Ooops!

Heheheeej!

Jag har inte bloggat på ett tag, har inte haft tid alls! Men nu ska jag berätta om mina underbara dagar för er hihi!

På midsommarafton blev jag tyvärr sjuk och stannade hemma, firade med mat från Max och min tv hähä. Det var faktiskt helt okej, min kropp pallade inte annat än att ta det chill! Tog det lugnt i lördags och var hemma hela dagen och kvällen. Sov mest för att jag skulle bli lite friskare.

I söndags tog jag hand om både Wiona och Lizzy, så det blev ett par timmar i stallet! Red ut på Wiona och hon busade ganska mycket med mig. ;) Lizzy fick gå en skrittrunda ute, chill deluxe. På kvällen lekte jag lite med Jessica, vi åt på Max och bara umgicks. Nu träffar jag inte henne förrän hon kommer hem i augusti igen..! Will miss you my darliiiing! <3


Bild från sommaren 09, forever in our heart! ;)



I måndags var det en sån där dag som man alltid kommer minnas! Ni vet när allt bara blir perfekt utan att man anstränger sig för att det ska bli det. När man har kul hela tiden och bara njuter av livet! :')

Det började med att jag hade morgonfodringen i stallet, det var sjukt varmt så när jag kom hem smsade jag runt och frågade om någon ville hänga med till framnäs. Jag åkte dit med Isabelle, Matilda och Ellen. Vi stekte i solen någon timme, men det var alldeles för kallt i vattnet för att bada! När det var dags för lunch cyklade vi till Kajens Café och åt fett god sallad! Jag och Matilda delade och tro mig, man blev ändå mätt. :o

Sen cyklade jag, Isabelle och Matilda till stallet. Först ville vi inte rida för det var så sjuuukt varmt, men sen kom vi på världens bästa idé! Vi red nämligen till björnöbron och badade med hästarna!! Det var sååå himla mysigt, har aldrig gjort det förut! :D Iza och Maya hängde med och Anki kom och tog kort på oss. :)


TOTAL LYCKA OCH HARMONI, ÄLSKAR DIG BABY!


Isabelle & Quanda, Jag & Lizzy :)

Vill se en bildbomd från badet med alla hästarna?! Kommentera i såfall :)

Som ni ser har vi bikini på oss på andra bilden, så vi badade sen utan hästarna och doppade oss. Det var jätteskönt i vattnet faktiskt! På framnäs var det ju jättekallt, men här var det mycket varmare. :)

Vi red tillbaka till stallet och fixade hästarna, sen cyklade jag, Matilda, Iza och Maya till Maxi och handlade mat, godis och chips. Sen cyklade vi hem till Matilda och åt och badade i deras pool! Det var lite kallt så jag var bara i en kort stund. Men ni kan ju gissa vilka två som äääälskade att plaska omkring i vattnet?! ;)


Världens sötaste! :)
Foto: Matilda Gren



Bus! :D
Foto: Matilda Gren


Älskar bilden!
Foto: Matidla Gren

Efter badet spelade vi guitar hero, hoppade studsmatta och lekte med deras 3 hundar. De har agilityhinder i trädgården som vi hoppade runt på.

Förstår ni vilket fantastisk dag det var eller?! :D
Tack för dagen tjejer, kommer alltid ha den här dagen i mitt hjärta! :) <3

När jag kom hem tog jag en skön dusch, man var ju ganska svettig om vi säger så! Sen cyklade jag ner till Isabull. Vi åt donken och sen crashade vi i sängen. Dagen därpå (igår alltså) hjälpte jag henne att flytta ur det som var kvar i hennes gamla lägenhet. Det var jobbigt då jag blev fett förkyld under natten! :( Men med några ipren så fick det gå! Vi var klara runt lunch, då åt vi på Spicy Hot. Väldigt bra belöning!! Efter det drog hon till jobbet och jag hem och vilade ett tag var helt slut..!

Åkte till stallet på kvällen och gosade med min fina pärla. Hon fick vila då det fortfarande var stekhett och jag var jätteförkyld och trött. Somnade skönt sen och idag har jag sovit och bara tagit det lugnt hela dagen. Nu verkar min förkylning vara nästan borta iaf!

