Ja ä int bitter...

Har så mycket jag vill skriva om, men jag vet inte hur jag ska få ur mig allt. Det gör ont, det gör så förbannat jävla ont att logga in på facebook, kolla på din sida och se vad jag ser. Det gör så fruktansvärt ont att jag fortfarande har känslor för dig. Jag vill gråta, skrika, slå. Men jag sitter bara och stirrar ut i tomma intet. Det är som att en del av mig har dött, som att jag inte kan känna vissa känslor längre. Jag är gömd bakom min trygga mur, den är tjock och går inte att riva. Inte ens för mig själv...

Jag längtar bort, bort, bort! Jag vill bara åka härifrån. Jag är så trött på den trista och tråkiga vardagen att jag nästan kräks. Jag är så trött på att det ser likadant ut hela tiden. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag. Man kämpar en vecka för att sen antingen festa eller bara vara. Det är så TRÅKIGT!! Ge mig 4 juli nu, nu, nu! Ge mig putte i parken, konserter, sommar, nya människor, äventyr, glädje. Ge mig allt som inte är grå vardag. Jag behöver semester och äventyr!!

Jag vet att jag låter sjukt bitter och så kan det vara ibland. Just nu är jag bitter, jag har tappat gnistan lite. Men jag vet att jag kommer hitta den igen. Låt mig vara bitter ett tag, det går över.

Sommarplaner
Parken Zoo - check!
Studentfirande
Fira min och Lizzy's 10års dag
Kolmården
Meeting i Storbyn med Team Misty
Putte i Parken
Kent-konsert i Etuna (om inte jessica drar dvs)
Pride

NÅGOT HELT IMPULSIVT OCH GALET OCKSÅ TACK! ^^ Förslag mottages gärna!

Sen kan gärna hösten få bjuda på ett "GRATTIS, du har blivit godkänd till att få aktivitetsersättning" Eller något sånt. Då ska jag kirra mig en Iphone, skulle kunna kasta min mobil från balkongen just nu! SKITGREJ! Sen tänker jag börja bygga min tatuering som ska täcka större delen av vänster arm.

Nu ska jag tröstäta kakor och dricka cola! /the bitter m

Hejzan

Det är mycket nu, jösses alltså. Veckan som gått har varit tuff på alla sätt och vis. Men jag har fixat den och jag känner mig ändå hyffsat stark! Även om jag tänker så huvudet knakar och funderar på allt mer än en gång.

Jag tänker ge mig själv en eloge; Jag är en otroligt bra vän! Sådetså. De som ligger mig närmast hjärtat sviker jag aldrig. Vi kommer fixa det här tillsammas älskade vän! <3

För övrigt har jag varit på ett läkarbesök i tisdags som gav mig både svar och oro. Jag fick mycket hjälp gällande min psykiska stress och oro och har förmodligen ett hållande läkarutlåtande nu för att få aktivitetsersättning. Dvs slippa leva på socialbidrag! Få lite mer cash att röra mig med helt enkelt.

Det som skulle undersökas var även mina lungor och mitt hjärta, då jag har väldigt svårt att andas när jag anstränger mig. Jag har fått bricanyl (astmaspray) som inte har hjälpt ett endaste dugg. Så innan jag fick något starkare ville läkaren lyssna noga på mina organ. Det visade sig att jag har blåsljud på hjärtat som antas vara orsaken till detta. Så nu väntar jag på en remiss upp till sjukhuset för att ta ultraljud på mitt hjärta. Och ja, jag är ganska så livrädd. Men hoppas på att det inte är något allvarligt. Hur som helst känns det på ett sätt bra att jag vet varför jag får svårt att andas. Det är också en förklaring till varför jag blir trött så himla lätt och så. Är ju i princip trött 24/7. Inte så konstigt när mitt hjärta pumpar för lite syresatt blod till min kropp.


Det är sommar ute men idag känner jag mest för att vara inne ändå, är så himla trött efter veckan... Har iaf fått sova ut och ska väl tagga för att åka ut till min pärla. :* Ikväll blir det lite grillning och så hemma hos Clara. Och imorgon åker jag, Jessica S, Anna-Lotta och Daniel till Parken Zoo! :D


Lejonbebizar!

Nu ska jag ta en dusch och sen kicka igång mina aktiviteterrrrr! Ciao!/m

Världens finaste

Jag har väl världens finaste häst ändå. I mina ögon är du perfekt!! <3 Red i paddocken idag och hon var så pigg och glad. Och så himla arbetsvillig! Galoppen var helt underbar... :')

När jag skulle hämta henne i hagen igår kom hon travandes emot mig och gnäggade. Idag kom hon i full galopp när jag sa "Lizzzyyy, ja kom då! Skynda dig!!" Precis när jag sagt skynda dig så började hon galoppera, och gnäggade för fullt. Så sööööt! Min hästhjärta slog volter! ;D (Herregud vilken nörd jag äääär! ;D)


Sån här lyx får Lizzy medans jag mockar på kvällarna! ;) NOMNOM!

