Bra dag!

Njuter av att jag haft en jättebra dag. Första dagen sen Lizzy flög iväg som jag känt mig stark, glad och hoppfull hela tiden! Jag har verkligen kommit ytterligare ett steg i min sorgebearbetning. Är väldigt stolt över mig själv!

Följde med Jessica och red idag. Hon på Gabbe och jag på Bacchuz. Vi mötte Isabelle och Quanda uppe på åsen och hade en riktigt skojjig ridtur!! :D Pigga hästar yepyep! Innan ridturen tog jag ner min portabla lilla gräshage och slängde det sista från fodercontainern som jag hade glömt i lördags. Nu är det bara sadeln och 2 kassar med täcken som ska hem, sen är allt undanplockat. Det känns också bra, då har jag inte det hängandes över mig.

Det var så skönt att kunna njuta och vara glad i stallet idag. Det kändes bättre när det stod en häst i boxen. Innan har det varit som tomt och så uppenbart när ingen annan häst stått där i. Det känns som att min fina häst ser ner på mig ifrån himlen med glada spetsade öron. Jag tror att hon är glad att jag kan känna glädje igen. Jag älskar henne så och jag känner hur hon ger mig styrka att orka leva vidare! <3

Åkte och storhandlade med Jessica på Maxi sen, alltid lika kul att skrapa ihop vuxenpoäng. ;) Hanna kom förbi mig och jag följde med och satte upp lite lappar. Alltid roligare med sällskap och jag hade ju inget för mig ändå. Tänkte smita ifrån min tvättid... Men trots att jag kom hem en timme senare än den började så tog jag tag i skiten och körde 3 maskiner, awwwwyeeeeah!

Myser nu i rena sängkläder med världens finaste missar! Snook ligger i soffan som vanligt så han fick inte vara med på bild. ;)


Hmm

Fredag kl. 23:26 och jag är astrött. Har haft världens tyngsta vecka känns det som. Inte orkat med något vettigt alls. Sover, äter lite, gosar med katterna, spelar på mobilen, gråter, kollar tv, tänker. Is this life? Jag har tappat gnistan helt och undrar vad som krävs för att jag ska hitta den igen.

Imorn blir det att flytta ur skåpet, fyfan vill inte. Känns som att du fortfarande står i boxen och väntar på mig...

Vad gör man när sorgen tar över och allt känns meningslöst? Är rädd att jag börjar förlora fotfästet... :(


Nej.

Jag orkar inte höra hur roligt det är när ni rider, hoppar och pysslar med era hästar. Jag orkar inte att jag inte har någon häst anymore, att jag har tappat hela mitt intresse, mitt liv. Allt känns så förbannat tråkigt och meningslöst och nej jag kan inte köpa en ny häst. Alla har inte den ekonomiska möjligheten. Och jag vill inte låna någon häst, vill inte tycka om en individ som jag sedan måste lämna tillbaka. Kanske borde jag sluta med hästar helt? Hitta något annat intresse. Jag vet ingenting, bara att jag mår så fruktansvärt dåligt och att jag är rädd för att jag kommer gå under.


.

Just nu känns det som att jag kommer dö utan dig min fina. Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit idag. Jag saknar dig så oerhört jävla mycket Lizzy!!! Känner för att skrika rakt ut, slå sönder handen i väggen eller kasta tallrikar i golvet så det far bitar åt alla håll. Dagen har varit en sån plåga inom mig! På torsdag har jag varit utan min andra hälft i 1 månad. Du fattas mig så mitt hjärta går i bitar. Jag älskar dig!!!


Drömmen

Jag var ute och gick med Dina, det var höstigt och ruskigt, precis som vädret är dessa dagar. Vi gick förbi sommarhagen och stället där Lizzy togs bort. Plötsligt slutade regnet och himlen blev en aning ljusare.

Jag såg ett vackert hästhuvud ligga uppochner precis utanför hagen, vid staketet på vänstra sidan. Det var som att en staty började leva. Först var det bara buskar, gräs och träd. Sen så såg jag hur det sakta blev ett hästhuvud. Jag förstod ingenting förrän jag fick se att huvudet var beklätt med en bred, vit bläs.

