Hej

Across the ocean, across the sea
Startin' to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky
Need to see your face and need to look in your eyes
Through the storm and, through the clouds
Bumps on the road and upside down now
I know it's hard baby, to sleep at night
Don't you worry

Cause Everything's gonna be alright
 
Through the long nights
And the bright lights
Dont you worry
Cause Everything's gonna be Alright
 
Through the sorrow, and the fights
Don't you worry
Everything's gonna be Alright..
 
 


If I could take away the pain and put a smile on your face
Baby I would, baby I would
If I could make a better way, so you could see a better day
Baby I would, baby I would, I would
 


Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe
Believe...
 
There were days when I was just broken, you know
There were night when I was doubting myself
But your kept my heart from falling
It didn't matter how many times I got knocked on the floor
But you knew one day I would be standing tall
Just look at us now
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
När jag tänker tillbaka på vad jag har varit med om det senaste året så blir jag nästan mörkrädd. Jag kunde ha varit helt ensam i livet just nu, men jag har haft en otrolig tur. Jag har räddat livet på samma person 3 ggr... Och jag kan knappt förstå hur jag har tagit mig igenom det. Men jag har lyckats. Jag är så otroligt stark! Och som Emelie sa till mig förra veckan: Jag är imponerad över hur stark du har varit sen Lizzy försvann. Många trodde att du skulle gå ner dig totalt och så...
 
Jag var så rädd för det själv. Speciellt med tanke på vilken jobbig sommar jag hade i bagaget. Men jag fixade minsann det också... Jag saknar henne varje dag, men jag kämpar för att göra henne stolt.
 
Om jag har klarat detta så kan jag klara vad som helst!!
 
Musiken har hjälpt mig så sjukt mycket, speciellt en viss Biebz. <3
Jag vill gå på en till konsert!! Varför börjar man alltid lyssna på fler låtar efteråt?! Jaja... Det är bara att hålla ut tills nästa gång det blir ett Sverigebesök! ;)
 
Sova kanske? Jaaaaaa.

Belieber

Jag bara måste skriva lite innan jag går och lägger mig. Klockan är 03.30 och nu är det torsdag. Jag kan inte sluta le. Jag är så fylld utav kärlek! Jag skiter i vad folk säger, om dom tycker att jag är en tönt or whatever. Jag älskar Justin Bieber. Jag kommer aldrig att glömma kvällens framträdande, det var helt galet! Jag har känt alla fina känslor man kan göra ikväll, på en och samma gång. Det var så jävla vackert! Har fortfarande inte fattat att jag har sett honom live. Stämningen går inte ens att försöka beskriva. HERREGUD, gåshud gånger tusen! Jag grät. Vem är jag? Jag är Mikaela Höglund, 27 år och tamejfan en riktig Belieber!
 
Swaggiiiie!
 
 
 
Håkan Steen, Aftonbladet på plats ikväll avrundade med dessa underbara ord på hemsidan!
 
"Globen börjar nu tömmas på folk. Biebermania lämnar Sverige för den här gången. Justin kändes taggad i kväll, och showen imponerade. Han är nitton år och redan en väldigt färdig, superproffsig showartist. Får han mogna lite i låtskivandet kan han bli en stor artist på fler sätt. Jag delar ut tre plus med guldkant till kvällens spelning."
 
/Mikeli

WOOAAAHH!

Okej, jag döööör! Har nyss kollat på filmen 'Never say never' - filmen om Justins liv typ. Så hmla fin!!! Grät och blev asrörd flera ggr!! :'D Jag är så sjukt jävla övertaggad inför morgondagen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Och ja, jag kanske beter mig som 12, men OCH?! It's my life! Jag mår bra och blir glad av konserter såååatt! Och ja, jag är lite (mycket) Bieber-hysterisk, men man blir ju astaggad ju mer man kollar på klipp/bilder/texter och lyssnar på låtarna! Hjälper ju inte att aftonbladet.se uppdaterar hela tiden om allt! Och facebookgrupperna... Och twitter... osv! ;)
 
WOOOAAAAAAAAAAHHHH!!! Ska bli så sjukt fett imorn! Jag och Clara ska skrika oss hes och dansa oss förlamade! ;DDD
 
Hur ska jag kunna sova inatt då?! :ooooo
 
Huehuehue! Hejdå om jag dör imorn! :***
 
/Mikeli 14 år!

Swag!