Imorn blir det att fixa en massa inför festivalen nästa vecka. Dessutom ska jag hinna tvätta, ta hand om Lizzy och pussa på henne och dra ner på Cityfestivalen. :) På fredag åker jag på meeting så det blir nog inte så mycket uppdatering de närmsta dagarna! Hoppas ni klarar er. ;)

Ha det gött i sommarvärmen! :)

 


WAKA WAKA ehh ehh

Todilou! Och Glad Midsommar! Ingen lär ju ha missat det iaf.. ;) Sitter i soffan med en mysig katt och tänkte skriva lite för er kära läsare.

I onsdags var vi nere vid löga och grillade, drack lite, eller ja vissa drack ju mer än andra. ;) Iaf vi var ett glatt gäng och jag hade superkul! Vi satt där från 19-23 ungefär och hade sällskap av WAKA-WAKA vassdans haha! Det bästa var ju kanske att Jessica var med och dansade tills hon blev svettig, knasig brud! ;) Sen att jag råkade hälla ut ganska mycket alkohol på mina byxor, hannas filt och väska är en annan sak som ingen annan än dom som var där fattar.. smidig_cheeey_93!

Vi drog till Sjökrogen sen och det var bara lilla Michelle som tyvärr inte kunde hänga på, men snart har du oxå åldern inne! Det var trubadur, allsång/skrik, dans på borden, bitchblickar från folk, massa skratt och lite sådär! ;) Hade mycket trevligt faktiskt. Och ja.. efterfesten var oxå rätt rolig.. ;) Även om jag nu har (mardröms)minnen för livet! Gaaah! xD


Emelie, Jocke och Carro!


Michelle och jag!

Vaknade upp hes som attan igår och begav mig tillsammans med min mor ut till mammas kompis Bodil på landet, i riktning mot Kolbäck. Fikade gott, babblade på om häst, häst och mera häst. Hälsade på en söt liten 3-åring som Johanna (Bodils äldsta dotter) har. En riktigt gullig rackare! Han har minsann gått 3-års testet nyligen och hon har ridit in honom själv, är imponerad! :) Fick reda på att de även ska bygga stall precis vid sitt hus, supermys!


Happy Day, söt eller vad? f. 2008 e. Hip Hop

Blev avsläppt på stan sen och hängde med Jessica och Hanna, käkade lite donken och sen träffade vi Elena en kortis innan vi drog hem. På kvällen kollade jag på filmen RIO, hur söt som helst! Käkade massa snacks och hade det bara chillirill! Somnade som en klubbad säl alldels för sent och är galet seg idag... Men det hjälps inte! Ska ut till stallet om någon timme och ikväll är det grillfest som står på menyn! ^^

Ha en fin midsommar nu! :)

Mige in mah heart!

Alltså, jag tror jag skrattade ihjäl mig lite när jag såg denna.
Min underbara vän Mige har gjort en serie om mig.
Och som ni ser, det gick inte så jättebra för mig att vara utan en viss hemsida... ;)




Hahahaha, LOVE IT!!

Update kommer imorn, tänkte crasha i min säng nu så man orka fira midsommar yao! PÖSSSSSSS! :*

God kväll

Jag är en ganska så snäll flicka ibland! Nu ikväll har jag ägnat 2 timmar med att fixa en blogg, designa den och göra en header till den. Nu har även Maya skaffat blogg! Hon vill ju såklart inte vara sämre än oss andra tuffingar. ;) Hon vet inte riktigt hur den ser ut än, men jag hoppas hon blir glad när hon ser det slutgiltiga resultatet imorgon. Ni hittar hennes blogg HÄR!


Så galet söta <3

I stallet var det supermys. Jag borstade och myste med prinsessan som fick massa morötter och pussar! Sen fick hon gå lös och beta lite medan jag fixade mat och sånt. Varje gång jag ropade på henne så vände hon sig och tittade på mig, så sööööt! T.o.m när jag var borta vid ridskolans hö så kikade hon på mig mellan träden! Åh, jag älskar dig så sjukt mycket Lizzy!

Imorn blir det inte så mycket hästeri, lite mer partey partey står på menyn! ;)
Pöss!

Gäspus!

Godmorgon?! Hehe, klockan är iofs halv sex men ääääääääsch! Jag kanske är trött... x) Gick upp för en timme sen haha, inte okey egentligen. Det är bara 2 personer som har märkt vad jag har gjort btw, vafan resten av er då?! Ni bryr er inte, mhm, tack dåååe! ;)

Jag ska fixa till mig lite, dvs sätta i linser och borsta tänderna och klä på mig! Sen ska jag köpa massa morötter och åka ut till min sötnos som faktiskt fyller år idag! Grattis på 18-års dagen världens bästa hästie! :D <3


Puss!