Från ingenstans så snurrade huvudet på sig och det tillkom en hals. Hästen var brun och började gå in i hagen. Då såg jag, det var min älskade Lizzy! Jag ropade på henne och hon travade mot staketet längs vägen där vi gick. Det hade regnat så mycket att det var ett kolosalt brett dike mellan oss, fullt med vatten. Jag och Dina började springa för att komma till grinden och min fina häst gnäggade och skrittade med aktiva steg åt samma håll.


Nu till det finaste ögonblicket. Jag gick in i hagen, hade mungiporna uppe vid öronen och kramade om min älskade prinsessa. Hon la huvudet på min axel och blåste varm luft i min nacke. Och detta var så oerhört verkligt att jag trodde det var på riktigt!! Jag kände hennes andedräkt, hennes värme i hela mig. Och jag kramade hennes varma hals, hennes lurviga hals. Jag borrade in ansiktet och bara njöt av att få träffa henne.

Jag stannade i hagen länge, det var bara hon och jag. Vädret var fantastiskt, solen sken och jag hade shorts och t-shirt.
Vi var tillsammans igen och det kunde ingen ta ifrån oss.


Jävla måndagar

Skitdag. När tänkte det vara slut på eländet? Känner att energin inte riktigt finns där för att klara ännu ett nedslag.

När är det min tur att orka leva livet igen? När är det min tur att bli frisk från min psykiska funktionsnedsättning? När är det min tur att orka med livet som jag bör? När är det min tur att orka det jag planerar in och vill göra? Trött på detta!

Kände för att klaga av mig lite. Nu ska jag sova och drömma om en ljusare framtid.

Saknar min Lizzy, 3 veckor imorgon. Jag älskar dig mitt hjärta!!! <3

Fredag

Drömde världens finaste dröm inatt! Ska skriva om det när jag har tillgång till dator, på måndag blir det nog. :) Min finaste kom och besökte mig, på riktigt! Jag har aldrig någonsin upplevt en sån verklig dröm. Det var helt magiskt. <3 Har varit lugn och glad hela dagen tack vare det.

Har haft Sannas häst Alf 2 dagar nu och det känns att ridmusklerna saknas! Det var jättekul och mysigt, igår skrittade vi ut en sväng och idag red jag med Mia och Maya. Först skritt ute och sen joggade vi i stora. Jag blev jättesugen på att rida och träna! Och vet nog vilken sadel jag vill ha till min nästa häst. Så himla skön och jag fick sån bra sits i den! Känner btw träningsvärken komma redan, underbart! :D

Nu är jag hundvakt åt Dina den fina och imorgon åker jag med Blomqvistarna tidigt och hämtar C-ponnyn Alice! :)

Fredagsmys med snacks och tv nu, adios!

Finaste!

I miss you like crazy!!! Helvete vilken jobbig natt jag genomlider just nu. Jag vet inte vem jag är utan dig?! Du har alltid funnits där och jag känner mig så fruktansvärt tom! Hämta mig hjärtat, jag orkar inte detta utan dig! Jag vill ha dig i mitt liv, du och jag! Som det alltid har varit... <3

Fan, fan, faaaaaan!!! Jag vill inte vara utan dig älskling! Du har alltid gett mig styrka och motivation! Du fattas mig!!!!! ;(

<3 my heart, my soul, my all!
Lizzy, kom tillbaka och gör mig hel igen! ;( <3




Lizzy <3

2 veckor har gått sen du och jag andades i samma takt. 14 dagar utan dig mitt hjärta. Jag grät ikväll, har inte gjort det på några dagar. Jag är rädd för att låta alla känslor komma upp till ytan. Men jag måste släppa ut dem snart. Jag lovar att prata med dig snart igen. Jag har bara inte orkat, förlåt mig.

Du finns i mina tankar varje sekund. Jag kommer aldrig att känna mig hemma på någon annan häst än dig, hur många sadlar jag än sitter i. Du är min trygghet och jag saknar dig så!

Jag längtar tills vi ses igen, himlens vackraste ängel. <3




2:30

Tankar... tankar... tankar. Dagarna går bra, men kvällar och nätter är jobbiga som fan. Jag känner mig mer ensam än någonsin... och det saknas verkligen en bit av mig. Jag kommer på mig själv ibland, att jag känner mig ledsen utan att jag vet varför. Sen kommer jag på, att jag inte träffat min häst på länge. Jag saknar henne och det gör ont varje sekund. Ibland är smärtan knappt märkbar, som när jag skrattar med vänner eller tittar på film. Men den finns där hela tiden. När allt är tyst och lugnt, då märks den så tydligt. Det är ett tryck över bröstkorgen, en ständig tomhet i själen. Saknaden finns där när jag går till affären för att handla, när jag sitter på bussen ner till stan, när jag pratar med folk, när jag ler och när jag ser ut att må jättebra. Den finns, men den syns inte. Smärtan är som jag skrev innan; olika hög beroende på vad jag gör. Men den är alltid där. Alltid. 24 timmar om dygnet.

