Godnatt

Hela världen är så underbar, om man är korkad tom och glad!

Jag har spenderat dagen med min underbara Hanna! Det började med en 13c på Spicy Hot och sen bar det av till Erikslund där vi letade kraffs till min Halloween-outfit tills imorn. Nu är allting hittat, gud så skönt! Måste bara låna till mig lite cash så jag har råd med vuxensaft också. Min soc handledare är fan född bakom en hiss! Jag hatar henne, får ju aldrig pengar i tid. Idiotjävel.

Jag ogillar kvällar, jag får sån kvällsångest. Speciellt efter att jag har flängt omkring hela dagen och inte hunnit tänka riktigt. Så den smyger sig på rätt så kraftigt för tillfället. Urk!

Imorgon hoppas jag att det blir en rolig kväll, jag tycker iaf om min utklädnad! För att inte tala om Hanna's och Jessica's, sjukt klockrena!



Min häst är världens finaste ifall ni inte hade hajjat den biten?! Hon var så totalt underbar på träningen igår. Hon tog tag i hinderna, bjöd som fan och kämpade på in i det sista trots att hon verkligen var supertrött! Fina pärlan, du gör mig så lycklig!

Nu tänkte jag ta mina tankar, kväva dem i massa sömn och vakna upp utvilad! (förhoppningsvis..)

In yah face!

Lyckades försova mig imorse, det var längesen jag gjorde det faktiskt. Som tur var kom jag bara 15 min försent till stallet. Och tacka gud att det var dit jag skulle, då fick min ångest ett litet uppehåll och jag mådde bra för en stund.

Tropisk juice och ostfrallor, mmmm! Gofrukost i tell youuuu! Så jävla trött på havregrynsgröt... kände för att lyxa till det lite denna kyliga onsdagsmorgon. Det var frost ute och jag frös fingrarna av mig då jag inte hade några vantar. Det ska kännas att man lever.

Min första tanke när jag vaknade imorse var; När jag kommer hem från stallet igen så tänker jag sova bort halva dagen. Meeeeeen sen bestämde jag mig för att så fan heller!! Jag tänker fokusera på mitt liv nu, inte hålla på att ramla ner i den där dumma höstsvackan som liksom står och lockar runt hörnet. NO! NEIN! NEJ! Hör du det!

Så på dagens agenda står:
Tvätta
Skriva ut papper på bibblan
Åka med mamma till kyrkogården
Lämna in viktigt papper på stan
Hinna äta och andas
Åka till stallet och hoppträna
Diska och laga mat like a bawz när jag kommer hem

Imorgon ska jag gofika två gånger. Med min fina vän Hanna och med min tokiga vän Kai. Hoppas på två vändor på Espresso House! Sen kan man hoppas att mina kära pengar rullar in imorgon också, det vore ju inte helt fel?

Jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till på fredag...?! Om jag lyckas hitta en stor näbb någonstans så har jag ju iofs en liten plan, men det känns som att min tid inte riktigt kommer räcka till! Det blir väl någon dräkt från Zetterlunds, och så lite sprit från Glashuset. Fint som kattskit!

Om jag kommer in på kursen jag sökt i vår tänker jag tacka ja. Tror jag. Är 98% säker! Hewhewhew.

Puss & kram & en stor fet smäll på käften!

tiidiiidiidooo!

Alltså, jag måste ju bara skriva ett snuttegull-inlägg efter denna kväll.

Jag älskarrrr min bästa vän och syster Jessica Haraldsson!!

Med dig kan jag vara mig själv till femhundratioprocent! Vi hatar våra liv, eller gör vi? ;) Vi älskar våra liv! För faaaan! Kaxa mot pizzakillen, lukta på dantefisarrr, rida på åsnor så vi kommer i tid nästa gång! Aboooo, värsta falken broschan yao! Jag har för det mesta träningsvärk (med ä!) i magen när jag umgåtts med dig, speciellt efter att vi har skämtat bort våra bittra söndagskvällar.

Vi har baaaraaaaaaa vaaraaaaandraaaaaaaa! Du blir aldrig av med mig, det kan du vara säker på! ;)









Tack för att du räddat ännu en bitter ångestdag min finaste vän!! I'll love you till the day I die!
Fjortisvarning på detta... men det bjuder jag påååååååå! ;D

HÖRS DAAAAAAAAAAH!