Tjäna bloggen! Har lust att skriva ett glatt inlägg idag, för livet är så bra just nu! :D
 
Jag har haft världens mysigaste, bästa och roligaste helg typ! :) I lördags följde jag med Ebba och CousCous på tävling i Hallsta. Förutom att dagen blev aslång och vi fick vänta i typ 4 timmar tillshon startade så var det kul! Flummade på läktaren och ja vad ska man säga... swag?! ;) Det gick inge bra för laget, det var alltså omgång 2 i div. 1 för ponnysar. Ebba var den enda nollan i Hamres lag, vilket hon ska vara stolt över! Det var bara 10 nollor totalt av typ 40 startande. Synd att de andra resultaten för hamre blev avramling, 4 fel och uteslutning. Men men! Sen tog det hundra år till innan LA:n började, och där fick dom ett skitpet på a hindret i kombinationen, han lyfte inte tillräckligt på en bakbenet typ... Lite typiskt då dom behöver en nolla till för att kvala till MsvB. Men det var en fin runda och nollan kommer nästa gång ska ni se!! :)
 
 
Följde med hem till dem sen efter att vi fixat klart i stallet och så. Var väl klara vid åtta på kvällen. Fick mat från Grekiska kolgrillsbaren, hade aldrig ätit därifrån. Herreguuuuuuud va gott det var! :D Babblade på där och sen spelade jag och Ebba kort och käkade glass. ^^
 
På söndagen hade vi bestämt oss för att följa med till Sundbyholm. Maja skulle hoppa Rico i 1.30m. Så upp tidigt igen, blev hämtad och så var vi iväg. Det var helt underbart väder, solen sken, det blåste knappt och när vi lunchade satt jag ute i tshirt!! :D
 
 
Var asgod mat, baconlindad kycklingfilé med potatisgratäng, mums!!! Vi swag:ade runt där och hade några timmar på oss innan Maja skulle rida. Hon och Rico var superfina och fick 2 nedslag på ettan och tvåan. Han slarvade och dom hade inte kommit igång riktigt. Resten av banan klarade dom skitsnyggt!! :)
 
Följde med Ebba till Hamre efter att vi lämnat av Maja och Rico på Aberga igen. Vi red ut på varsin ponny och hade askul! Hästarna var jättepigga och vi hade en ridtur som kan förklaras med detta ord; YOLO! ;)
 
Kom hem och däckade nästan i soffan igår kväll haha, var jättetrött i både kropp och sinne! Men har verkligen haft sååå roligt! :) Nu taggar jag som tusan för om typ 41 timmar är jag och Clara i Globen och väntar på Justiiiiiiiiiin! :DDD Vi åker till Sthlm rätt tidigt för att glida lite på stan och sådär innan också! ;) SWAG!
 
LÄNGTAR IHJÄL MIG!!! :D
 
Från konserten nu ikväll i Globen! SÅ JÄVLA SNYGG. DÖR! *_*

Jaråå!

Alltså jag vet inteee, men livet liksom bara flyter på just nu. Även om jag har asjobbiga nätter ibland (som inatt), så går jag upp, äter, tar mig till stallet och "jobbar". Sen flyter det på och jag orkar göra andra saker. Känner mig trött och somnar oftast utan att ligga vaken och fundera.
 
Jag känner också att jag är så himla värd detta! Att äntligen kunna känna att jag faktiskt kan, att jag orkar och att jag inte är rädd för att misslyckas på samma sätt. Jag är snart redo att stå med öppna armar mot världen igen! Jag tar ett steg i taget, och jag vet att det här är det bästa som kunnat hända mig just nu. Tack till alla er som alltid stöttar mig och tror på mig! Jag bevisar nu varje dag, för mig själv, att det är sant. Jag kan och jag orkar med livet!
 

Jävla nätter

Då ligger man vaken igen. Har gråtit en skvätt... Hamnade på Emelies fb och kollade alla bilder på henne och Lizzy. Det blir så känslosamt! Så fint samtidigt som det gör ont. Mitt hjärta är inte helt... Jag vet att du har det bra, men jag saknar dig så jag går sönder.

Och ni som tror att smärtan går över med tiden, ni har fel. Den går INTE över! Saknaden blir inte mindre. Men man lär sig att hantera känslorna och att även tränga undan en del. Man gör det naturligt, kroppens egna försvarsmekanism. Man gör det för att överleva.

