Yeah!!

Livet <3!!!

Det går så förträffligt bra på alla, verkligen ALLA plan nu! Låt mig ha flyt iaf en vecka till okey?! För alltid när man skriver såhär brukar det ju skita sig. Mennnneee, jag ger aldrig upp! Sådetså!!!! ;)


MysFredag!

Igår var en bra dag! Ack så varm... Hade det mysigt med mamma hos Inga & Bror. Vi fick god mat, efterrätt och fika! Vi pratade på om allt möjligt. Kan inte förstå att Inga fyller 92 år och Bror 90 år. Dom bor fortfarande hemma i sitt hus med en skitfin trädgård, är helt klara i huvudena, friska och Bror går ut och går varje morgon. Förebilder <3

På kvällen fick jag spontanbesök från Sthlm! Jessica kom hit och hängde med mig, Clara och Hanna! Vi åkte till Hamre IP där det finns en bågskyttebana. Jessica hade tagit med sig pilbågen för min skull och jävlar vad kul det var!!! :D Nog för att vi stod rätt nära tavlorna, men vi träffade minsann allihop!

Vem blev lycklig som fick en pil?! Hihi!! Sen när hon åkte imorse så lämnade hon bågen här så jag kan låna den!! Så jävla snäll! #gladast

Nu har jag typ träffat den här människan 3 ggr och bara känt henne sen i maj, men fan vad jag tycker om henne!! Tur att vi ses om mindre än en vecka igen. :)

Imorn ska jag kolla på SM-finalerna på Sundbyholm med bästa Hanna! Sen planerar vi att skjuta pilbåge på kvällen, hihi!! :D

Back to the movie. Puss!


:((((

När tårarna trycker bakom ögonlocken, men kroppen lärt sig att stänga av där och ger fan i att släppa fram dem. Jobbigaste känslan på bra jävla länge. HELVETE!!!!

Vill ju bara få ur mig det jag känner...


Onsdag eller ngt

Så himla förvirrad, så himla rädd, så himla känslig... Wäää!! Så himla girlygirly verkligen. Men det går nog över, det brukar det ju göra!

Det är sjukt hur lugn jag blir av din musik. Du är det bästa jag har dessa nätter.

"It's like an angel came by, and took me to heaven. 'Cause when I stare in your eyes it couldn't be better"

"So don't fear, don't you worry 'bout a thing I am here, right here, I'll never let you go
Don't shed a tear whenever you need me I'll be here, I'll never let you go"

Världens bästa JB <3

Känner mig typ töntigast ever, men det är verkligen som att han finns där när allt annat är kaos! #belieber

Gonatttttt/M


Chill

Hade mysigaste måndagen igår! Gick upp vid halv elva, träffade Sam och gav honom min gamla mobil och fick lite cash. Satt fint såhär innan den 25:e! Köpte frukost och begav mig till våran minibibbla. Roade mig en stund vid datorn och sedan hittade jag en bok som verkade rolig. Började läsa och blev helt fast. Satt väl en timme där i soffan och verkligen mös!

Pratade med Jessica S och gick samtidigt ner till hamnen för att sola. Hade köpt med mig kakor, dumle och läsk. Spenderade ca 3 h med att vara där och hann även prata bort lite tid med Jessica O. Lyssnade sen på Justin, läste lite och bara njöt!

Gick hem vid fyra och lagade mat. Resten av dagen och kvällen spenderades i soffan med chips, massa bra serier och kattmys! :)

Flummade bort 3 h av natten med Malin P i telefonen, haha herregud vad jag garvade!! Sov som en stock till typ två idag! Ligger nu nerbäddad i soffan under min mysiga filt. Har haft en elak mensvärk sen tidigt imorse så tänker bara ta det lugnt i soffan. Handla lite ikväll och hämta mina filmer som kommit. :)

Skulle ha följt med Maja till Aberga och ridit och sen ut till deras gård. Men hon hade typ dubbelbokat sig lite så vi får ta det en annan dag. Kanske lika bra med tanke på hur min kropp mår. Förutom menavärk har jag så sjukt ont i nacken och mellan axlarna. :( Funderar starkt på att kontakta en sjukgymnast...

Well, nu börjar Family Guy och om exakt en vecka får jag träffa min gos igen. Längtar! :)

Herrååå!/M


Söndag

Så himla bra helg, så himla fint sällskap. Så himla snäll även fast jag dampar loss ibland. Längtar redan tills nästa gång vi ses! :)

Jag är supertröööött. Halvkollar på en film på trean, men funderar på att gå och lägga mig strax... Katterna har redan värmt upp sängen åt mig! ^^

I veckan ska jag försöka aktivera mig så mycket jag kan. Förra veckan var en katastrof och då blev jag ju bara deppig. Ska nog gå till biblioteket en sväng imorn och städa i köket. Hoppas att jag får ta Salero på tisdag. På onsdag åker jag till Hanna och stannar till torsdag. På fredag kanske jag ska träffa Lotta. Och på söndag bär det av till Sundbyholm och SM-finalerna i hoppning för stor häst! :)

Måste hinna sola lite också, ska nog gå! ;) Sen är det bara några dagar kvar tills jag åker på sthlm pride!! :D

Puss på errrr! /M


Bäst!

Längtar väldigt mycket till helgen, det kommer bli så himla mysigt och kul!!

Reunion i Enköping på lördag med massa fritzlare från pip13! Plus att E kommer hit på fredag, det ska bli så najs! :) Vi ska gosa sönder mina katter och spela gitarr!

Nu ska jag fortsätta babbla i telen! Puss/Mikeli




Wäää!!

Saknaden som uppstår! Herregud. Jag har haft världens bästa vecka. Pallar typ inte tänka på det, för då saknar jag allt och alla så jävla mycket!! 
 
Panikar över hur jag betedde mig emot dig,  men det kmr redas ut imorn!
Panikar över att det dröjer ett år till nästa underbara putte i parken.
Panikar över att jag saknar alla så sjukt mycket.
Panikar över hur fan jag ska klara av att längta ett helt år?!
 
Nu ska jag sova. Fattar inte att en vecka kan gå så fort och hur man på riktigt kan ha så kul och träffa såna underbara människor!
 
pip13 in my heart <3
 

RSS 2.0