Fredag

Ibland gör jag verkligen fel val. Men jag antar att jag fortfarande lär mig... Jag vet vilka människor som är värda att lägga energi på och jag måste stanna där. Resten, som är utanför cirkeln måste stanna där. Jag måste hålla mig till det.

Men ibland är det svårt. Det är så lätt att bara "råka" skicka iväg ett sms... Gah! 

Godnatt, imorgon är en ny dag.

Love

Imorgon är det en viktig dag. Jag känner mig ändå lugn och förberedd nu. Det kommer bli så fint. Men jag vet att jag kommer gråta floder... Jag saknar dig så min Lizzy. Önskar så att jag kunde ta ett flyg till himmelen och hälsa på dig imorgon, se att du har det bra. Ropa ditt namn och höra dig gnägga emot mig. Stryka dig över bläsen och pussa din rosa, mjuka mule.

Jag tänker göra det i mina tankar.
Så intensivt och så äkta att jag hoppas du känner det.

Vi ses imorgon älskling. <3Alltid älskad, aldrig glömd - nu och föralltid!!

Torsdag

Det känns som att jag också har genomgått en ny uppdatering, precis som min iphone. Jag känner mig så otroligt säker och stark på ett helt annat sätt än på väldigt länge. Jag vågar stå för precis allt jag känner, säger och gör. Det är helt fantastiskt! Är det såhär det är att känna riktig harmoni? Jag kämpar fortfarande med en himla massa, men jag känner hur det verkligen går framåt för varje dag.

Att jag faktiskt tog tag i den jävla disken och ringde 2 samtal utan att göra en stor grej av det, bara det är en sån enorm seger för mig. JÄVLAR VAD JAG ÄR GRYM!

Längtar till helgen, är sjukt taggad på fest!
 

365 dagar om 1 vecka, det kommer bli så fint min ängel.
Jag kommer spendera dagen och kvällen där vi har alla våra minnen, i stallet.
Glömmer dig aldrig, du är det vackraste jag bär på, föralltid. <3My Guardian Angel
 

One of a kind

Hamnat i en liten svacka... Men det är okej. Jag kommer alltid att hamna i såna med jämna mellanrum. Bara att acceptera, även om det är svårt vissa gånger!

Jag tänker lite för mycket på dig. Men jag kan fan inte rå för det. Hmm... Lever lite i min drömvärld. Förväntar mig inte direkt att det kommer bli något mellan oss, någonsin. Men drömma kan man ju alltid. Du är fin.

Längtar tills jag får ett brev. Tycker att det är dags nu. Vill inte ha panikångest mer. Vill börja bearbeta allt nu.

Vill åka bort. NU. Vill åka till Göteborg och sen till Stockholm. Jag måste planera, inte bara dra spontant och sen komma på att jag inte hade råd egentligen.

Alltså. Kan man vara kär i en låt?! Knarkar sönder Sam Tsui - Clarity!!! <3 http://open.spotify.com/track/1EwAkFA15j2gZYoVVw246F

Klockan är 5:23. Försöka sova kanske?

Världens gosigaste Leo försökte få plats i min keps ikväll. Dör lite! :')


Sep. 15, 2013

Mår faktiskt jättebra och är väldigt stolt över hur mycket jag tagit tag i sen onsdagen innan örebro pride.

Men så fort jag får en bra känsla med någon, så bryts den av. Varför är det så? Är det för att jag inte är färdig än, för att jag inte är klar med mig själv? Kommer allting att falla på plats när jag lagt ihop tillräckligt många pusselbitar i mitt egna pussel? mikeli-pusslet, 10 000 bitar, från 0-27 år.

Vissa dagar lägger jag 2 bitar, andra dagar inga alls. Kanske att jag lägger 30 bitar nästa dag. Det går sakta, men jag har lärt mig en sak; Jag ska aldrig mer tappa bort de lösa bitarna som inte hittat någon plats i pusslet än!.

Det är så svårt att hålla distans till dessa intensiva känslor som river i mitt bröst.

Men jag vet ändå att jag blir bättre på det för exakt varenda sekund som går.


Gos

Har det bara så jävla bra. Livet är fint!! <3


RSS 2.0