Skriver mer ikväll :)

Nytt

Jag dissade både film och läsning ikväll, har suttit och gjort en ny header istället. Körde samma tema på bakgrunden fast en annan bild, gillar regnbågens färger hihi! Tryck F5 om ni inte kan se den nya.



Gamla vs nya headern! :)




Lite nyare bilder, me likey. Tror jag ska fixa lite mer på bloggen, bakgrund och sånt så det passar in lite mer hehe. Får se när jag orkar göra det bara. ;) För övrigt är det galet skönt att inte behöva känna en viss press för tillfället. Jag mår otroligt mycket bättre redan! Skumt, men skönt.

Time to sleep!

This is not a test

Cyklade till stallet för regnet hade slutat, skönt! Det kom fram lite kvällssol och jag red ut med min pärla på en barbackatur i skritt. Det är helt fantastiskt egentligen, hur känslorna inuti mig kan ändras när jag skrittat på min häst i ca 5 minuter. Från panikslagen, stressad och ledsen till ganska harmonisk och lite gladare. Häst är verkligen bäst! <3

Cyklade hem, blev jättesvettig så tog en dusch. Sen ringde Simone och vi pratade i typ 1,5 timme. Det var jättekul! Vi har inte pratat på hur länge som helst, är så glad att du ringde min vän! :) Jag ska nog fixa den där festen åt dig oxå hehe! ;)

Är väldigt stolt över vad jag gjort idag, bra där mikeli! Om en halvtimme är det Criminal Minds på femman, just love it! Sen blir det antingen en film eller så fortsätter jag läsa Asyl av Liza Marklund som jag började med i helgen.


Världens mysigaste lilla Tuva! :*

Over and Out!

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Hmm, det regnar ute. Jag vaknade av åskan och drog mig äntligen upp ur sängen. Känner mig som en zombie. Somnade otroligt sent igår, typ vid fyra/fem... Är trött nu. Och jag vill inget hellre än att fortsätta sova bort dagen. Det är tur att jag faktiskt måste till stallet, för jag mår verkligen dåligt idag. Jag har ingen ork till någonting och mina negativa tankar håller hårt om min lilla hjärna! :(

Lyssnar på Kent och känner mig liten. Älskar deras musik, när det inte finns någon att vända sig till, eller när jag inte vågar prata om hur jag mår, då finns alltid den underbara musiken där och stöttar upp lite grann.

Ska ta en dusch, känner mig så fruktansvärt äcklig. Sen tar jag bussen till min fina häst som alltid gör mig glad. <3


Du är det bästa jag har!! <3
Foto: Matilda Gren

Jag tänker inte ge upp, jag ska orka!
Hejdå :*

I'm only human, I've got a skeleton in me

Hallooooooo!

Dags för lite uppdatering i bloggen dååååh! ;) Har haft en bra helg, även om jag är ganska besviken över en sak. Tur att stallet finns så man kan vara glad ändå! I fredags fick min prinsessa ta ett bad, för när hon kom in från hagen var hela hon blöt av regnet och under det blöta var hon jättelerig! Kände inte för att vänta tills hon torkat och sen borsta, så det blev att löddra in hela henne i schampoo! :) Hon fick sen torka medans jag skvallrade lite med Anki & Mia medans Iza, Maya och Matilda red i stora.

Iza har förresten skaffat blogg nu! Jag sa igår att jag tyckte hon skulle göra det, så idag har Matilda hjälpt henne att fixa en galet söt blogg! Gå in och läs vettja! :D HÄR


Iza med sin ponny Kate :*

Igår hade jag stalljour, Lizzy och Wiona så jag var i stallet väldigt länge! Red Wiona på förmiddagen och hon var så rolig, gjorde en massa glädjeskutt! Det var Aroscupen och när vi red förbi alla fotbollsplaner så hoppade hon liksom rakt upp i luften och så såg jag frambenen vifta haha, så söt! När vi kom upp i skogen lugnade hon sig lite och vi kunde trava också. Sen tog vi en skritt-tur tillbaka till stallet. Ska ha henne nästa helg oxå, wiie! :D Jag älskar att rida ut på henne! :)


Sötnos hezten med sin ägare! ^^

Sen mockade jag åt båda och fixade mat & vatten! Maya kom sen så vi åt tillsammans i cafeterian. Sen var det dags för oss + Isabelle att bygga lite hinder i paddocken. Hihi, fin skiss va! ;) Studs, fem och en halva och en långsida med 2 räcken!



