Julmys

Planerar lite och kollar runt på olika sidor inför julen, tänkte försöka mig på en storstädning och julpyntning nästa vecka. ^^ Det finns såååå mycket man skulle vilja köpa! Men ska nöja mig med litegrann, lagom är ju bäst dessutom. Får se hur mycket Leo river ner på sin första jul... ;)

Är så himla glad att jag har fina Salero att ta hand om! Puss på snälla familjen Lindqvist <3

Jag vill och hoppas att det kommer massor med snöööö inatt!! Iiih, vill ha vinter och inge mera regn och lera..!

Trött tjej som var duktig och lagade massa mat ikväll efter stallet, ni blire sängen i tid!

Nightyyy :*


Hihi

Efter regn kommer solsken! Eller kanske snö... ;) Blev riktigt glad idag! Jag förtjänar att vara det också, sådetså. Nu ska jag sova, imorn ska jag umgås med mamma, tvätta och ta hand om prinsessan :)

Såg btw en jättesöt räv idag!! Med fluffig svans hihi! Precis utanför lilla ridhuset. Älskar att det jobbas med nytt underlag där nu! Fibersand for the wiiin! ;D


.

Jag har världens bästa mamma. Fick äntligen gråta ut lite idag och bli tröstad. Nu sitter jag på bussen, ska rida ut i regnet på mitt lyckopiller. Du är en av de få som får mig glad just nu. Fina lilla häst <3


.

Jag vet hur tårar smakar
Jag vet hur läppar ler
Jag vet hur kroppen skakar
När man inte orkar mer


;(

Jag saknar allt. Från en dag till en annan så försvann mitt liv. Du var mitt allt, min bästa vän... Varför skulle det hända just dig? VARFÖR?! Kunde du inte fått vara hel i ditt ben och få leva tillsammans med mig i flera år till?

Det är så orättvist... Jag behöver dig ju... Jag vill ha tillbaka min häst!!! Min bästa vän, min trygghet... Du fattas mig så... :(

"Man vet inte vad man har förrän det är borta"

Jo, man vet vad man har, men man märker inte hur mycket man tar förgivet och hur snabbt saker kan förändras... Det märker man när man förlorat den man älskar...

Ge mig styrka att orka, min älskade Lizzy... Jag behöver ditt stöd!!

Tittar på bilder och tårarna rinner sakta nerför mina kinder. Vill inte sova, vill inte vara vaken. Vill ingenting utan dig, men jag tvingar mig själv... för jag vet att jag måste fortsätta kämpa.

Men saknaden och sorgen gör så förbannat oooont! Jag önskar jag fick träffa dig, krama om din varma hals och känna lugnet... så som jag alltid gjorde förut, när du fanns hos mig...

JAG SAKNAR DIG LIZZY!

Jag älskar dig, du är mitt allt och kommer alltid att vara det!


Tårar

Herregud, så sjukt ledsen nu ikväll... Igår eller inatt också... Det är skönt att gråta samtidigt som det är riktigt jävla asjobbigt..!! Har ju känt mig rätt glad en längre tid nu och jag förstår att sorgen måste få plats också. Att inte orka och att falla ner ibland är helt naturligt, det måste jag få låta mig själv göra. Stänger jag in allt så exploderar jag!

Just nu saknar jag min pälsklädda fyrbenta springare så mycket att det smärtar och skär i min bröstkorg. Jag grät på bussen och när jag gick av tittade jag upp mot den gråa himlen och allt bara bröts loss, jag stortjöt... Satte mig ner på en bänk efter bron och bara satt där. Lyssnade på musik och lät tårarna rinna... Efter en stund kände jag mig lite lugnare och det var så fruktansvärt kallt att jag fick helt enkelt vandra hemåt.

Nu ska jag tända ljus och tänka på mitt älskade hjärta. Du är det finaste mitt hjärta bär på! LIZZY <3


Men shit!

Det var så sjukt längesen jag la mig ner och lyssnade på musik. Sen min datasladd gav upp för X antal månader sen, har jag slagit på tv:n istället för datorn varje gång jag kommit hem. Datorn innebar ju såklart Spotify också, men det har liksom blivit utsuddat. Har bara lyssnat när jag åkt buss ibland, tenderar ju ofta att glömma hörlurarna hemma... heh.