Men tro inte att min saknad inte känns för att jag ler, skrattar och mår bra för det mesta. Glöm inte bort att jag föralltid har tappat en del av mitt hjärta. Låt mig sakna, låt mig vara ledsen och låt mig tycka synd om mig själv.

Man vill inte höra "tänk positivt" osv. Man vill kunna släppa ut sina känslor och att det ska vara tillåtet. Även om det gått 1 månad, 1 år, 10 år eller 35 år. Saknaden kommer alltid att finnas där. Jag önskar ni kunde förstå det och agera därefter.

Over and out


Tlött!

Wäää... idag känner jag bara för att slappa och kolla på serier all day long! Men det är bara att ta sig i kragen och göra det som står på dagens agenda! Sov till 12, men är ändå trött... x) Har iaf fått i mig frukost nu, ska ta en skön dusch och sen åka till stallet. Senare bär det av ner på stan en sväng, ska försöka att bara göra det jag ska och inte köpa något onödigt!!
 
Igår red jag på världens finaste ponny och gosade en massa. Hon är bästa! Gullnos! <3
 
HUR SÖT LIKSOM?!?!?! dööör sötdöden! :*
 
Yadayada som Ebba brukar säga.. ;) Dags att kicka igång dagen då!! Hörshejjj ;)

Jahapp

Känner mig lite låg. Har gjort det 3 nätter i rad nu. Och vaknade igår med en rejäl smärta i bröstet. Jag vet att det är för att jag tänkt väldigt mycket på Lizzy. Jag saknar henne varje dag, men det gör inte såhär ont varje dag längre. Ibland undrar jag ifall det någonsin kommer kännas som vanligt igen. Men jag tror inte det. Jag tror att det alltid kommer att kännas annorlunda, det kommer alltid att fattas en bit av mig själv.

Min fina älskling, jag önskar att jag kunde få träffa dig... Krama om din varma hals och dra in doften av dig. Ingen annan häst känns lika bra att krama på. Det är inte du. Jag vill dra fingrarna i din man och pussa dig på din rosa, mjuka mule. Jag vill borsta bort lera från dig! Jag vill göra allt som jag brukade göra. Om det så bara vore för en enda gång.

Jag hoppas du ser mig, jag hoppas du hör mig. Jag hoppas du vakar över mig och ser att jag kämpar. Jag älskar dig Lizzy!


Hähäj

Walking dead, hej zombie! Är så galet trött idag... Känner för att gå och lägga mig nu, klockan sju på kvällen. Wääää. Imorgon är det torsdag, då kommer Dina! Ska vara hundvakt till söndag. Myshunden! <3 Ska även åka till Ikea imorgon med mama och köpa lite grejjer. Sen ska bästa Clariz hjälpa mig att flytta byrån till hallen och lite så hemma.
 
Jag har mycket på gång nu, kanske därför jag är så trött. Men det går ändå bra! Känner ingen stress eller så med det jag har tagit åt mig. Det går bra att åka till stallet varje dag, det känns som att jag behövs och det är bra med en rutin. Sen så skadar det ju inte med lite extra cash liksom. :) För er som inte hänger med så mockar jag åt CousCous och Salero mån-fre och tar även deras intag i veckorna (2st). Det passar mig utmärkt! Kan göra det i stort sätt när som helst på dagen, innan hästarna kommer in. Skönt att ha något att gå upp till och så träffar jag ju alltid folk jag gillar i stallet. Och får pussa på Sally varje dag hihi. :)
 
Måste betala en räkning, sen tänker jag ligga på soffan och tjocka mig hela kvällen. Fast har inget att tjocka mig med. Måste kanske gå till ica också. Livet är jobbigt ibland! ;)
 
Toodels!

Hihi

Jag har världens bästa mamma! <3
 
Förutom det så kommer det bli en bra dag imorgon!! Får hem ett jättefint bord till min lägenhet, wiiie! Ska försöka städa iordning så mycket jag hinner på dagen innan det anländer vid 16-tiden. Däremellan ska jag till stallet en sväng, ska få en överraskning av lilla Ida också. Hon har gjort något åt mig, sötunge!
 
Hade hand om Sally idag, vi red ut en sväng och sen trimmade jag henne i paddocken. Gissa om hon var glad som fick gå där då?! Haha, så sjukt pigg!!! Glad ponny, glad mikeli! Lagade mat och var duktig när jag kom hem, så nu har jag några matlådor igen, bra där! Har ätit kex och ost hela kvällen så jag mår illa nu.. xD Avnjutit senaste avsnittet av Game of Thrones har jag också gjort!! <3 Förstår inte hur en serie kan vara så braaaaaa!!!
 
