29 juni

Trött, Tröttare, Mikaela! Ligger i sängen i vår mysiga stuga i Storbyn och halvsover. Vaknade av en bakfylla och en seghet imorse som var ganska rolig ändå, jag var sjukt flummig! Stackars folk som sover hos mig när jag är sån.. ;) Hur som helst så hade jag kul igår på Cityfestivalen, jag fick äntligen släppa en stor sten från mina axlar. Och jag var dessutom lyckobringad och vann 1980 g kexchoklad!!! :DDDD


FUCK YEAH!!!

Idag har jag packat, hälsat på mami och sen åkte jag och Mia iväg med virvelvinden Misty till Storbyn. Mötte upp Maya och Alva där som åkte tidigt imorse för att Alva och Boysan skulle hoppa klassen innan. Maya hoppade en LC och var dubbelnolla, sjukt fin runda!! Utanför placering, men vad gör det när man rider så snyggt och fint som ni?! Ska ladda kameran under natten så tar jag bilder och filmar resten av helgen.

Nu ikväll har vi ätit tacopaj, barnen har badat 2 ggr trots att det är molnigt och typ 17 grader i luften.. :o jag har snackat massa med ponnymammorna och druckit lite vin så jag är sjukt trött nu haha. Sen lekt med barnen och bara haft det MYS!

Skönt att komma bort och bara ha det bra, men tankarna i min skalle kommer smygandes på kvällen ändå. Och jag kan inte hjälpa det, men fan vad jag tänker på oss... GAH! Jaja, nu ska jag slå av datorn och försöka få folket att vilja sova någon gång!

Puss in boots!

01:58

Annars då? Jorå... jag överlever, men det är konstigt allting. Vissa dagar är jag glad och känner att jag har tokmycket energi och andra dagar är jag helt borta och depp... Men jag antar att det kommer vara så. Jobbigt är det, tråkigt är det, men å andra sidan så måste jag acceptera det faktum att jag inte fungerar normalt just nu.

På onsdag har jag fått en kuratortid, det ska bli så skönt att få häva ur sig allt till någon obehörig. Ni anar inte!! På torsdag är det Cityfestivalen och på fredag åker jag till Storbyn med mina bästa. Har knappt träffat dem något alls nu senaste tiden, ska bli jättemys att åka iväg en hel helg! <3

Sen på måndag nästa vecka säger jag tack och hej och far till Karlstad på festival. Kommer väl halvt dö av att tälta en hel vecka när det är så kallt ute på nätterna dock! :o Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar? Har längtat ett helt år!! Ska bli så underbart att få komma bort ett tag. Hoppas bara att M är kvar på sjukhuset då så slipper jag oroa mig över att hon är hemma när jag är bortrest...

Bästa Lena och Ida ställer upp och tar hand om min fina pärla när jag är borta, Catrine åker nämligen till Italien samtidigt. Ska bara lösa det med katterna helt också, ta tag i det imorn yepyep!

Sen en liten töntig text till en person som jag inte känt så länge, men som ändå betyder mycket för mig.

Du får mig alltid, alltid glad! Så jävla flumm med dig, fattar inte att vi inte lärt känna varandra tidigare. Men är glad att vi känner varann nu! Ibland möter man folk som det bara klickar med på en gång och det känns som att man känt varann mycket längre än vad man faktiskt har. Du är en av dessa! Är glad över att du är min vän, tycker om dig skitunge <3

Och med det säger jag harebraheiii och gonatt!

Kolmården

Jag hade en väldigt bra dag igår på kolmården. Tror jag sken som en sol hela tiden! Tog ungefär 2 timmar att åka dit och när vi kom fram var det toppenväder och det höll sig så hela dagen. :) Vi började med att gå runt och kolla på Kameler och små beiga hästaktiga djur som hade fölisar hihi och lite andra söta djur som Tapirer och ministrutsar av ngt slag. 11:15 satte vi oss för att titta på Rovfågeluppvisningen. Den var hur grym som helst!!! Dresserade rovfåglar som bl.a. fångade maten i luften. Jag hade gåshud emellanåt och bara njöt!! :D

Sen gick vi vidare och såg Kapybaror, Maror, två slappande Snöleoparder i skuggan och två skitsöta Röda Pandor som låg och vilade högt, högt upp i en stor tall på varsin gren! Undrar fortfarande hur de kunde hålla balansen... :o Efter det gick jag, Tobias, Björn och Caroline och åt mat på en av restaurangerna där inne. Vi satt ute och hade världens finaste utsikt över sjön! Mysfaktor!!