Det gick jättebra för alla 3 att hoppa! Misty och Maya hoppade på vanligt tränsbett och det gick galant! Isabelle och Quanda hoppade allt jättefint och lilla unghästen stannade inte och tyckte det var läskigt en enda gång! Lizzy tyckte det var jättekul att få hoppa, vi hade inte hoppat på 2,5 vecka! Allting kändes enkelt, hon bjöd på alla hinder och 5,5:an hoppade vi ända upp till 90 cm utan problem. :D


Världens bästa! Bild från en träning :)

När vi hade ridit klart så var jag duktig och smörjde mitt träns och sadelgjorden. Skrubbade rent skydden också. Matilda höll mig sällskap och vi babblade en massa skoj! ;) Sen kom Anki och Iza med donken, mums! Jag stannade kvar och hjälpte Iza lite när hon hoppade, det gick jättebra verkligen! Sen red Matilda Kate och hoppade lite, hon ska få tävla henne och sådär några gånger. Det gick jättebra för dem och Kate kan verkligen hoppa! Iza red runt på Shakira i alla gångarter samtidigt och hon var jättesnäll. :)

Sen fodrade vi ridskolestallen och tegel, efter det fick jag skjuts hem av Anki. Hade varit i stallet i 11,5 timmar då haha, var sååå trött när jag kom hem igår! :o Så idag har jag bara sovit/chillat/läst/gosat med katterna hela dagen! Har varit jätteskönt. :)

Längtar tills jag ska följa med Maya, Mia och Misty på meeting! Har fått reda på att stugan vi ska bo i är hur mysig som helst! Campingen ligger precis vid sjön så hoppas verkligen på bra väder! :D

"Campingen är liten och mysig med en sandstrand. Stugornas yta är 12 m2 med två våningssängar och matplats. Kokvrån är utrustad med kökplatta, kylskåp och husgeråd. Varje stuga har en egen liten möblerad veranda med tak."



Så fint! :D


Mysfaktor eller vadå?! :D :D :D

Sådär då, uppdatering av bloggen; CHECK! ;)
Pussigull!

 


Don't you ever wonder how we survive

Natten har varit lång och fruktansvärd. Musiken fyllde mina öron medans jag snyftade mig till sömns efter att ha legat vaken alltför länge och funderat på alla de val jag gör varje dag i livet. Jag kom fram till saker som jag inte vill erkänna för mig själv. Insikt kallas det kanske?

Framför mig har jag ett val, ett beslut som jag måste fatta för att kunna gå vidare och må bättre. Jag har hört er säga det så många gånger, men jag glömmer det nästan alltid. Jag måste börja tänka på mig själv och vad jag mår bäst utav!

How do I get away
When you're begging me to stay?
What do you need me to say?
You're anything but ordinary
What do you want me to do?
I've given it all to you
I wish you would return the favor

Pissväder är det ute också, great... Det blir ingen grillning idag med andra ord. Me don't like rain! Inte när man måste åka ut och fixa med hästen i varje fall. Skulle vilja stanna inne resten av dagen och ligga i soffan, glo på film och klappa på mina älskade gostussar! De gillar soffan lika mycket som mig ju... :*

Igår köpte jag i varje fall lite grejer till festivalen. Jag ska börja räkna ner dagarna, längtar så otroligt mycket! Vill bara skrika ut alla mina känslor och börja ett nytt liv, ett liv där jag fokuserar på mig själv och inte vad alla andra mår bra av!

Jaja, nog med depp-text. Nu ska jag byta om och sen ta bussen till stallet för att plocka in några blöta små hästar. Ska mysa sönder med min fina häst. <3

Ingen puss, jag är inte på humör!

High on life!

Jag känner mig galet pepp på livet för tillfället! :D Det känns äntligen som att jag har saker att se fram emot nu under sommaren, vilket är vääääldigt trevligt med tanke på att jag inte hade något planerat för typ 2 dagar sen! 


Hähääää, me gustaaaaa! Och ja, jag älskar meme's. För er som inte fattar vad jag pratar om; Meme's = såna här ful/söta ansikten som beskriver olika känslor. ;) Me Gusta = GALET NÖJD tiiiep! Det finns ju ett antal serier on tha internet med såna fina små ansikten!

