kentkentkent

Det stavas

R-Ä-D-S-L-A
Jag är rädd för allt
beredd på allt
Jag sa
R-Ä-D-S-L-A
Jag är rädd för allt
beredd på allt

Innan himlen klarnar
måste allt nog först bli mörkare
Jag klarar mig på så lite ljus
Jag lever mitt liv utanför

Man lär sig att det ordnar sig
Man lär sig att man klarar sig
På nästan ingenting till slut
lever man sitt liv långtifrån alla andras



Har haft en sjukt bra dag och en rolig kväll med fina vänner. Men det är när jag blir avsläppt utanför mitt hem som klumpen i magen sakta kommer tillbaka. Tankarna, känslorna, saknaden. Och framförallt besvikelsen. Gjorde jag något fel? Vad gjorde jag för fel? Varför är det som det är nu? Jag vill inte. Jag mår dåligt utav det. Det gör ont. Jag vill inte. Varför, berätta för mig varför? Kan vi inte bara vara vänner. Jag saknar dig.

Imorgon blir det partaj, fly från verkligheten litegrann. I need it so bad right now!! Hoppas på en kul kväll, inga snefyllor och ingen jävla drama tack. Jag vet i varje fall att jag ska stänga min mun fr.o.m nu i vissa umgängeskretsar. För folk snackar, vrider och vänder på allting till deras egna fördel. Jag ska bli den som snappar upp allt och håller käften! (Lycka till...)


Beredd på allt

"Man lär sig att det ordnar sig, man lär sig att man klarar sig"

Jag har redan fått en ny favoritlåt. Den stack mig rakt in i hjärtat. Ni vet så där bitterljuvt att man inte vet ifall man ska le eller inte. Alla känslor samlade på ett ställe. Tack för det, tack som fan Jocke Berg och världens bästa Kent.

Jag är nog inte ensam om jag säger att jag hade väldigt höga förväntingar på nya albumet. Och jag är nog heller inte ensam när jag säger att ni överträffade mina förväntningar, ännu en gång! Hur gör ni? Hur kan ni vara så fantasktiskt underbart bra? Ni är lycka för mig. JAG ÄLSKAR ER! :') Den 21 juli får jag äntligen dela allt med er igen, jag får gåshud av bara tanken att stå där och sjunga med i varenda låt. Mihi!

Nu ska jag rabbla upp lite posivita punkter som jag har i mitt liv. Behöver se det svart på vitt!

- Äntligen har det kommit ny vårmusik som gör mig glad.

- Jag fixar att arbetsträna 2 dagar i veckan.

- Jag har fått tillbaka min motivation till att vara i stallet. Och även om jag inte rider 7 dagar i veckan så gillar jag att vara där och pyssla med min pärla.

- Mina vänner är bland det finaste jag har. Det finns alltid någon att ringa när jag behöver, ni ställer alltid upp för mig. Och jag har alltid någon att hitta på roliga och knäppa saker med.

- Min mamma är bäst som hjälper mig både ekonomiskt och så gott hon orkar på andra sätt.

- Jag har Team Misty som ger mig så mycket kunskap, gemenskap och glädje.

- Jag har en sommar att se fram emot där jag förhoppningsvis kommer kunna åka till Putte i parken. Och en Kent-konsert med Jessica!

- Jag har jobbat mig uppåt så sjukt mycket från att hela min värld rasade 08/09. Jag fixar vardagen nästan helt nu. Det är en bra bit kvar, men jag har kommit så himla långt!

- Jag har 3 friska och fina katter hemma som gör att jag aldrig känner mig helt ensam.

- Jag har världens finaste häst, som varit min i snart 10 år! Hon är pigg och fräsch och det märks inte att hon börjar bli en seniorhäst.

- Jag har lätt att lära känna nya människor.

- Barn gillar mig! ;D

- Framtiden är ljus och jag är 26 år ung.


Sådär ja, nu har jag lite att titta på när jag känner mig misslyckad. Har känt mig lite så denna veckan från och till. Det blir ju lätt så när man jämför sig med allt runtomkring. Behövs mer fokus på mig själv!