Mätta och belåtna promenerade vi vidare till Tiger World där vi hade turen att få se när två av tigrarna busade med varann! :D Så söta! Vi såg även ett djur som såg ut som en lite större Räv, den hette Dhole (Afrikansk Vildhund) och ser ut typ såhär:



Sen var det dags för dagens höjdpunkt, LinbaneSafarin!! :D


Man åkte i 26 minuter och fick se massa, massa olika djur. Vi såg först lamor, lamabebisar och getter som gick och åt på bergen. Sen åkte man förbi Björnhägnet lite snabbt och såg några skymtar av brunbjörnarna. ^^ Slappande afrikanska vildhundar såg vi i skuggan innan vi kom till Savannen! Där gick giraffer (en giraffbebis!!), massa olika slags antiloper, zebror, olika sorters bufflar, gnuer och strutsar. Alla gick tillsammans, precis som de gör i vilt tillstånd. Det var så fint att se hur de verkligen trivdes!

Vi kom sen till ett hägn med älgar, kronhjortar, dovhjortar och visenter. Det fanns små hjortbebisar och en visentbebis. Så sjukt söta!!! ;D

Vi passerade lejonens hägn snabbt och sedan till björnhägnet för att se massor av brunbjörnar på riktigt nära håll! Vi fick se både stora och små, vissa busade, andra låg och sov och vissa gick bara omkring. Jag ropade "heeeej björnarna" när vi åkte förbi två som var väldigt nära och de tittade på mig nyfiket haha! ^^ (Jag är en sån djurtönt!! xD)

Vi kom sen till lejonens hägn igen och där låg en stor flock och gassade i solen! Pappa lejon, mamma lejon och väldigt många halvstora lejonungar som föddes förra året. Safarin var så rolig att vi faktiskt åkte en gång till sen innan vi for hem.. ;)

Men däremellan kollade vi på en enastående Delfinshow! Det var så fint och jag fick tårar i ögonen. Är man blödig så är man... (a) Vi åkte delfinexpressen som var en bergochdalbana, nog var det den kortaste åkturen jag varit med om. x)
 



Vi hann även med att gå till Apariumet där det fanns tre olika sorters apor; Schimpans, Gorilla och Gibbon. Det var matningsdags och riktigt kul att se på! ^^ Pappa Gorilla var sjukt STOR!! Vi passade även på att köpa glass på Apans glasscafé. ;)

På vägen tillbaka till utgången passerade vi Elefanter, Noshörningar, Zebror, Bockar, Antiloper och Gnuer. Försökte få syn på Lodjuren också men de gömde sig. Inga Vargar lyckades jag se heller... lite besviken!

Kan säga att jag var galet trött efter 5 timmars vandring där inne, var ju hyffsat backigt! xD Men det var verkligen kul och ett minne för livet! Går ju på bästa Arbetsrehaben som bjöd på allt och jag hade väldigt kul med alla som var med! :)

Tisdag

Egentligen vill jag bara fortsätta ligga i min säng och slippa tänka, precis som jag gjorde igår. Men jag tvingar upp mig själv för jag vet att ingenting blir bättre av att fly från det jobbiga. Nu har jag ätit en macka och duschat för första gången på flera dagar. Att det kan vara så jobbigt att bara duscha, fyfan.

Ska ringa mamma och prata lite, sen kommer Hanna och hämtar mig och vi åker till stallet. Jag hoppas att jag mår bättre när jag har varit där en stund. Att få tillbringa tid hos min älskade häst och även få busa med lilla Dakota, Lottas hundvalp. Och få prata av mig lite med mina vänner. Jag känner att jag isolerat mig tillräckligt nu, jag måste fylla mina dagar med styrka för att orka med detta.


Overkligt

Jag upplever allting fast jag ändå inte är med helt. Det är så overkligt allting, jag kan inte riktigt förstå vad som händer samtidigt som jag är fullt medveten om situationen och dess allvar. Jag vet inte ifall jag är i chock eller i någon slags kris. Jag vet bara att jag måste fixa det här för mammas skull. Jag vill att hon ska känna livsglädje igen, jag vill att vi ska göra saker tillsammans. Jag vill ha en helt ny vardag, en vardag där min mamma finns med.