Jag är inte gjord av sten

Låt mig gå i bitar, jag har gjort något så dåligt igen 
Låt mig ha ont, låt mig skrika färdigt, tills bröstkorgen blir tom


Det blir en Kent-söndag, fina grejer! Ångest, tankar, för mycket av allt. Just how we like it.
Eller va?



Tävling i Sevalla idag, det gick både bra och mindre bra. Är väldigt nöjd med första klassen där vi var felfria och kom preciiis utanför placering. Duktiga lilla häst! :*

Andra klassen slutade med att jag tuggade lite grus, så kan det gå... Jag vet iaf varför det blev som det blev och åkte hem med att vara nöjd överlag med min insats. Nästa gång åker vi till ett ställe där man kan rida och hoppa fram! Tack för skjuts, peppning och hjälp bästa Mia och Maya! :)

Bröt ihop lite lagom i stallet på eftermiddagen. Tur att jag hade mockningsterapi och gos med Lizzy och Wiona i hagen som hjälp. Det finns inget som får mig att må så bra som dessa älskade djur! Hästar for the win!!



Jag älskar dig



Rubrikjävel, jag vill inte!

Hur kan jag vara trött när jag faktiskt sovit massor med timmar både inatt och på dagen? Kronisk trötthet? Gå i ide? Köpa vitamintillskott? Åka utomlands? Drömma kan jag ju alltid göra!

Den vakna tiden har jag tillbringat med att träffa Isabelle en stund. Vi besökte Linn på sjukhuset då hon ligger inne över natten. Kan säga att vi nog roade henne en del ja! ;)

När jag var på väg hemåt igen så ringde Jessica i precis rätt tid och vi begav oss till Max, gud så ovanligt? Jag åt faktiskt bara en liten lyxmousse, ingen höjdare direkt. Vi snackade massa och flummade iväg som tusan mot slutet hähä. Kvällens roligaste var ju när vi stod utanför ingången och en medelålders kvinna kommer ut och verkligen skriker:

- Nu kommer du in på en gång!!

Ni skulle ha sett mitt ansiktsuttryck när vi fick ögonkontakt! Det fanns ju ingen annan än jag och Jessica utanför liksom?! Några asgarv senare upptäcker vi att hennes unge kommer spatserandes över parkeringen. Kan säga att jag vek mig av skratt, var ju helt stensäker på att hon menade mig! Hahaha guuud... an awkward moment tiiiep!

Well, Robbie kom och hämtade upp oss och det blev film/prat-kväll hemma hos honom. Filmen var intressant i början, men efter 1 h 20 min frågade jag hur jävla länge den skulle hålla på. 2 h 40 min får man som svar. Kollade vi klart på filmen tro?






Har nyligen kommit hem och ska krypa ner under mitt sköna täcke!! Imorn ska jag göra typ hur mycket som helst... Gillar det dock, mindre tid att tänka och överanalysera på! Kanonkul, full fart!

Pussrååå!/m

Känner du vinden som blåser i stan

Hum, dagen har varit konstig och ganska så dryg. Tänker inte gå in på några detaljer, men kan säga dåligt samvete blandat med ångest. Woop?

Självklart skulle det spöregna också, varför inte ta allt drygt på samma gång? Kan säga att det var såhääääär nära att bussjäveln åkte förbi mig när jag skulle till stallet!

"Det är omöjligt att se dig utan reflexer i det här vädret."

Eller så skaffar du glasögon och lär dig titta när man hoppar och viftar som ett moran för att bli sedd? Blöt och bitter kom jag iaf fram till stallet där Sofie och min fina häst gjorde mig på bättre humör. Tacka vet jag Hamre alltså! :)

Skyndade mig hem för att hinna se ett tv-program som visade sig vara imorgon.. fml! Nu har jag iaf återfått värmen och väntar på att Karatefylla ska börja på 6:an klockan 22! Sjukt roligt progam!

Imorgon ska jag trimma pärlan på förmiddagen, ridhuset för mig själv woho! Sen blir det att träffa Amanda och då kan jag ju glömma någon uppmärksamhet från Tuva. Man skulle kunna säga att hon valt sida lite! Kattjäkel.. ;)

Tur att ni är ganska så söta iaf.. :*



Btw, 3:e november = KAPTEN RÖD PÅ PLUTO!! :DD

Kommer blir så sjukt fett yaooooooo!!
Bjuder på en bra låt av honom bara för atttttt!