Nu blir det kakor, påskmust och sista avsnittet av Game of Thrones säsong 1!
Ciao!/m


sad but true

Du gör mig så jävla illa utan att röra en enda min. Det gör så förbannat ont. Jag avskyr ditt beteende!!!!

Låt mig flyga iväg, bara för en stund
Låt mig se ner på allt och bara vara
Låt mig hitta styrkan uppe bland molnen
Låt mig återvända med orken att gå vidare

21 april

Loose my maaaaaaajnd! Alltså det är ju skillnad på att loosa sin mind och ha kul när man är ute och festar och att loosa hela sin fucking mind totalt även i vardagen. Jag förstår verkligen inte hur vissa människor tänker, om de ens tänker? Blir så besviken på ditt beteende, hur har du samvete att behandla dina vänner som du gör? Jag fattar inte... Undrar när du ska vakna upp ur din drömvärld och inse vad du håller på med.

Jaja, nog med bitterhet! Ligger i min soffa och njuter av att inte behöva göra något alls på hela dagen! :D Kikar på youtube-klipp och garvar läppen av mig lite smått. Lyssnar på musik och spelar wordfeud. Och hör och häpna, jag lyckades få 135 poäng för ett ord!! Kanske min extrema otur har vänt? Man kan ju alltid hoppas, hähähähä!

Funderar på vad jag ska laga för mat... om jag ens orkar göra någon. Mackor är ju gott? Damn it, jag kom på att jag faktiskt måste göra en sak idag, handla! Men det ska nog gå.

Igår löshoppade jag och Lotta våra hästar. Lizzy var så jävla överlycklig och det bara lös om hela henne!! Min fina, underbara lilla varelse vad jag älskar att se dig glad. Hon var så duktig och jag är verkligen taggad på att hoppa lite smått snart igen! Ingen kan tro att du är 19 år, du är så himla fräsch och fin!! Minfinastebästavän<3



Fredagskvällen igår tillbringades hemma hos Lotta med god mat, massa godis, söta katter och filmen Kyss mig. Den var gullig och bra, en fin film! :) Somnade som en stock framåt 4 efter att ha pratat med en full och upprörd Hännzy. Haha, jag slutar ju aldrig att förvånas över vad mina vänner lyckas med!

Ifall ni vill ha något att skratta åt, kan jag rekommendera att kika på detta! DOG när jag såg den igår, hahaha!



Mehehe! Hejdooo!
P.s. Kent är BÄST! De ba smygsläppte 4 nya låtar igår!!! Här kan ni lyssna på dem fall ni önskar! Men nej det går inte att länka tydligen... -.- Försöker länka och då krashar hela Spotify haha, så ni får helt enkelt luska ut det själva! ;)

Genom hålet i mitt hjärta

Att sitta och prata om att man vill hitta kärleken på fb-chatten en torsdagsnatt framkallar hyffsad ångest och ensamhetskänslor. Lite värre än vanligt såattsäga. Att få reda på att personen man tycker om träffar någon annan gör också att man känner sig väldigt ensam och liten. Speciellt med tanke på vem personen träffar.

Det är i såna här lägen man känner sig så ensam man kan bli. Och det är då det finns en fantastisk räddning, bara några klick borta. Räddingen heter Kent och är kanske världens bästa medicin mot såna här nätter.

Jag har en väldigt fin vän, hon heter Jessica och hon har köpt 2 biljetter till konserten i Eskilstuna den 20 juli!! Det kommer bli så sjukt jävla underbart. Det är utomhus, vid Sundbyholms slott och det är sommar. Vi ska se världens bästa band, tillsammans, ännu en gång! Jag älskar dig min vän. <3

Om 10 dagar borde jag veta ifall jag blivit antagen som funktionär till Putte i Parken. Jag hoppas, hoppas, hoppas! Kommer gråta av sorg om jag inte blir det och av lycka ifall jag blir antagen. Då får jag se Kent den 6 juli och jobba en hel vecka med fina människor. Jag vill sååååå mycket!