Men jaja, det där var lite off topic såattsäga! Vad ser jag då fram emot? Först och främst ser jag fram emot tegelstallets grillkväll på fredag hihi! Sen ska nog jag med Lizziie och Isabelle med Quandaaa hoppa lite på lördag! Och sen dååå, på måndag kommer våran fina tyska vän HANNA CARLBOM HEEEEEEEEEEEEM!!! AAAAAH! :D Så nästa vecka kommer vi typ fezta galet huuuh?! ;) Utgång på onsdagen iaf och så får man väl se vad midsommar bjuder på för sköj!

Sen drar typ hela Vässan till P&L och kvar blir jag.. ;) Tänkte lattja runt på Cityfestivalen på torsdagen, sen på fredagen den 1 juli dåvah, då är jag hästskötarN och åker med Team Misty till Storbyn på ponnymeeting! Bo i stuga och ha det mys med min lilla extrafamilj hihi! :D Kommer hem på söndagennnnn och sen är jag hemma en och en halv dag, för på tisdagen därpå tänkte jag dra på festival bah! ;) HUHUHUHU PEPP PEPP PEPP!!! :D

Sen har jag resten av juli och augusti oplanerad, så då kan ni få umgås med mig! ;) Nej, mennnn vi får se om man kanske drar till Pride, beror väl på hur mkt cash jag har kvar efter det här, typ inget... x)

Nu tänker jag borsta tänderna! Sen kanske sola lite om solen vill hålla sig framme?!
Pussifnuss!

Kärlek <3

Den 14 juni är en speciell dag, det var då, för x antal år sedan, jag och mamma åkte till Odensbacken och hämtade hem min fina pärla Lizzy. Idag är det exakt 9 år sedan vi rullade in på Hamre's stallplan, lastade ur min prinsessa och hon blev min på riktigt!

Jag skrev en novell i gymnasiet när jag gick en kurs som hette Kreativt Skrivande. Novellen handlar om vårat första möte. Tänkte att den som orkar och vill kan ju läsa. Det är bara några få vänner som har fått läsa den förut hähä. (a)

Min Lizzy

Jag hade tjatat på min mamma i två dagar att vi skulle åka och titta på hästen i annonsen. Hon tyckte att det var lite långt att åka, trots att hästen stod uppstallad bara några mil söder om Örebro. Jag förstod inte alls vad hon menade med långt. Och vad spelade några mil för roll egentligen? Det kunde ju vara min blivande egna häst vi skulle besöka.

När mamma äntligen gav med sig blev jag överlycklig och det bestämdes att vi skulle åka på onsdagen, då jag var ledig från skolan.

Onsdagen kom till slut efter lång väntan. Resan dit kändes tråkig och alldeles för lång. Jag var ivrig att komma fram. Någonting inom mig sa att denna häst skulle vara perfekt för mig. Utanför bilrutan såg jag bara skog och skog i flera kilometer. Men tills slut kom vi äntligen ut ur den stora skogen och två jättestora fält uppenbarade sig på båda sidor om oss. På det vänstra fältet gick det en väg rakt över fram till tre röda hus. Dit skulle vi. Grusvägen till husen var väldigt knagglig så mamma fick lova att köra försiktigt och ganska sakta.

När vi äntligen kom fram till de tre röda husen sprang jag direkt in i det som var stallet, utan att ens bry mig om att stänga bildörren. Jag kom in lite andfådd i stallet, där det doftade gott av hö och varma hästar. Jag kikade in i en box och fick till min förtjusning se tre små shetlandsponnyer. De var inte högre än en halvmeter! Jag gick in i boxen en stund. När jag hade gullat klart med de små gick jag vidare in i stallet och möttes av den sötaste häst jag sett i hela mitt liv.

Där på gången stod ett brunt sto med en bred vit bläs, som sträckte sig ända ner på nosen där den övergick till en rosa mule. Mitt hjärta bankade hårt och ansiktet sprack upp i ett stort leende. Jag gick fram till den vackra hästen, hon puffade mig vänligt med mulen på min arm. Hela hästen utstrålade vänlighet och livsglädje.


Plötsligt märkte jag att vi inte var ensamma. Mamma och en till kvinna stod och tittade på oss medan de pratade med varandra. Kvinnan hette Lena och hon berättade att hästen hette Lizzy. Lena frågade om jag ville borsta. Jag satte genast igång med en röd borste som låg på stallgången. När Lizzy var hyggligt ren var det dags för en provritt. Lizzy stod hela tiden stilla och lät mig sadla och tränsa. Varje gång jag gick iväg för att hämta någonting, tittade hon nyfiket efter mig.