Jag har blundat så länge, men nu ser jag allting så jävla kristallklart. Och jag blir förbannad på mig själv att jag inte har förstått hur dåligt hon mått. Och det spelar ingen roll att ni säger "Det är inte ditt fel". För ni vet inte vilka känslor jag har inom mig. Ni vet inte hur det har varit. Ni vet inte hur jag har varit mot henne. Det är dels mitt fel, det är sanningen. Men det är självklart andra faktorer som spelar in. Men jag kommer att ändra på mig och mitt beteende helt nu. Jag ser klart nu. Jag vet vad jag måste göra för att det ska bli bra.

Jag hoppas bara att jag orkar vara stark hela vägen. För det kommer ta lång tid.

Egentligen vet jag inte hur jag orkar stå på mina ben just nu, men jag kanske är så pass stark som mina vänner säger. Jag hoppas det, för utan styrka kommer allting rasa. Jag är pelaren som står kvar i huset där väggarna ramlat in. Jag måste stå kvar och låta nya väggar bli byggda igen.

Jag älskar dig mamma <3



Livrädd

Jag är livrädd, jag vet inte hur jag ska orka allting. Hur ska det lösa sig? Det funkar inte längre, det är inte hållbart som det är. Det måste gå att hitta en lösning. Varför har du inte berättat något? Varför är jag så blind? Varför har jag inte förstått hur dåligt du har mått?

Jag är 26 år men inte vuxen nog att klara av detta ensam. Jag vill ha ett syskon eller en pappa som bryr sig och hjälper mig. Eller en mormor. Jag är så jävla rädd. LIVRÄDD FÖR ALLT.

Jag älskar dig mamma, genom allt!!!

Hur ska jag kunna sova? Hur ska jag kunna vakna imorgon och orka? Vem ska jag prata med för att hitta en lösning? Vart vänder man sig? Jag har ingen aning?! Jag känner mig så ensam.

Du måste känna dig så ensam, så ensam och obetydlig. Förstår du inte att du är hela min värld? Jag skulle aldrig klara mig utan dig! Jag måste orka nu, för din skull. Vi ska lösa detta. Jag ska kriga tills det blir bra för dig. Jag hoppas att det finns en lösning. Det måste väl finnas?! Tvivlet gör mig illa till mods och jag har så ont i magen.

Åt helvete med alla skitproblem som fanns innan, man vet fan inte vad man klagar över förrän man är med om något mycket värre.

Jag tänker aldrig ge upp, jag ska kämpa för dig, du är mitt blod och mina lungor. Du är min familj. Du är bäst!!!

Ny dag, nya möjligheter!

Efter en natt med massor av musik och smsande så mår jag faktiskt lite bättre idag. Solen skiner ute och jag ska strax gå och handla något gott till frukost. Sen beger jag mig till stallet och spenderar alla dagens timmar där. Ska ta och rida ut på min pärla. Klättring får stå på schemat idag. Det är så himla varmt så då passar det ju bra att hålla sig till skritt!

Satt uppe igår och jämförde mina jobbtider med de band jag vill se på Putte. Och till min stora lycka kommer jag kunna se; Alina Devecerski och Panetoz på torsdagen, Kapten Röd och Kent på fredagen. Och på lördagen kan jag se Markus Krunegård,Timbuktu, Lars Winnerbäck och Den Svenska Björnstammen! Det enda jag ska försöka byta mig till är att kunna se Melissa Horn på fredagen också, men det gick ju att byta jobbpass för en artist förra året så det går nog! :D Känns väldigt bra att jag fått såna bra jobbtider att jag kan se alla band jag vill se!!! WIIIE! :D

Är så glad att mina hörlurar kommit och fungerar, nu blir vardagen mycket enklare haha! Kan äntligen sitta på bussen utan att behöva höra massa onödigt babbel från random folk. ;)

Har finally tagit tag i att fixa mina listor på Spotify också, lite mer ordning och reda i livet! Nu ska jag ta och kicka igång denna soliga tisdag. Hoppas att jag fixar hålla vissa tankar på avstånd nu, i can do it!!!

PUSS

11 juni

What's my problem duuuuuude? Det är ju en jävligt bra fråga! Kommer nog aldrig att orka leva med mig själv riktigt.

Helgen var ju rolig iaf! Och egentligen har hela förra veckan varit rolig och bra. Det är denna måndag som har sugit röv. Hoppas på att morgondagen är ljusare. Tur att mina hörlurar äntligen har kommit iaf!!! Skulle dö utan musiken <3

Jag har världens bästa vänner, i love you from the bottom of my heart!

Har inget mer att skriva, nu vet ni att jag lever iaf. Hörssss hej!

RSS 2.0