Yarrrr!

Har haft en fin helg med mycket sol, människor och hästar! Igår var jag med Jessica på Strömsholm hela dagen ända fram till sju på kvällen. Jag fick rycka in som extra resurs och lekte hästskötare med henne åt Bobo hihi. Kände mig tuff och viktig. ;) Me gustaaaaa! Lilla Tossan åkte dessutom på att dopingtestas efter ritten så jag promenerade iväg med henne ända upp till Ridskolan, sen kissade hon direkt så det var ju skönt. Sen gick vi tillbaka igen och alltså snäll häst eller vad? Tävlingshästar kan ju vara vilda och galna, men inte hon inte. Gick över broar och förbi får och under tunnlar, chillarN. ^^


Söt hest och snel ryttare, från 1.30 klassen i fredags ^^

Hängde med till Aberga och lekte lite mer hästskötare, it was fun hähä. ^^ Sen åkte jag och Jessica förbi Hamre och fixade allt åt Lizzy på 20 minuter, vadå snabba?! ;D Sen var det bara hem och tagga till, för Emelie fyllde 18 och det skulle såklart firas! Jag skulle inte med ut, men råkade hamna på krogen ändå tydligeeeen. Det var ju inte så värst mycket folk om man säger så, alla var väl på Summerburst i sthlm liksom. Men det var ju kul sista halvtimmen på Wine&Beer iaf hahaha... gud, skämmiga cheyer!

Idag skulle jag ha åkt med US-bussen till Strömsholm, men jag vaknade inte ens av väckarklockan så det sket sig lite. Har inte gjort något alls idag, har varit helt jävla slutpumpad. Var ute i fredags också minsann och socialiserade mig på Bill & Bob. Inte varje helg man ser mikeli ute både fredag och lördag direkt! :o Övar mig inför sommarens långa nätter, nu tänker jag inte isolera mig längre! ;)

Klada flikkor på Slisk! Filippa, Emelie, Carro, Mikaela, Jessica, Me and Johanna! ;)

Tajm to sleep! Imorn ska jag tvinga upp mig i bra tid så jag hinner med allt jag ska göra!!
Pussigull vah!

Kommentarer
Postat av: jessicus

hööhöö! you and me på strömsholm, varje år huuuh! så äre baaah! :*

2011-06-06 @ 23:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0