En tjej som hette Sofia började rida på Lizzy så att jag och mamma skulle se hur hon rörde sig. Sofia hoppade också ganska högt, Lizzy såg jättefin ut och hoppade gudomligt! Efter en stund var det min tur att rida. Jag satt upp och skrittade iväg. Jag kände Lizzys kraftfulla kropp under mig och kände mig hur trygg som helst. Jag trivdes med Lizzy och hon verkade trivas bra med mig. Efter ett tag frågade Lena om jag ville prova hoppa lite. Hon satte upp ett litet hinder och Lizzy bokstavligen flög över det! Nu var jag fast, den här hästen bara skulle jag ha. Hon var helt underbar. Till min stora förtjusning höll mamma med. Bara hon blev godkänd i veterinärbesiktningen så skulle hon bli min.

När jag ställde in Lizzy i stallet igen gick mamma och Lena iväg och pratade. Jag stod och gosade med Lizzy och bad henne att bli godkänd i besiktningen. Sedan var det dags att åka hem igen. Jag pussade Lizzy hejdå och hoppades innerligt att vi skulle ses igen.

I bilen på vägen hem sa mamma att Lena skulle ta ut en veterinär redan om någon timme, och att hon skulle ringa på kvällen och berätta hur det hade gått.

På kvällen satt jag nervöst och försökte titta på TV. Men allt jag tänkte på var Lizzy, jag ville verkligen ha den hästen. Frågan gnagde hela tiden i huvudet: Tänk om hon inte blir godkänd i veterinärbesiktningen?

Strax för nio ringde telefonen och jag hoppade upp ur soffan. Mamma svarade, hon pratade länge, säkert över en halvtimme. När hon till slut la på dansade hon fram till mig och sa de gyllene orden: Hon är din! Jag skrek nästan av lycka och dansade runt i lägenheten. Lizzy var min häst nu, och redan nästa fredag skulle vi hämta henne!

Copyright, 2004

Ja, inte trodde jag att jag skulle få ha henne så pass länge som jag har haft möjlighet till! Tänk er, 9 år... Det är lika lång tid som att gå klart grundskolan, sjukt länge ju! Jag har aldrig ångrat att vi köpte just dig, älskade häst! <3

Asså shiiiiiiiet!

Galet, galet, galeeeeeeeet! Jag har varit värsta depp för att jag kommer missa P&L-festivalen och så sökte jag till funktionär på en annan festival där bla.a Paramore och Ke$ha ska spela och tänkte att ja, det är ju värt ett försök liksom! 2 dagar senare får jag ett mejl där det står att jag är antagen som funktionär!! Dvs gratis festivalpass, camping och mat de dagar man jobbar! FETT SOM FAN! Jag är tokglad! :D Nu hoppas jag bara Sandra blir antagen, annars får jag åka helt ensam. Men får väl skaffa vänner där om inte annat! ;)


Paramoreeeeeee! (Som btw släpper sitt nya album imorn 14 juni!)

Har haft en jättebra helg! I fredags åkte jag och Jessica ner till Linköping för att fira Elena's studeeeent! Det var jättekul och även om vi åkte bil i sammanlagt 6 timmar så var det helt klart värt det. ;) Hon blev superglad för glasen jag hade köpt i present så det kändes kul! :D Hon följde med hem till Vässan och vi gick ut på kvällen. Först lite krök bakom turbinhuset och sen styrde vi mot Pitchers där vi träffade en massa andra! Varmt som tusan, men kewl!


Bild lånad från fejjan!

Lördagen bestod av chill deluxe, hängde hos Isabelle hela dagen, åkte sen till stallet och på kvällen hade jag en ta-hand-om-mig-själv-kväll. Kollade på Vampire Diaries och chillade i soffan med katterna.

Söndag morgon bar det av till Köping med Mia, "lillasyrran" Maya och virvelvinden Misty! Det blev en lång och rolig dag med underbara Hamre-människor. Final i division 3 och Hamres båda lag slutade på 1 respektive 4 fel. Jättebra resultat med tanke på att alla i lagen är väldigt färska små ponnyryttare. Maya och Misty kom runt förklassen med 0 fel och lagklassen med ett stopp. Hon red superfint och fick 45 stilpoäng i lagklassen! Hinderhöjden var dessutom 70 cm i båda klasserna och det fixade de galant. :) Är så stolt över er! <3

Gammal bild från en tävling i Fagersta :)

Imorgon är det en speciell dag, men vad får ni veta imorgon! Hihi ;)
Pöss!

Aloha!