Den tar mycket energi och jag som redan blir trött lätt har nu ännu lite svårare att orka allt jag vill. Jag försöker så gott jag kan, men jag orkar inte vara med på allt galej. Festar aldrig för jag känner att jag inte orkar. Jag lägger hellre ner den energi jag har på sånt som jag vet ger mig glädje, trygghet och gemenskap.

Dags att sova, igår la jag mig innan 23 och tvärdäckade. Hade somnat samma tid ikväll om jag la mig då, men ibland måste man tänka och skriva av sig.

Jag älskar dig Lizzy, imorgon är det 2 veckor. Det gör fruktansvärt ont, men jag vet att du finns inom mig! <3 Jag glömmer dig aldrig, min bästa vän. Mitt allt!!!

Ooops ;)

Min nya kärlek är beräknad att komma i mitten av oktober, längtar som ett barn!!! Prylkåt? Jag? Nejdå! Muhehehe!

Vad kan det vara?

Oct. 03, 2012

Så förbannat trött på människor som verkligen bara tänker på sig själva. Sjukt besviken, arg, ledsen och sårad! Ni tror att ni kan göra hur ni vill för att ni är ****** men det kan ni glömma! Jag är på krigsstigen, det kan jag lova er.

Har varit på ikea med Hanna idag och shoppat behövande grejjor till mitt hem. Blev en sväng till Dollarstore och Eva-Lenas garn innan. Kommer bli en finfin halsduk! :D

Ätit mikket god lax med tomatpesto och fetaost. Hanna lagade mat medans jag fixade bulldegen! Är så jävla impad över mina dolda bakningsskills, gjorde allt själv förutom att blanda fyllningen. (och grädda dom då) men iafff, degen blev asbra och kavlingen med! Aaah, bullarna blev goooodeligoda! Borde införa en bakdag i veckan?! MMM!

Leo är en busig kattbebis som vilm busa NU... sova vad är det?!

Saknar min fina hästie, jag kan inte förstå hur någon kan ta din bortgång som en chans att utnyttja vissa saker. Fyfan! Vi ska kriga tillsammans älskling. <3

Godnatt!

Måndags mångsysslare

Sådärja, nu har jag varit aktiv så både kropp och knopp är trötta. Varit i stallet i flera timmar, pratat massor med folk och så. Jag och Ida tog en 40-minuters promenad med Dina den fina. Regnet kom, men det gjorde inte så mycket i det sällskapet. :) Vi gick i björnöskogen nere vid vattnet, så mysigt med alla höstlöv!

Åt i cafeterian och fick goda chokladbollar som Ida bakat. Borstade och pussade på Bambi, det kändes konstigt men ändå bra på något sätt. Hängde sen med Ebba i Larsson och kollade till sist lite när Lena red på Caramele. Blev sjukt rid och hoppsugen!!

Fick skjuts hem och har nu diskat och skurat i köket. Dags för lite mat och tv-koll! Fint att jag har hallon&blåbärskaka kvar i kylen också, mums! :D

Har världens mysigaste Leo på min mage, han har somnat... tussen <3




Oct. 01, 2012

Dags att fokusera på det som är bra, har grävt ner mig som fan senaste dygnet. Kände att jag behövde göra det, bara vara själv med mina tankar. Behövde stirra och känna mig apatisk, behövde sova utan att orka gå upp, behövde strunta i allt. För nu vet jag vad jag vill, tror jag. Har blivit lite klarare i skallen iaf.

Sticker ut till stallet för att omringa mig av atmosfären där. Har Dina ikväll och det ska bli skönt att komma ut. Jag behöver nog lite måsten ändå, annars ruttnar jag bort här hemma.





Jag ska kämpa! Saknar dig hur mycket som helst mitt hjärta. Men jag känner att du ger mig styrka att orka. Puss på världens mjukaste mule! <3

RSS 2.0