Snook verkar må mycket bättre nu, så hoppas jag inte behöver oroa mig något mer för honom! Ska såklart ha extra koll framöver. Min lilla älskling! <3
 
Nu ska jag och mina trötta ögon hoppa i säng! Puss!
 
 

Wäää

Bajshelg, verkligen bajshelg! Sjuk katt och deprimerad Mikeli. Wäää. Nya tag imorgon, let's do this!!! Ny vecka, nya rutiner, detta kommer bli skitbra! :) Sitter och väntar på att mina pommes ska bli klara, ska avnjuta dem med lite beasås, sen blire sängen så jag orkar allt jag ska göra imorgon!
 
Har ett viktigt samtal kvar att ringa, ska göra det denna vecka. Så kan jag stryka det från listan sen. Dags att börja fila på ett personligt brev och besöka VuxenUtbildningsCentrum också. Jaarrrå!
 
Har drömt om både Lizzy och Crest senaste nätterna. Det var fina drömmar, det tackar jag för!! Imorn ska jag pussa på gula ponnyn igen, saknar henne! :*
 
Jaja, adios!

Snutte

Min älskade katt Snook mår inge bra, han är alldeles kall och har gått ner massa i vikt senaste veckan. Nu ligger han under en filt som han lät mig stoppa om honom med. Han brukar bara gå iväg när man gör något sånt. Han mår nog verkligen inge bra... :(

Hoppas att detta inte fortsätter, jag är jätteorolig att han fått någon dum sjukdom. :( Bli frisk mitt hjärta!


Heiii

Alltså ååh! Är vuxen och kollar på Plus på Svt1 ikväll och det handlar om ett stört företag som heter LDB Finans. Dem skickar falska fakturor till folk (även barn, var med en 13-åring i programmet), och påstår att de har porrsurfat och stridit mot något avtal. Dessa personer har inte laddat ner någon porr överhuvudtaget. Företaget snokar reda på namn och kontaktuppgifter såsom adress, nummer osv. Om personerna inte betalar kommer upp till 40-50 sms/brev som påminnelser, de hotar med att lägga ut namn på personerna på internet och hänga ut dem som porrsurfare. Förmodligen för att få folk att betala. En tjej som hette Elin hade gått till media och stridit mot detta, hennes straff blev att bli uthängd med namn, adress, nr och bild på internet. Som en lesbisk porrsurfare som laddar hem olaglig porr. JÄVLA IDIOTER!!! Tänk om man skulle bli ett offer för detta hemska företag?! Det har tydligen redan drabbat över 10.000 i Sverige. Varför gör man såhär? Giriga människor som gör allt för att tjäna pengar.
 
Uhh.. Förutom det har jag haft en bra dag. Var på björnön med bästa Lotta och Dina i vårvärmen! Vi satt vid vattnet och käkade våran medhavda fika från Ica Maxi. Nomnomnom! Vad är oddsen för att de säljer lussekatter i april?! 3 för 10kr, jajjemen! De var huuur goda som helst, helt färska och fluffiga!!
 
Lussekatt mmmmm!
 
Oldschool milk! De hade inga små med kork utan såna här söta på maxi!!! :D
 
Världens bästa vovve! <3
 
+10 grader och helt vindstilla, we like!!!
 
Har varit lite mer vuxen idag och försäkrat mina kattor!! Känns superbra. Det blev Agria, de är nu veterinärförsäkrade till 25000kr var. Fick 20% rabatt då jag har 4 st, det tackar man ju för! Blev typ 268 kr/mån, sweet!! Tidigare i veckan tog jag även tag i att fixa en olycksfallsförsäkring till mig själv, min ungdomsvariant gick ut när jag var 25, har inte blivit av sen dess. Bättre sent än aldrig!
 
Ska vara lite mer vuxen imorgon tänkte jag. Blir även stallet en sväng imorn och bio med Lotta. Har höga förväntningar på filmen!
 
 
Btw, 20 dagar kvar till Justin Bieber konserten med Claraaaaaaaaaaaa! Aaaah! :DDDD
Kommer döööööö flera gånger om! Huehuehue!!! (a)
 
Hejdooo! :)

RSS 2.0