Puss på er som förtjänar en sådan!

Höst for real

Idag kände jag den där höstångesten komma krypande för första gången. Jag blev stel, livrädd och ville bara bort. Som tur var har jag varit beredd på att känslan skulle komma, så jag lyckades vinna över alla negativa tankar. Fan vad bra jag är!!

Min dag har bestått av totalt lugn och det behövde min kropp. Amanda sov här inatt och när hon var tvungen att åka runt ett-tiden så bestämde jag mig förr att kolla på Vampire Diaries, min älskade verklighetsflykt. Efter det har jag sovit i soffan av och till hela dagen. Totalt übermysigt! Min fina katt Ida låg på armstödet och snarkade ikapp med mig hela dagen, så söt! :*

Igår såg jag och Amanda en väldigt söt film, Mary & Max. En mysig historia med fina budskap. Tanken var att vi även skulle ha bakat cupcakes, men vi råkade vara liiite för trötta! Vi nöjde oss med prat, film och musik. Hon visade en väldigt bra låt som jag tänkte dela med mig utav.



Den känns väldigt mycket höst, och väldigt mycket jag...

Varför är det så läskigt och så himla underbart på samma gång? Det är mycket nu, men jag tror att det kan bli jävligt bra!

På söndag kommer jag vara lite smått nervös..! Kommer att åka till Sevalla och hoppa med min pärla. Håll tummarna för bra väder så blir jag väldigt glad!! ^^

Over and Out!

Ponyupdate!

Ännu en helg har snart passerat, en ytterst kall sådan huhu! Vadå långkalsongsinvigning igår? Det var spökdimma när vi åkte iväg till ponnytävlingen i Surahammar. :o Den lättade upp som tur var och värmen återfann sig när man rörde sig på tvälingsplatsen. Maya och Misty startade först en LC (70cm) som var en Clear Round. Det gick galant, de hade superfint grundtempo och Maya tog fina vägar. Felfria och en rosett! :)


Världens absolut sötaste ponny!! Puss på mulen gosis!

Hamre hade 2 lag med i sista omgången av Division 2. Maya red i lag 1 tillsammans med Matilda/Shakira, Julia/Marengo och Amanda/William. I grundomgången fick Maya och Misty verkligen en toppenrunda!! De var nolla och vi höll tummarna inför de andra i laget. Jag peppade och hjälpte Matilda på framhoppningen och hon red riktig bra inne på banan, ännu en nolla! Julia och sin bruna Marengo fick ett stopp men var snabbt runt igen och slutade på 4 fel (dvs inga tidsfel). Amanda och Wiliiam fick inte bara peppning på framhoppningen utan jag och mamma Marika stod även på sidan av banan och peppade på henne med höga rop, det visade sig fungera utmärkt och de var nolla! Eftersom man räknar bort det ekipaget med flest fel slutade Hamres lag 1 på 0 fel och var därmed vidare till omhoppning tillsammans med Stora Ekeby och Köping!

Alla tjejerna gjorde sitt bästa och fick fina rundor i omhoppningen, den gick dessutom i LB+5 och ett hinder (ett vitt plank!) var LA-höjd avslöjade Tina efteråt! Det är hela 90cm för Maya & Misty!! Maya och Amanda fick 2 stopp var på en dum röd/vit oxern, men alla kom runt och laget slutade på 12 fel. De hade lite långsammare tid än Köpings lag som slutade på samma fel. Så det blev en 3:e plats, en mycket välförtjänad sådan!! GRATTIS TJEJER!


Maya/Misty, Matilda/Shakira, Julia/Marengo och Amanda/William!
HAMRE! <3

Detta var sista bortatävlingen för säsongen, hemma på Hamre blir sista för Team Misty den första helgen i november. Det är så himla kul att få följa med dig Maya! Att få vara en del av din ponnytid och följa eran utveckling tillsammans är både lärorikt, roligt och underbart!! Tycker om er oerhört mycket Mia, Maya och Misty! <3

I eftermiddag ska jag följa med Maya och hela hennes familj till Pizza Hut och äta buffé för att fira fina framgångar! :DD

Puss!/mikeli

Awww Yeah!

