tar det imorn ehehehehe. Ja.

Igår red jag på min fina Lizzy och sen red jag på fina Wiona. Lizzy var världens snällaste och hade Tuvalie på ryggen i ridhuset. Hon är 7 år och skrittade runt där själv på min prinsessa, blir så stolt! Sen joggade jag henne lite och visade snabb galopp. ;) Tuvalie sa "Du borde få jättemånga medaljer som kan rida så fort!" Hur söt liksom?! ^^

Wiona bjöd på en del bus ute! Skrittade ut med Maya och Iza gick med Kate. Mia hängde med utan häst också. ^^ Iaf, när vi hade skrittat uppe i skogen så kom vi ner till hagarna och där var Alf och Fiffi fortfarande ute?! Fastän klockan var typ halv sex... Och då sa Wiona hejtittapåmeeeeeeej! Hon reste sig och viftade på frambenen som en liten fölunge! xD Där satt jag och skrattade, hon är ju så söt. Jag önskar att någon filmade/tog kort någon gång när hon har sina dampanfall! Hon studsade och höll på hela vägen till ridhuset och väl där inne så ba näää, tråkigt! Så vi travade några varv och kollade sen när Maya fräste på med sin vita ponniii! ;)

Förövrigt så var Den Svenska Björnstammen riktigt grymma!! Lite drygt att vi fick vänta i 1 timme bara, inte gilla sena framträdanden! Jag hade iaf skitkul både på förfesten och på Pluto! Lagom bakis igår dock.. 

Slänger upp en av deras nya låtar som jag fastnat lite extra för!



Party on bah! (Så jävla snygg cheey!)

Tjing!/m

tränarN

Joråsatteeeeh! Igår tog jag "friskis-oskulden" och svettades till ett medelpass tillsammans med Hanna på kvällskvisten. Det var kul, jobbigt och skönt! Jag kommer lätt göra det igen, taggad för att träna 1 dag i veckan till att börja med. Träningsvärken idag alltsåååå, aww yeah! Känns fint som fan faktiskt!

Chillerillade på arbetsträningen idag trots att jag var sjukt trött imorse, jag kan om jag vill! ^^ Pratade om att komma dit imorgon också eftersom det är sovmorgon. Så jag får ta det lite lagom lungt ikväll. Känns ju lite B att Hanna, Jessica och Erika bangar på Den Svenska Björnstammen! Det är inte riktigt okej!!! Ni kommer bli straffade av Gud. Mwehehehehehe.

Ska ta tag i att duscha lite, handla lite, hämta ut den där biljetten och sen ta bussen till systemet för att glida vidare hem till Frida. Ska göra allt för att lämna diverse ångest-känslor hemma och bara ha kul ikväll! Njuta av att leva i nuet och lyssna på bra musik.

Cheers!/m

RSS 2.0