5

5 månader utan min andra halva. Jag saknar dig så otroligt mycket mitt hjärta. Jag kommer aldrig glömma hur mycket lycka du gav mig varje dag, bara genom att existera. Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka... Jag hoppas att du vet det...

Vissa dagar vill jag bara kasta in handduken och springa iväg, bort från allt och alla. Bara för att få träffa dig igen. Men jag vet att jag måste kämpa vidare, hur jävla jobbigt det än känns dessa dagar.

Snart kommer du finnas med mig precis hela tiden, My Guardian Angel. <3

Jag älskar dig, genom allt.


22 februari

1. Göteborg
2. Tatuering
3. Fet sommartema fest
4. Justin Bieber konsert
5. Bröllop
6. Putte i Parken
 
En fin lista med saker att se fram emot! Living the dream? Jo, men lite i varje fall! :D
 
1. Sömnproblemen
2. Ekonomin
3. Kärleken
4. Saknaden och sorgen
5. Vardagen
6. Framtiden
 
En ful lista med saker jag försöker bearbeta och styra upp! Living the nightmare? Tell me about it! D:
 
Jag verkligen älskar och hatar min tillvaro, är det dubbelmoralen själv som skriver? Det är ju faktiskt 2 sidor på ett mynt. Men huvudsaken är ju ändå att det finns ett mynt. Jag måste verkligen börja läsa mer, vill ta tag i mitt skrivande igen. PoeteN inside of me wanna get out!
 
Är på tok för trött för det här, gonatt!

Muhihi

Ligger i sängen och flinar åt mina tankar. Jag tror verkligen på det här nu, det kan fan bli bra! Lyssnar på Biebeeer och imorn ska jag hämta ut våra biljetter på turistbyrån. Är en tönt som inte riktigt fattat att vi faktiskt ska på hans konsert! FETT!!!

Blir en lugn helg då jag knaprar ipren mot tandvärken. Tandläkaren på måndag då, första ggn på alldeles för många år... Är lite rädd! Får hoppas det är visdomständerna som spökar och inge annat.

Jag är så jävla glad att du visar mig din fina sida mer och mer, keep it going that way!

Gonatt :)


Jobbigt

Har haft en jättejobbig helg och även tors, fre... Har haft ont i magen alla dagar och huvudvärk från helvetet alla dagar utom lördag. Men det kom inatt istället så jag fick ingen sömn förrän vid fem imorse. :( Har inte kunnat göra någonting som jag planerat, jättetråkigt. Grät någon tår inatt då jag känner mig så maktlös mot min veka kropp.

Imorgon ska jag ringa familjeläkaren och fråga om det är normalt att må såhär helt plötsligt? Tänker även köpa vitamintillskott på apoteket.

Vill ju kunna träna och komma igång, snälla kroppen bli snäll mot mig!

Älskar mina djur <3


Rövdag

Så jävla tisdagsbitter! Hatar tisdagar och hatar ännu mer att dagen inte alls blev som det var tänkt. ÅH! Till råga på allt så har jag världens jävla pms nu ikväll och är dessutom jävligt röksugen! Men nej, jag tänker inte.

Har kollat på lite youtubeklipp och skrattade lite iaf! Funderar på att gå och lägga mig, men är inte trött då jag somnade på soffan framför tv'n förut. Suck!
 
Tröstäta lite? Ja, varför inte. Blev ju ändå ingen träning idag så spelar ingen roll. Ska försöka tänka på att jag hade en jättebra helg och att pms faktiskt går över! Grr...
 
Önskar att man kunde hoppa över dagar ibland. Ge mig torsdag och fredag nu! Vill vara i stallet och hästa mig!
 
Du gör mig så glad, jag älskar dig fina Salero! <3
 
 
XOXO! 

Fredag

Har känt mig riktigt glad idag, hela dagen dessutom. Så himla skönt! Känner verkligen hur en sten har fallit från mina axlar, att jag är stolt över mitt beslut. Fan vad bra jag är!

Bra saker med dagen:

*Klickade helt otroligt nog hem 2 biljetter till Justin Bieber's extrakonsert den 24 april!!! HELT GALET!

*Umgåtts och flummat med Clara hela dagen, var längesen vi hängde bara vi och fick en aha-känsla av hur mycket jag älskar henne!

*Uträttat ärenden utan att spontanhandla onödiga grejer!

*Tagit in hästar på Skästa i mysigaste vädret, soool och vårvärme!

*Ridit Salero som var så fin, lyckopiller! Kände hur jag orkade rida hela passet utan att få andnöd!!

*Haft sånt där mys-snack som man bara har med sina stallkompisar när man håller på och fixar åt hästarna. Michelle och Ebba. Puss <3

*Lagat asgod mat fastän jag var cptrött!

Nu ligger jag i min sköna säng och ser fram emot imorgon! Städa som en gnu och sen partaya som en gnu!

På söndag följer jag med mitt saknade Team Misty på Anna Emanuelsson träning!

Gonatt! /klad mikeli


RSS 2.0