Så sjukt jävla glad! Finns så mycket jag skulle kunna skriva om. Men jag väljer att lämna det där. Annars vet man inte vad som kan hända..! :o Mähähähä!

Det var typ 5 dagar sen jag bloggade sist, asså shiiit! Ber om ursäkt att jag har varit upptagen med att leva. Det har hänt väldigt mycket sen sist. Ska jag orka rabbla upp allt? Forget it! ;)

Idag har jag redan varit nere på stan en sväng och agerat mentalt stöd åt en vän. Sen svängde jag förbi donken på en 36 kronors frukost, nomnomnom! Tog en promenad hem i det vackra och kalla höstvädret. Sjukt kallt faktiskt.. :| Har hunnit ta en dusch och nu vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med... Ska ner på stan senare för lite ärenden och en fika med Erika. Gissar på att det kan bli Espresso House för 3:e dagen i rad, Me Gusta!

Får skjuts av bästa Elena till stallet sen så jag slipper stressa sönder. För halv sju är det hoppträning med pärlan!! Taggar som tusan, ska ju t.o.m tävla om mindre än 2 veckor!! :D Min bästa Lizzy!

Joråsåatteh, jag kan säga lite såhär. Min hjärna är upptagen av någonting väldigt fint och bra! Det är inte helt okej, fast ändå är det liksom det! Maha..!

Hejdåå!

SlapparN

Slappardag deluxe! Det behövde jag verkligen, mina ögonlock började ändå bli tunga runt sjutiden nu ikväll! Idag har jag sovit ut till ett typ, sen lekt med Elena. Vi tjockade oss och kollade på tv, mysigt som fan. Jag älskar att hänga med dig min fina vän.

När jag kom hem la jag mig i min underbart sköna soffa och kollade på Son's of anarchy. Och bestämde mig sedan för att diska. Denna gången inte bara tänkte jag på det, utan jag gjorde det oxå! Like a fuckin' bawz! ;D (diska är inte min starkaste sida som många vet.. hewhew)

Sitter nu i min soffa igen och kommer att tänka på hur mycket jag saknar min Mormor. Det gör fortfarande ont i mig ibland och jag har tänkt på henne nästan varje kväll sen i början av sommaren. Den 21 oktober är det 10 år sen hon försvann.

Jag kommer aldrig att glömma känslan av att umgås med dig. Du var min bästa vän samtidigt som du var en förebild. Ingen bakade så goda bullar och kakor som du. Ingen lagade så god mat. Ingen busade med mig som du. Jag saknar dig!

Vissa personer kommer alltid att kännas som en del av min familj. Jag hoppas ni vet vilka ni är. Ni betyder så sjukt mycket för mig eftersom min familjesituation ser ut som den gör.

Annars då? Trött på att vara ensam. Trött på att se alla gulligulla. Trött på att vara trött på saker. Men det blir säkert braaaa! Nu ska jag gå till Ica och köpa kanelbullar som jag varit sugen på hela dagen! Gofika hos mig, i min ensamhet. Woopido! ;)

Schitzo?

Alltså. Harebraheii. Jag orkar inte med mitt tänkande och analyserande om och om och om igen. Kan jag bara sluta mala ner allt till små beståndsdelar och vända ut och in på orden tills jag knappt vet någon som helst innerbörd?

Jag behöver en sysselsättning, något att göra, ge mig den 25:e oktober nu tack så kommer allting rulla på sen!! 

Tror jag ska ha en vit helg med mig själv. Vara i stallet, sluta tänka, kolla serier och inte göra sånt som jag vet att jag kommer analysera sönder. Låter som en bra plan? Hoppas att min hjärna samarbetar med detta även senare i veckan.

Det där med att äta ute för mycket och köpa lite för mycket nya kläder i början av månaden så att det säger slurp i plånboken... Dags att ändra livsstil där också kanske. Visserligen var jag värd det eftersom jag aldrig har råd att köpa något till mig själv eller ens klippa håret. Sen att jag tog allt på samma gång nudå... -.-

Materialism, att köpa sig lycklig. Jo, det funkar ju för stunden. Tur att jag har massa fint som kan göra mig lycklig på riktigt. Jag önskar bara att jag själv kunde bidra lite mer till mitt eget välbefinnande.


