det var det.

Jahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kul att alla lyckas på ett visst område. Alla utom jag! Är inte alls bitter. INTE ALLS.
 
FML. :(
 
Svettas för övrigt ihjäl och orkar inte med att vara sjuk. Fett tråkigt. Fett äckligt. Fett blöööhhhhäääeeeh.
 
Mvh Bajs

:D

Jag känner mig så himla stark, så himla motiverad och glad! Jag vet inte vad som har hänt, men jag är verkligen inte lika deprimerad längre. Jag gör saker varje dag, sover inte tills solen gått ner eller struntar i att äta. Jag mår så himla mycket bättre än vad jag gjort på så sjukt länge!! Tänk att någonting så tragiskt som Lizzy's bortgång har fått mig så himla stark. Jag ser med en helt annan syn på livet, jag tar inte saker för givet längre. Och saker som förut skulle utlösa ångest, tar jag numera med en klackspark och vet att allting löser sig. Jag klarar allt!


TACK för all kunskap du gett mig, TACK för all styrka du ger mig varenda dag min ängel! Du är min finaste diamant bland molnen och jag tänker på dig varje dag. TACK för att jag fått uppleva så mycket glädje den senaste tiden. Jag vet att du ser mig och spetsar öronen för min skull!
 
Bara för att jag hittade denna bild på min bilddagbok för ett tag sen! ALLTSÅ DETTA ÄR JAG! :o
 
 

.

JAG SAKNAR DIG


:)

Ligger i sängen på hotellrummet och bara ler. Ebba sover sött i sin säng och jag ska också lägga mig strax. Har haft en dag med så sjukt mycket skratt så jag typ har ont i magen. Och det har varit sol nästan hela dagen! Lite röd i ansiktet är man. ;) Kul att Maja startade 21:20 nu ikväll, himla normal starttid. Skitfin runda med tanke på förutsättningarna som var. Ett pet på sista, men jävlar va han hoppade i ena kombinationen! Rico är typ gosigaste hästen jag träffat. Stod och mös lite medans Maja gick banan. Gosenos!

Ebba och Couz hoppade inte idag utan spar sig till imorgon. Ni är bäst och kommer klara det galant!! Mina finisar <3

Hoppas på lika bra väder imorgon! Gonattens!


Monday

Hehe, var inte alls hatisk igår/inatt... Bara liiite! Men är gladare idag iaf. Har fått klaga av mig hos Jessica och även käkat en massa donken! Myst med Salero och bara tagit det chill. Längtar till torsdag, ska bli skönt att åka iväg med sötaste Lindqvistarna, Rico och Couz! :)
 
 
Puss! /inte så hatisk egentligen ;)

Åååhhh!!!!!!

Kommer aldrig förstå mig på människor.Just nu vill jag bara ta en bil och köra iväg och aldrig mer komma tillbaka. Så jävla trött på allt. Vill inte sova, vill inte vara vaken.

Jag har så mycket hat inom mig som måste ut. Blir galen. Jag hatar dig. Jag hatar er. Försvinn.


Varning för argt inlägg

Ni tror att ni känner mig, ni tror att ni vet. Men ni har fan ingen aning om någonting. Jag är så förbannat trött på att ni låtsas bryr er. Kan ni inte bara låta mig vara istället? JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MÄNNISKOR.
 
Jag vill bara gräva ner mig så jag slipper se era falska ansikten. USCH!
 
Det enda ni säger är "tänk positivt" "va glad för det du har" "tänk på vilka fina minnen ni har tillsammans" LIKSOM AAAAAAAAAAAAAH. Ni fattar ju ingenting!!!
 
Ja, jag kanske är otacksam och klagar. Det är min blogg, läs inte ifall det stör dig. Och tar du åt dig av det jag skriver så är du förmodligen en av dessa mongopersoner!
 
Ska bli så skönt att åka till stallet imorgon. Är sjukt tacksam att vissa runt mig förstår. Till dessa hör Ebba och Salero väldigt mycket. Tack för att ni finns!! Älskade fina ponny. Tack för att du får mig att orka igenom min sorg. Du har hjälpt mig så himla mycket. Trodde aldrig att jag skulle kunna tycka om en häst igen... Men sen kom du och sken upp framför mig. <3
 
 
 
 
Jag älskar dig Sally!!
 
Hejdå, nu ska jag tröstäta!

En bild säger mer än 1000 ord

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livet på en pinne

Det går bra nu, kompis det går bra nu! :) Har varit hundvakt i 2 dagar till toksöta lilla Rossi! Hur go som helst och inte nog med att jag fått en himla massa motion så har jag även tjänat 350kr. Yeeeeey! :D Han var hur charmig som helst och fick både följa med på fika i torsdags på kajens café och till stallet båda dagarna. :D Ägarna var supernöjda så kommer få passa honom igen sa dem. :)
 
 
Hade en asrolig valborg ute hos Hanna och Markus. Jag, Clara, Angelica, Jessica S, Jessica H, Micke och Markus H var där och grillade, spelade guitar hero, dansade satan och hade en riktigt najs afton! Vi sov över och det skadade ju inte direkt att bli väckt utav orden "Det finns frukost nu". Värsta lyxfrullen dessutom! :D
 
 
Lilla älsklings Salero vrickade sig förra veckan, men har som tur är redan blivit bra!! Det var förmodligen bara en sten som hade gjort illa henne lite i sulan, så idag skrittade vi ut en sväng i det underbara vädret! Älskar att det verkligen är vår nu. :) När man kan rida ut i tröja då är det najs alltså!
 
Bild från idag! Världens fiiinaste ponny!!! <3
 
Next up som ska bli jättekul är att följa med Ebba & Maja med hästarna till Skogslotten nästa vecka! :) Meeting är bäst! Åker på torsdag o kommer hem på söndan. Håll tummarna för bra väder!! ;)
 
Nu ska jag gosa vidare med mina kattor! Puss!

RSS 2.0