2:a blogginlägget för idag, jag satsar stort vettni. Idag har jag varit på stan och shoppat lite, så jag tänkte att ja, nu ska jag göra precis som alla andra i bloggvärlden! Här är dagens inköp tiiiiieeeep! Under varje bild skriver jag självklart vad det är för klädesplagg, ifall ni skulle missa det... varifrån jag köpt det, så ni vet vart ni ska gå för att vara lika snygg som mig. Och såklart priset, så ni vet hur jävla stenrik jag faktiskt är!

T-shirt Gina Tricot 99 kr

Linne med korp! <3 Carlings 149 kr

T-shirt Carlings 199 kr

Solskyddsfaktor Apoteket 135 kr

Vad frän jag känner mig nu alltså! Fast näää. Eller? ;) Mohuhihihihi! Jag köpte även en fin liten, eller okej ganska stor present till ElenaFenaaaa! Men det kan jag ju liksom inte flasha med i bloggen hur som helst heller!

Jag cyklade till stallet i fetaste motvinden, svettig cheey... Jag red ut på min svettiga häst och blev ännu svettigare. Svampade av hästen och cyklade sen hem och blev ÄNNU svettigare. Trodde inte det gick liksom. Tog kallaste duschen, så sjuuuukt skönt! Tack till den som uppfann duschen! <3

Åt pannkakor, glassade med Jessica på donken för den som är intresserad av oviktig fakta hihihohohoho! Nu tänker jag däcka i min säng! Hoppas på lite kyligare väder imorn, för jag ska tvätta och det blir så äckligt varmt i tvättstugan...

Pussigull dåe!

27...

GRADER I SKUGGAN! Herremingud alltså, snacka om hett! Jag har nyss varit ute och solat i en timme och det räckte kan jag säga! Var helt snurrig när jag reste mig upp haha. Efteråt blev det en dusch i tell youuuuu! Skulle kunna bo i duschen, vred fan på kallvattnet och det händer sällan. Jag är ju en fryslort!


undra varför ingen vill gå på stan med mig liksom..? ;)

Ska chillaxa lite här hemma och lyssna på musik innan jag kilar ner på stan. Forever Alone dock, ingen har ju tid eller lust att vandra runt såhär mitt på blanka dagen tydligen?! xD Men jag ska ta med mitt feta presentkort på Carlings och dessutom slösa lite andra pengar hehehehehe, så jag är nöjd ändåååå! (a)

Have to run, smell ya bitches!

Sommar huh!

Nu är det veeerkligen sommar alltså! Herregud vad varmt det är, men jag älskar det! Visst man klagar lite över att man svettas, men det är ju så, människan är aldrig nöjd. ;) Idag har jag iaf njutit av vädret en del. Min finaste vän Jessica kom och muntrade upp mig efter att hon slutat jobbet, så vi planerade kvällen lite smått. Jag tog en dusch och hon var hemma och åt och duschade. ;) Sen åkte vi förbi donken så jag kunde få lite mat i mig. Efter det gled vi förbi Hamre och jag fixade åt min söta häst som fortfarande var helt svettig efter att ha gått i hagen. :o

När vi var klara där åkte vi ner på stan och kikade in Isabelle's nya lägenhet, och alltså fett najs!! Jag kommer så mycket våldgästa henne ännu mer nu! ;) Vi tog URK:en (jessica's bil heter så hähä) till Djäkneberget och grillade sojakorvar tillsammans med Victoria, Ricky och lille Puddingen! Det var tokmysigt verkligen. ^^ När solen gick ner blev det lite kallt så vi åkte tillbaka till the fänzi apartment. Där blev vi spådda av Victoria och jag fick bara bra kort och massa bra ord! Min framtid ser ljus ut och massa sånt där bra! Bara jag lägger manken till lite så kommer livet bli rättvist mot mig! Jag blev fett glad hihi! ;D

Nu tänker jag faktiskt sova snart, men först...! Bjuder på en otroligt snygg bild från i fredags. ;)


Snygg cheey @ Taormina! ;)

Imorgon ska jag försöka hitta en studentpresent åt min fina vän Elena som faktiskt springer ut på fredag!! Aaaaah, galet, helt galet! ;D Men sängen var det! Sååå, pussigull vah!

Yarrrr!