Nu kurrar min mage helt hysteriskt! Dags för en nattmacka eller två, skönt att jag är ledig imorgon. Om man bortser från att jag saknar kärleken så är mitt liv faktiskt väldigt, väldigt bra just nu. Det går framåt på alla sätt och vis och jag känner att jag klarar av vardagen mer och mer och mer!! :)

Och just ja, om 5 dagar släpper Kent sitt nya album!! :D

Bahaba

Alltså, jag vet inte. Igår kändes det som ett måste, att jag verkligen ville sätta mig ner och förklara allt. Att jag inte skulle fixa att gå vidare annars. Men idag är det helt tvärtom. Idag känns det som att jag egentligen inte har förlorat så mycket. Det känns inte som att jag behöver göra det. Blir inte alls förvirrad...

Hur som heeeelst! Idag red jag och prinsessan i stora ridhuset för första ggn på vääääldigt länge! Och jävlar vad fin hon var! Och det var ju kul!! Jag har bestämt mig för att ta upp det där med lite mer seriös ridning igen. Jag känner att jag vill och orkar nu. Inte bara lulla runt i skogen/longera/vila. Jag vet hur fin min lilla häst är och jag saknar när vi är på topp! Liizzzzziiie <3 Blev t.o.m lite hoppsugen! ;)

Mehehe, vet inte vad jag ska skriva mer. Men det känns som att jag börjar hitta tillbaka till livet igen! Imorgon ska jag äntligen börja fixa på min cykel!! Kan ju ha världens bästa Arbetsträningsplats yepyep!

Adios niggah's!

Sjukt törstig

44 läsare när man gör lite reklam för bloggeN på facebook, kuuuuulT!

Jag har så dålig karaktär, men imorn börjar mitt nya liv! Som så många gånger förr... Hehehehe, fast på riktigt denna gång. JAFÖRFAN!

Jag vill ha saft, jordgubbssaft! Imorn ska jag köpa saft och godis. Jag har blivit en sån godisråtta. Men det är ju bättre att jag äter godis än att jag köper pinnar för 53 kr/paketet. No more sånt!!

Kan har världens finaste vänner!! Jag vet att jag sagt det förut, men alltså ni är bäst!! Ni ger mig så mycket energi när jag mår såhär konsigt. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan er! <3

Veckan är bokad, full fart hela dagen, varje dag. Till och med helgen är bokad! Mycket bra, mycket braaaaa. Kommer hinna med fredagsmys med Lotta, lördagsmys med Elena och söndagsmys (träning) med Team Misty. Där emellan ska jag ta hand om mig själv och min fina häst också! :)

Jag har bestämt mig för en sak nu ikväll också, och kan säga att klumpen i magen blev lite minde utav bara det! Det kommer nog kännas ännu skönare när det väl är avklarat sen. Jag blir så stolt på något vis när jag nuförtiden kan tänka och be om råd innan jag hastar mig iväg och tar ett beslut. Jag har verkligen lärt mig så sjukt mycket när det gäller att hantera min borderline. JAG ÄR GRYM! :D

Nu blir det sängen, imorn ska det tvättas, fikas med mor och busa med Lotta i stallet!
Adioz!

Heii

http://dedyrbarastesmycken.blogg.se/secret/2012/april/nattuggla.html

Ett inlägg på secret-bloggen, det var ett tag sen sist. Jag behöver hjälp med mina funderingar...
Så mina vänner som nu kan läsa detta, kommentera gärna...

(Och ni som känner att ni är en av mina nära vänner och vill kunna läsa, bara att fråga efter lösenordet)

Pöss

fina firreN!

Booyah! Eller "Här boo-jaah" (här bor jag för er som inte hajjar pettlabääärg:iska (pettersberg:iska för er som inte fattade det heller))

Jag har haft en vit och stillsam helg, nästan i varje fall. I fredags garvade jag läppen av mig (GLAM) hemma hos Isabelle och Izabella tillsammans med David och Kristoffer. Vi spelade Den försvunna diamanten och klädpoker! Isabelle var kanske inte lika glad över sin idé med klädpoker när hon satt där i endast trosisar!! En annan ägde ju kanske sönder och hade sjukt bra händer all the tajm bruuusschaaan!! (Kan vi bara lägga av med vårat turkish-snack elluuurrr?) Tog mina ben och gick hem vid 3-tiden och somnade lite som ett barn.