Sjukt taggad inför helgen btw! Ponnytävlingar fredag, lördag, söndag! Tur att man är ledig på fredag så jag kan hjälpa Maya då med. :) Blir att stå på banan lite också både fredag och lördag. Sen på söndag är jag banansvarig, like a boss. 8-) Älskar't!! :D


Förra sommaren i Storbyn :)

Nehepp, då var klockan sådär mycket igen... Dags att krypa ner i sängen. Imorn är det fullt upp med utsläpp, ridning, skoning, arbetsträning och sen pyssel i stallet igen. Och förhoppningsvis väldigt bra nyheter under dagens gång!! :)))

Nighty!/m

Booyah!

Hejzan! Jag är rätt taggad på livet i skrivande stund! Min ridmotivation har verkligen kommit tillbaka, for real!! Senaste veckan har jag ridit nästan varje dag och dels mer än bara min häst typ 3 dagar. Mwihihihi! Idag var jag och Lizzy i stora och jag red seriöst, det gick jättebra! Hon var pigg och glad, lyhörd och taggad. Vi tog några skutt också eftersom Carro hade ställt fram en oxer. Min häst blev toktaggad och tyckte det var lika kul som mig tror jag!! :D Blev jättesugen på att hoppa mera. Ska så mycket åka iväg och träna när vi fått igång grundkondisen!! :D

Red ut på Wiona sen och hon var också väldigt taggad på livet! Hoppetossan, nu är hon sig själv igen. Hon har typ inte busat de senaste 2 gångerna jag ridit henne ute, men idag så! ;) Betade lite med Lizzy och kollade på Åsa-träningarna. Blev ännu mer sugen på att hoppa..!! ;D

Lite om helgen dåååe! I lördags var jag iväg med bästa Team Misty till Stora Ekeby. Maya red förklassen (LB) och i Hamre Lag 1 i Division 1 (LB). I förklassen red hon jättesnyggt och prydligt!! Det blev ett stopp på 5:an men resten gick som en dans! De slutade alltså på 4 fel.

Hon var först ut av Hamres ryttare i laghoppningen, hon var den enda som red b-ponny. ^^ De bjöd på en jättefin felfri ritt med superbra galopp!! Hur snyggt som helst verkligen! :D De övriga i laget var Moa, Linn och Emma. Moa och Linn var felfria och Emma fick 2 pet. Det var bara hamre lag 1 och strömsholm som gick till omhoppning med 0 fel i grunden. Kommer inte ihåg hur det gick för alla, men hur som helst så kom hamre lag 1 på 2:a plats! :D Och det andra hamre laget kom 3:a, de var snabbaste laget med 4 fel! Hur kul som helst!! :D




Världens finaste!!!

Var på bio på kvällen, såg Dark Shadows med Johnny Depp! Och ja, den var mysko och rolig! HAHA, älskar hur Depp är sån sjukt bra skådespelare!! Var där med Jessica Smeds och vi provsatt VIP-fåtöljerna eftersom vi kom typ 40 min innan filmen började hähä!




Stor salong?! YEPYEP!

Gud vad klockan är mycket!! Måste sova så jag orkar tvätta imorn... Taggar onsdag som fan btw, och ingen vet varför! HEWHEWHEWHEWHEW!!

Adios!/m

Jag är inte rädd för mörkret

Imorgon ska jag äntligen köpa en ny internetsladd så jag kan ladda hem serier igen. Vill bara försvinna in i seriernas världar och gömma undan alla måsten och alla jobbiga tankar som kommer titt som tätt.

Vill kunna jobba, är så ledsen över att hela tiden behöva tänka på allt jag handlar osv. Har ångest över min ekonomi 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Jag klurar och klurar över hur jag skulle kunna få bukt på allt. Ifall jag skulle få en bättre ekonomi tror jag att jag skulle orka så mycket mer överlag. Det tar så sjukt mycket energi att behöva oroa sig hela jävla tiden. Jag tror inte att folk förstår hur påfrestande det är... Jag klurar vidare.

Sista rycket nu, jag måste visa framfötterna en gång för alla. Jag måste behålla detta, jag måste kämpa. Imorgon gäller det så jävla hårt!!

Från depp till något roligare. Hade en jättefin måndag igår. Mötte upp Jessica, vi lunchade på Vivaldi och tog sen en glass i vårvädret. Hon bjöd på både lunch och glass, tack my darl! <3 Vi begav oss sedan ut till Aberga och red ut på 2 små pigga hästar. Hon på Teddy och jag på Bacchuz! Det var jättekul, vi har inte ridit tillsammans på väldigt, väldigt länge!! Mysig ridtur i det fina vädret, galopp på fältet med otroligt glada hästar. Har aldrig ridit Baccilur innan, vilken skillnad att sitta på en häst med så mycket muskler! Och då är han ändå inte ens i tävlingskondis. Grymt var det! :)


Glad tjej och glad hest!! ;D

Vi åkte vidare till Hamre efter att vi pysslat om 2 svettiga hästar ordentligt! Mellanlandade iofs med att köpa hundmat och Max till oss hähä. Sen red vi ut på Wiona och Lizzy en sväng. Det var fortfarande sol och vi skrittade hela åsen och njöt av våra liv tillsammans med ytterligare 2 glada hästar! :')

En sån där dag som man alltid kommer minnas! För att allt var impulsivt och blev sådär himla mysigt och bra!! Tack min finaste vän för en jättefin dag! <3 (Tack till Mia för att jag fick rida stjärnan!)