Ska nog krypa ner i soffan och kolla på ett avsnitt Son's Of Anarchy och glömma verkligheten för ett tag. Har bara sett ett avsnitt och är fast! Tack till Erika som tipsade mig!

En sak som jag blivit sjukt duktig på är att aktivera mig om dagarna, sover typ aldrig bort några längre! Blir så jävla stolt när jag tänker på hur mycket jag faktiskt växt. Så det här med tankar och analysering ska det nog bli bukt på det med till slut! Like a bawwwzzz!

Pussrå!

Fuckin' Perfect

Bloggaren som faktiskt också har ett liv utanför datavärlden, känn på den du!

Spenderade den galna gårdagen med mina homiez. Efter fredag, lördag och söndagsfest var vi rätt slitna kan man säga. Jessica och jag joinade Elena på en Spicy-lunch med oerhört mycket skratt, kunde inte bli mer passande! Vi var sen duktiga och gick hem till Viksäng. :o

Chillade lite och begav oss sedan med Hanna till Erikslund för att kika i den nya Gallerian där även Jessicas jobb ligger. Hittade snyggaste skorna där på Deichmann!! Love at first sight i tell you! Sen tog vi en fika på Espresso House, michet gott.

Gled vidare ner på stan och chillade lite till, sen vare gofika utanför Ica på Viksäng. Inga kommentarer på den alltså! Haha, vi kan inte beskrivas.. Vi måste fan upplevas! I freakin' love you!

Idag har jag varit i stallet, fixat vaccination på hästen min och snackat gojja med Lotta. Och seeeen har jag tro det eller ej, umgåtts med Hanna och Jessica! Surprised? Käkade på Max och tog en fika på Gränden. Vi som är täta liksom... Eller va?

Nu tänker jag kolla på Vampire Diaries och sluta tänka som jag alltid gör när jag kommer hem...
Pözz!

Lär känna din... vadå?

Klockan är 02:40. Jag sitter i min soffa med Robert och David. Jessica sitter på min svarta pall och högläser ur en väldigt speciell rosa liten bok.. *censur* Man skulle kunna säga, back to högstadiet med lite sexualkunskap. Skillnaden är att vi faktiskt lär oss något!

Varför sova när man kan vara uppe och ha chillfest med fina vänner? Vi är ju alla lediga imorn liksom! Jag och Jessica kom på att vi ville göra något kul istället för att vara lite söndagsbittra. Det blev ganska bra skulle man kunna säga! ;)





Kvällens låt: Wes Montgomery – Rag Mop
LYSSNA ELLER DÖ!

Pözz/Emanuel

Poco Loco!

Är verkligen för trött för att blogga egentligen, men jag är ju inte den som är den!

Hade en sån galet rolig kväll med alla mina fina vänner igår!! Jag hade taggat sen förra söndagen och med ny frisyr, ny hårfärg och ny mobil kunde det ju inte bli en bättre avslutning på en förövrigt skitbra vecka!! Det blev precis sådär kul som jag trodde att det skulle bli, HUR BRA LIKSOM?! :DD

Vi är fan bäst på att festa! Vi är fan bäst på allt! Jag älskar er verkligen. Fast alla fick nog reda på det igår, så kärleksfull som jag var. Vadå tok-krama alla hundrafemtioelva ggr och säga jag älskar dig sååå mycket osv. Hehehe, vadå full? Jag? Neeejdå! ;)


Michelle, Mikeli herself och Maja! The three M's! ;)

Idag har Team Misty + Iza spenderat dagen i ett soligt Avesta, det var deras första regionala tävling och dessutom på vanligt tränsbett istället för pelham. Det gick jättebra för mina prinsessor, ni är så duktiga! Dubbelnollor i LC:n (70cm) och nääästan dubbelnollor i LB:n (80cm). Ett litet missförstånd på sista hindret i omhoppningen, så det blev totalt 5 fel. Otur, men himla bra svängar i omhoppningen tog dem! Ni är vinnarna i mina ögon. <3

Busade runt på Hamre lite innan jag åkte hem. Och jag blev helt varm inom mig när jag gick ner och skulle hälsa på Lizzy i hagen. Hon var längst bort och kom galopperandes emot mig när jag ropade på henne! :'D Fick den där känslan av att jag är så himla lycklig som har henne. Min fina! <3

En dusch påre här så!
Pözz/m

RSS 2.0