Lördagen spenderades först i stallet, red lite på Wiona och chillade eftersom snälla Lena hade fixat allt annat! :D Senare blev det tacokväll hemma hos Hännzy som nu flyttat till WESTAROWS!!!! Det blev lite spel, lite vin, lite whisky, väldigt mycket cola för mig (sockerkick javisst!). Sen tog vi en tarre ner till city och gled nästan in på Hattfabriken! Men det var ju "fullt" så vi fick vänta i 20 långa år. Det var tydligen fullt fastän de slängde ut 20 pers och släppte in folk från VIP-kön. Så vi blev lite Tony Rickardsson bittra och drog till allas vårt favvoställe PITCHERS!! :D Hännzy var i total extas och visste inte riktigt ifall hon skulle kunna hålla tillbaka lyckotårarna! Där fick man en jäger och en mintuu av Skjortan. Kändes som att jag hade svalt en hel tandkrämstub!! Ni vet ju att jag är lite känslig när det gäller mint... frukt-tuggummin ftw lixx! Xider Jungle var ju god också. Sen blev det en Chicken Jr på dorrrren!

Och nu till helgens chock! Jag hamnade framför datorn ända till 4 inatt och ändå vaknar jag klarvaken klockan 9?!?! Vad var mitt problem? Kunde inte ens somna om! Körde en WordFeud-morgon och jag är ju så jävla sääääämst! xD Men den bjuder jag på.

Har redan hunnit mysa massa i i soffan, kollat på game of thrones och ätit lyxfrukost! Och alltså, jag är kär i serien!! BÄSTA EVUUR <3 Är kär i en låt också!! Känns bra, vem behöver en partner att vara kär i liksom? Inte för att jag lyckas så bra på den fronten anywäääy!

Nu blire snart IKEA med mina brudz, mina turkisch-brudz, mina homiez! I LOVE YOU GUYZ! <3
HEJDÅ ^^

BLÖRK

Inte alls bitter på hela min tillvaro, nej nej, inte alls. Jag bryter ihop för att orka komma igen. Fast just nu känns det som en avgrund utan botten. Att det ska vara så svårt att orka med motgångar när man heter Mikaela Höglund.

Vill förändra så mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud, dag ut och dag in. Och alla dessa dryga tankar trängs med måsten som jag inte orkar med. Plus tankar om dig.

Jag måste rycka upp mig, det finns inget annat sätt. Återigen måste jag segra över det onda, hur mycket energi det än tar ifrån mig!!

Ibland känner jag bara, när är det min tur att känna mig lyckad? När ska jag sluta känna att jag misslyckas med det jag tar mig för? Och när är det min tur att inte behöva känna mig så jävla ensam?

För övrigt borde jag sluta umgås med en del människor... Så jävla trött på allt drama som kommer på köpet.

Kallas det 26-års kris eller? Något åt det hållet. Livskris deluxe, som så många gånger förr...

Ciao

Life

"Ont, det gör ont men det går... Det gör ont en stund på natten, men inget på dan"

Vi gör om texten lite. Det är mer såhär:
"Ont, det gör ont men det går... Det gör ont typ hela tiden och jag är rädd för smärtan"

Jag vet att det går över med tiden. Vetskapen om att jag har klarat det förut får mig att orka. Onsdagen var nog värst, men jag fixade ändå att ta mig till arbetsträningen och jag är så stolt över att jag krigade på! Kan ha bästa handläggaren som jag fick babbla av mig allting inför. Och det var skönt att gråta och häva ur sig allting för någon som liksom vet hur hon ska lugna mig. Sen gick det riktigt bra med mina arbetsuppgifter för dagen. :)

Krashade hos Jessica efter stallet sen och sov över där. Hade en bra torsdag med roliga aktiviteter hela dagen och jag slapp vara ensam. Det blev en spontanutgång på bmb också, nykter och allt. Det var helt okej kul! Drog hem vid ett då jag kände att alla började bli liiiite för dragna. Kom hem och hade svårt att sova... Ältade tankar om och om igen. Fick lov att ta sömntabletter för att kunna somna framåt småtimmarna, vilket resulterade i att jag även sov bort hela denna fredagen. Drömde, deppade, tänkte, stirrade, somnade om osv... Jag tror ändå att jag behövde det, för nu ikväll mår jag bättre än vad jag gjorde igår!