Har gjort en supermysig lista nu iaf och håller på att somna i skrivande stund..! Ska somna till min underbara musik, så skönt att bara ligga stilla och lyssna. Musik är bäst! Näst efter hästar då! Eller nej, de får dela första platsen tillsammans med andra djur. ^^

05:04.. Vad hände där?!?! Well, godnatt!

Tänker på dig och alla minnen jag har med dig. Världens finaste lilla häst, jag saknar dig! Tack för att du ger mig styrka i saknaden och sorgen! Du kommer alltid vara min älskade Lizzy! Puss på rosa mule!!! Jag älskar dig så mycket min fina!!!


Wow

Livet går bra nu, har många fina små hästar att rida och ta hand om. Det är jättekul när jag får folks förtroenden ang deras hästar! Den här veckan har det varit ponnypärlorna Alice och Sally. Och resten av veckan har jag Alf. Och sen är jag hästvakt åt en brun liten sötis i 2 veckor. :) HÄST ÄR BÄST!

Saknar dock mitt hjärta supermycket vissa dagar! :( igår och idag har det varit sååå jobbigt, har drömt om henne också. Jag är glad att jag kommit så långt i mitt sorgearbete som jag gjort, men jag sörjer fortfarande och undrar ibland om folk förstår hur mycket jag faktiskt känner inom mig. Jag saknar dig, du kommer ALLTID vara nr.1 för mig!!! Min fina fina Lizzy! <3


Ponnisar

Har haft ett par riktigt roliga dagar! I fredags fick jag rida Alice en sväng ute med Maya på Misty och Mia på Bacchuz, sen red vi i lilla. Fick känna på trav och galopp några varv innan Maya skulle hoppa med henne. Jättefin liten ponny, väldigt känslig! Känns att hon är ung, lite valpig och vinglig.

På kvällen sov Maya över hos mig. Vi åt Max, kollade på X-factor och busade med Leo! Maya busade med honom tills han somnade haha, det behövde han. :) Vi åkte till stallet vid 12 på lördagen. Jag jobbade på banan hela eftermiddagen och sen fick jag rida Alice igen och Maya red Misty. Fick till riktigt bra galoppfattningar i vänster varv och det gick bättre överlag eftersom jag visste lite mer hur hon var att rida 2:a gången. Söta lilla ponny!

På söndagen jobbade jag som banansvarig hela dagen och det var jobbigt men kul! Såg måååånga fina hästar och blev riktigt sugen på att hoppa!

Fick rida Salero med Ebba och CousCous efteråt och det var jättekul!! Kändes riktigt bra, hon var mysig och jobbade på fint! :)

Åt Spicy med Jessica, Elena och Markus på kvällen och åt väl kanske lite för mycket... Mådde asilla efteråt och spydde innan jag kunde sova :( Mådde rätt kasst imorse också men blev bättre under dagen iaf! Åkte ut till stallet på kvällen. Red och pysslade med Salero. Gick jättebra att rida idag med och fick henne lugn och fin mot slutet i både traven och galoppen, duktiga lilla häst! :*

Var ute med Dina och hängde lite på kontoret sen. Kom hem halv tolv och har myst ner mig i soffan med filt och kuddar! Ska ta lite varm oboy och en macka sen är det dags för sängen!

Slänger in några bilder från helgen och idag på ponnisarna :)


Nytt liv

Jaaa, tror att jag kommer ha ett nytt liv snart. Söker lite efter något som kan fylla tomrummet och har kanske hittat något fint! Nästa vecka har jag dessutom bestämt mig för att skriva in mig på arbetsförmedlingen, på måndag yepyep! Får se vad de kan hjälpa mig med. Hoppas på lite vuxendagis -> praktik -> jobb

Joråsåatteh! Känner att jag kommer fixa't, dags att gå vidare i livet och tro på sig själv!

Har torsdagsmys med katterna, ska bara slappa idag. För sen blir det full rulle hela helgen! Jobba på tävlingarna fre fm, lör em och hela söndagen. TAGGARÅÅÅÅ! ;) Mums med hamburgare! Nu menar jag alltså inte hästarna utan våra goda hamburgare som grillas på våra tävlingar, nom nom nom!!!

Puss in boots på er


RSS 2.0