Har haft en fin helg med mycket sol, människor och hästar! Igår var jag med Jessica på Strömsholm hela dagen ända fram till sju på kvällen. Jag fick rycka in som extra resurs och lekte hästskötare med henne åt Bobo hihi. Kände mig tuff och viktig. ;) Me gustaaaaa! Lilla Tossan åkte dessutom på att dopingtestas efter ritten så jag promenerade iväg med henne ända upp till Ridskolan, sen kissade hon direkt så det var ju skönt. Sen gick vi tillbaka igen och alltså snäll häst eller vad? Tävlingshästar kan ju vara vilda och galna, men inte hon inte. Gick över broar och förbi får och under tunnlar, chillarN. ^^


Söt hest och snel ryttare, från 1.30 klassen i fredags ^^

Hängde med till Aberga och lekte lite mer hästskötare, it was fun hähä. ^^ Sen åkte jag och Jessica förbi Hamre och fixade allt åt Lizzy på 20 minuter, vadå snabba?! ;D Sen var det bara hem och tagga till, för Emelie fyllde 18 och det skulle såklart firas! Jag skulle inte med ut, men råkade hamna på krogen ändå tydligeeeen. Det var ju inte så värst mycket folk om man säger så, alla var väl på Summerburst i sthlm liksom. Men det var ju kul sista halvtimmen på Wine&Beer iaf hahaha... gud, skämmiga cheyer!

Idag skulle jag ha åkt med US-bussen till Strömsholm, men jag vaknade inte ens av väckarklockan så det sket sig lite. Har inte gjort något alls idag, har varit helt jävla slutpumpad. Var ute i fredags också minsann och socialiserade mig på Bill & Bob. Inte varje helg man ser mikeli ute både fredag och lördag direkt! :o Övar mig inför sommarens långa nätter, nu tänker jag inte isolera mig längre! ;)

Klada flikkor på Slisk! Filippa, Emelie, Carro, Mikaela, Jessica, Me and Johanna! ;)

Tajm to sleep! Imorn ska jag tvinga upp mig i bra tid så jag hinner med allt jag ska göra!!
Pussigull vah!

Kan man vara mer nöjd?

Tror inte det vaaaah! Pay n' Jump i Köping idag dårah! Och alltså underbara, älskade Lizzy! Vi kom runt både 60 cm och 70 cm utan ett endaste fel!! Jag är lite i chock tror jag. ;) Det var så enkelt allting, jag hittade fokus direkt när vi kom in på banan, all nervositet liksom försvann och det var bara jag och Lizzy i min hjärna. Känslan var där om ni fattar?! ;D

Jag behövde inte tvinga henne att hoppa utan hon var så glad och snäll och bara följde mina hjälper, bästaaa! ^^ Det som gör mig lite extra stolt är att det var fina blanka tävlingsbommar och ett riktigt tittigt hinder med stora solrosor på både hinderstöden och infångarna!

Här får ni se filmen från 70 cm hihi!


Orkade inte lägga till någon musik, ni får stå ut! ;)

Tusen tack till snällaste Mia och Maya som var chaufför och hästskötare, jag är så himla glad och tacksam över att ni ställer upp så ni anar inte! :) Nu kommer jag nog sova lika gott som lilla Lizzy inatt! Är helt slut, ska ta en dusch och sen krypa ner i sängen.

Pussigull!

Mjeuw

Bra dag idag! Eller okej, kanske inte själva DAGEN, men iaf eftermiddagen och kvällen. Förutom att jag var tvungen att sätta i fucking blindbroddar som tog 1 timme och 20 minuter!!! Gaaaaaaaaaah! xD Skaffa inte häst... och om ni nu gör det, ge fan i att åka och hoppa på gräs så ni måste brodda! Jag trodde jag skulle slå ihjäl någon där ett tag. Men det fanns liksom ingen i stallet, tur det! ;) Hela jag var en svettig pöl när jag var klar, fressssssssssh liksom.

Men sen så flummade jag med min bezta sistööö på donken så det blev ju bra ändå! ;) Iiiih, jag längtar tills imorgon! Hoppas min hest är gladis och snel, och hoppas jag kommer ihåg att använda mina ben jaoooo! Isf ska det nog gå bra. ;)

Hähähä, jag kanske kommer iväg till Strömsholm ändå, grrrr! Vi kan ju hoppas! Och nu menar jag inte att jag ska tävla där, så ni inte missförstår mig liksom. ;)

Tänk att jag faktiskt har lite pengar kvar efter att jag betalat räkningarna. (kors i taket!) Så imorn ska jag glida ner på stan och köpa mig en pikétröja på Gina tänkte jag! Måste ju ha något snyggt att rida i. Och faaan om det regnar imorn kväll, då tänker jag ha den och bli blöt.

Puss och smek på er!

RSS 2.0