Var ut till stallet en sväng och tog hand om pärlan nu ikväll och nu myser jag med mina katter framför tv:n. Vad skulle jag göra utan mina älskade djur? Me love you long time!

Imorn har jag stalljour, sen blir det att gå hem till mamma på eftermiddagen och äta gottis. Vi brukar ju inte fira påsk, men jag övertalade henne om att vi iaf skulle laga god mat och umgås en stund! :) På kvällen blir det utgång med Elena, som jag saknat dig!! Får se ifall vi får med oss Jessica också. Har köpt en vinare så jag slipper bli aspackad denna lördag.

På söndag åker Team Misty iväg till Fagersta på tävling! :) Duktiga Maya ska hoppa LB och debutera LB+5 om allt går bra i LB:n. Håll tummarna!!! Mina älsklingar! <3

Det känns bra att jag har helgen planerad, jag har så bra människor i mitt liv. PUSS PÅ ER ALLA!
/m

Deep

"Om jag går, och personen inte går efter, så tänker jag fortsätta gå." Ett förjävla bra citat av Ida!

Mina vänner är bra, eller nej ni är mer än det. Ni är fantastiska hela bunten. Jag älskar er så otroligt mycket att det nästan gör lite ont i mig! Ni får mig att skratta och kunna tänka framåt.

Kent är också väldigt bra, sådär att det gör ont på ett bra sätt. Jag längtar så mycket tills nya albumet kommer. Tror att det är 22 dagar kvar. Alltså deras texter, hur kan man sätta ord på känslor så bra som Jocke Berg?! Jag kommer aldrig att förstå det. Eran musik har fått mig att överleva, jag kommer aldrig sluta lyssna på er. Ni är lycka.

Jag skulle vilja citera nästan varenda låt på min Kent-lista just nu.

Det kommer göra ont, men det kommer göra mindre ont ifall jag bestämmer mig nu. Ju längre jag utsätter mig för denna plåga, ju sämre kommer jag att må i slutändan. Det går inte längre. Jag måste bestämma mig. Ska jag sätta någon annans välmående framför mitt eget? Låter det logiskt? Nej, inte ett dugg. Ändå är det så lätt att fortsätta i samma mönster. Separationsångesten, den trycker över bröstet. Jag hatar den. Men jag ska kämpa, ännu en gång.

Dödsångest har jag också. Livet är så förbannat orättvist. Jag tänker på min fina vän Cassandra som har det så jobbigt nu. Och jag tänker på Anki och Iza. Man vet aldrig när ens närmaste rycks ifrån en.

Jag tänker mycket på min mamma och mig själv också, ni som vet, ni vet vad. Jag tror att vissa minnen aldrig kommer att kunna bearbetas bort helt. Men jag är så glad och tacksam över att bilderna inte visas framför ögonen varje dag längre.

Känslorna svämmar över lite känner jag, åt alla håll och kanter.
/m

Jahaja

Sjuk och trasig. Aldrig mer Koskenkorva är allt jag har att säga. Fyfan, jag skäms fortfarande.

Nästa helg blir fan sista utgången på ett tag, jag behöver nog tagga ner lite med mr. alkohol känner jag. Det här är inte okej! På lördag blir det jag och världens bästa Elena. Ska hålla mig till vin, då vet jag i varje fall vad jag gör, säger och inte gör.

Vad bra det gick att klippa sig har jag hört. Förra veckan var han sjuk, likaså denna vecka. Så det blir inte förrän nästa tisdag jag får sitta under saxen. Men den som väntar på något gott...

Jag måste gå och handla kattsand, min kropp orkar inte. Jag måste åka till stallet, min kropp orkar inte. Men jag har inget val. Ta en ipren eller fem och bara göre!

Ciao
/m

RSS 2.0