Idag var jag och Anna-Lotta på bio. Garvade läppen av oss! Filmen heter Cockpit och har premiär i juli. Det var medlemskväll med gratis film, popcorn och dricka. ^^

Nu ska jag läsa lite mer i boken jag börjat på; Snabba Cash. Den är väldigt bra!! Taggar stall, arbetsträning och stall imorgon dååå. Gonatt!

Bmbbbbbb

Japp, där hamnade man återigen igår kväll! Lyckades med att inte spendera ett enda öre, hur fint liksom?! ;D Frida var sötast och hade köpt en hel tetra vin åt mig, gulle!! Var på förfest hemma hos henne med Sofie, Jennie, Chokko, Nettan, Maria, Fridas syster Linda + kompis och världens sötaste hund Simba!!! Ville bara sno med honom liiitegrann... Sötaste mini-vargen med mjukaste öronen i stan! :))


PUSSSSSS

Det dök upp 3 killar som hade kört ända från Vingåker för att festa med oss hahaha! De var väldigt trevliga och snälla! Den ena, som kallades för Lulle bjöd mig på inträde och en grön shot, mmm! Jag, Sofie, Frida och Jennie dansade röven av oss hela kvällen, herregud vad varmt det var! Men grymt skoj! :) Drog hem innan alla då jag var alldeles för rund under fötterna och kände hur jag skulle kunna somna stående typ! Träffade på Ante där inne och en stycken Frillan på vägen till bussen, fina grabbar alltså! Borde umgås oftare med killkompisar....

Idag har jag mått askasst.... inte bara bakfyllan utan totalt cepedäckad av pollen?! Iaf vad jag tror! Lyckligtvis har jag feber också, jättekul....

Nu ska jag inta sängen och hoppas jag mår bättre imorn!! HEDDÅ

P som i Peppad!

B som i Bag, B som i Box, B som i BaginBox!
P som i Party, P som i Peppad, P som i PartyPeppad!

OCH

PP som i PeppadPå, L som i Livet, PPL som i PeppadPåLivet!
OHYEEESSSSSS! :D

Mina damer och herrar, jag har haft en fabulös långhelg!
I fredags blev det biopremiär med 7 st ICA-lagrare. Vi såg The Avengers i 3D. Blev avbrutna av ett brandalarm efter ca 30 min som tur nog var ett självutlöst larm! Hade varit fett sad om det brunnit for real på nya biografen lixxx. Såg klart filmen som var awesome och fick en fribiljett som ursäkt för det inträffade, how cute?! :D

I lördags begav jag mig ner på stan för donkenkäk med Jessica Smeds och Nettan, så jäääävla gott! (Hade haft crawings efter donken typ hela natten). Sen hade jag och Jessica fix hemma hos henne. Jag fick håret uppsatt och lånade snajjsiga kläder innan vi begav oss till Å för att snacka skit och dricka lite. Frida kom förbi och vi hamnade på Hattfabriken i 5 min, sedan Pitchers och till slut begav vi oss till BMB spontant! Det var sjukt mycket folk, sjukt varmt och jag hade riktigt kul!! :)


Träffade på en Hännzy där inne minsann! Otippat elluuurrr? ;;

Söndagen bestod av stallmys med min prinsessa och på kvällen tog jag tag i tvätt, dammsugning och damning innan jag fick spontan besök utav Amanda från Enköping! Det var kul att ses igen efter så lång tid!! <3

Valborgsmåndagen innebar sova-ut-som-fan och sen fixade jag stallet, åkte ner på systemet och hamnade hemma hos Tuvis på kvällen till att börja med. Hade kul med mina brudar och lärde iaf känna en vettig typ på den festen! Drog vidare till the flatparty som var hos Jennie och partajjade loss med nya flator + Frida och Chokko. Hade väldigt kul och är glad att jag inte var lika full som vissa andra, herregud! ;D

Idag har jag tagit en PW hem från festandet igår, chillat lite hemma, myst som bara den i stallet med prinsessan och söta Catrin som hjälper mig när hon är där. :) På kvällen blev det grillmys hos Clara med Hanna och Jessica. Sjukt god kycklig mannen!!

OCH NU TILL MIN STORA LYCKA: Fick ett mejl där det stod att jag blivit antagen som funktionär i år igen till Putte i parken!! BLEV SÅ SJUKT GLAAAAAAAAAD!!!! :D TAGGAD TILL TUSEN BRUSHAN! Låter ju nästan som att Jessica och Clara tänker hänga på också, BOOYAH!! :D Ska bli så sjukt kul att träffa folket från förra sommaren också, är rätt många som ska dit i år igen!

Låt mitt liv fortsätta såhär nu, jag vill behålla leendet på mina läppar och peppen på livet!! :)

RSS 2.0