Kärlek

Har haft en sån där spontan och mysig dag. En sån som man alltid kommer minnas lite extra. Tack för idag, jag älskar er mina fina vänner.

Sakta men säkert är jag påväg. Och det är här jag hör hemma. Häst är bäst. <3


Ovanligt

Att lyssna på gammal musik och ligga vaken hela natten har ju ändå sin charm.

Jag har en längtan inom mig, den är så stark att jag nästan sprängs!! Jag hoppas att jag snart inte behöver längta längre utan kan få utlopp för precis allting som gror.

Ge mig vinter och tjugo grader kallt. Ge mig en mysig filt, kanelbullar och varm choklad. Ge mig det nu.

Hörshej orkar inte med mig själv osv


Tha Weekend

Nääeee.. Blidde inget med sötishästen, men men. Livet går vidare! Har ju iaf Sally och Couzzie. :* Måste ta tag i att komma till stallet iaf 1 dag/veckan snart igen. Jag mår ju bra där!! :)
 
Helgen var rolig som fan! Var med Jessica i fredags, först stallet en sväng och sen hem till hennes mamma och Henrik. Fick tacos och sen spelade vi Bonanza, det var riktigt kul!! ^^ I lördags blev det fezzzzt! Först hemma hos Frida och sedan blev det Bill&Bob. Hade verkligen jätteroligt! :D
 
 
 
På söndagen var jag i stallet jättemånga timmar och kollade på Tina-träning och lekte med mina älskade barn! Fick håret flätat av Ida och Maria kliade mig på ryggen. Då gjorde det inte så mkt att jag var bakis och hade 2 h sömn i bagaget. Maya hoppade både Bacchuz och TT och jävlar vad duktig hon var på båda!! Hon är inte så liten längre, fyller ju 13 på torsdag! Så imorgon eller torsdag dag blir det att åka ner på stan och köpa present. ^^
 
Dags att sova... måste jobba på det här med dygnsrytm ehrm!!
/M

Hihi!

Alltså, gick in på Toves facebook och hittade det här. JAG TROR JAG DÖR VAD SÖT!!!
Imorgon är det dags att ta fram ridbyxor och hjälm ur garderoben och rida igen!
Är lite nervös... är ju van att mest rida ut i skogen på ponnysarna ju haha...
kommer ha sån träningsvärk sen... :|
 
 
Nej, en dusch och sängen då!!! Förstår inte alls hur jag lyckas fastna vid datorn jämt... ;)
 

Måndag

Vaknade med den där känslan av att inte ha lust med någonting alls. Men tvingade mig upp för att äta några mackor iaf. Nu är jag tillbaks i sängen och har en kurrande Ida halvt på mig. Supermys om jag får säga det själv. Jag samlar kraft för att orka gå och handla. Förstår inte hur vissa dagar kan vara så sjukt jobbiga. Det är liksom jobbigt att bara vara vaken.
 
Blev lite glad av ett sms idag iaf. Ska få hjälpa till med Toves Baron, himla fin häst det där! Är ju redan helt nerkärad i honom. Så ska få prova rida och så någon dag i veckan. :) Passa på att pussa massor på Salero då också!! <3 Jag kände lite spontant idag "Jag vill ha en häst", men jag behöver ju ingen egen. Mitt hjärta slår lite extra för Salero, CousCous och Baron!
 
Jaha... handla vare ja! Sen blir det serier/film resten av denna dag.
Adios!

Söndag

Trots lugnande och väldigt mycket sömn så har jag fortfarande hjärtklappning. När ska psykvården inse att tabletter inte löser allt? Just nu vet jag ingenting om någonting. Det enda jag vet är att jag måste äta och sova. Resten är bara en tjock dimma.
 
Jag ska försöka ta mig ut på en liten promenad nu. Det tar emot i varje cell av min kropp, men jag vet att det nog blir lite bättre med frisk luft. Jag ska köpa cola också, det är det enda jag ser fram emot just nu.
 
Kanske att verklighetens sorger har kommit ifatt och att detta är konsekvenserna av att lägga allting på hög i det inre rummet. När man inte kan gråta längre, när man aldrig blir arg, när man bara är och försöker vara glad utåt. Kanske är det någonting som händer inuti en. Någonting som till slut sprängs.
 

Ge mig något som känns.

Hah!

Jag har nu övergått till att tycka synd om mig själv - till att tycka synd om henne! Jag skrattar åt dig inombords, för det är du som har problem. Jag är en bra människa, jag skulle aldrig göra så som du har gjort mot mig. Jag tänker inte ta ut någon hämnd. Jag tänker resa på mig, gå med huvudet högt och inte bry mig ett jävla dugg!!!

Det har snart gått en vecka och jag kan säga att alla dagarna bara har smält samman. Jag har haft sån panikångest att jag mått illa. Fyfan! Men idag känner jag att jag är stark. Stunder kommer att komma då jag känner mig värdelös, vill ha svar och får panik. Men jag vet att jag alltid, ALLTID klarar av det och mår bättre igen!
 
Jag har såna fantastiska vänner. Jag behöver verkligen aldrig känna mig ensam. Jag älskar er så jävla mycket. Vad vore jag utan er? Och vad vore jag utan min egna styrka? Jag är så stolt över den jag är och hur långt jag kommit med mitt egna beteende! Jag är min egna bästa vän (puss jessica smeds) och jag älskar mig själv!
 
Helgen ska bli skoj!! Imorgon ska jag ha klänning på mig för första gången sen balen i 9:an, det ni! ;)
 
 
 

Kaos

Det var ungefär en vecka jag fick må bra också. Helvete vad saker kan vändas upp och ner på bara en helg. Fyfan.

Mina ögon svider. Jag har gråtit så mycket det senaste dygnet. Jag har blivit totalt lurad, utnyttjad, blottad och sårad. Jag trodde aldrig att jag skulle möta en sån falsk och elak människa.

Jag är ledsen över att jag gav henne all min tid på pride. Jag är arg över att jag inte kommer kunna göra något annat än att släppa situationen. Jag är besviken på att hon gav mig en saga och raserade allt ett dygn senare.

Det är kaos i mitt huvud, i mitt hjärta och i min själ.

Jag älskar mina vänner och mina djur. Ni finns alltid där och lyssnar på mig. Jag behöver er mer än någonsin just nu.

Dra åt helvete, din äckliga jävla fitta!


RSS 2.0