Carry on

Jag önskar att jag hade kraften och modet att våga kasta mig ut. Jag har stått på kanten och velat så himla länge nu, men jag vågar inte. Jag är så rädd för att misslyckas, falla tillbaka i den där helvetes svarta gropen... Men jag kan ju inte vänta på att någon ska lösa mina problem.

Jag inbillar mig att saker skulle vara enklare ifall du fortfarande fanns, eller ifall jag hade en partner som var kär i mig. Som om det skulle förändra något? Inte vet jag, men min hjärna får för sig det.

Idag när mamma skjutsade mig till stallet kändes det precis som förut, när du stod där i din box och väntade på mig. För en sekund kände jag mig hel. Du gjorde mig hel. Jag saknar dig så ofattbart mycket. Det gör ont i varje del av mig när jag kommer på att du aldrig mer kommer gnägga åt mig. Du kommer aldrig mer stå i din hage och titta på mig med busig blick när jag ropar ditt namn. Jag kommer aldrig mer få krama din varma hals och dra fingrarna igenom din man. Jag kommer aldrig mer kunna hämta energi, motivation och kraft bara genom att vara hos dig. Det gör så ont. Du var så mycket mer än bara en häst för mig. Min bästa vän, mitt allt... Jag älskar dig och jag behöver dig... Att saknad kan göra så ont.

På tisdag är det den 25:e juni. Då har det gått 9 månader. Det finns så mycket jag vill skriva och dela med mig utav. Någon dag ska jag göra det.

Godnatt.


Suck

Längtar så himla mycket till putte i parken! Vill och behöver verkligen komma ifrån allt ett tag och få ny energi. Om 2 veckor har första riktiga kvällen varit och jag sitter förmodligen på campingen med en cider i handen och har det jävligt fint! Längtar efter alla vänner jag kommer träffa och alla nya bekantskaper som man knyter. Längtar efter atmosfären och den underbara känslan av festivalfamilj!

Får se om det blir nå Öland för mig. Verkar inte som att jag kommer ha råd om det inte dyker upp lite hundar att vakta snart. :/

Well, well för övrigt så är jag aningen splittrad. Ena stunden hoppas jag och andra stunden vill jag inte ens själv. Kan det inte bara vara enkelt..?

Gonatt.


Yeah!

Det här kommer bli så jävla bra! Få distans till allt och verkligen inte behöva bry sig på ett tag. Asbra, asbra, aaasbra!!! :) Jag tror att jag behöver det lika mycket som du!

Jag kan tänka och fundera, men inget utav det kommer att blockera min vardag. Så jävla awesome!

Längtar ihjäl mig till Putte! Nu är det bara 16 dagar kvar innan vi åker ner!!! :D Och däremellan kommer det vara midsommar, cityfestival och västerås pride!

Helgen kommer bli så mys! Först fixa och dona massa imorn, sen sova hos Lindqvistarna och sen åker jag med till Köping på tävling! Ebba ska hoppa båda! Ska bli så kul att se henne och Salero tävla!! :)

Tänker lite extra på att jag för 11 år sen blev världens lyckligaste 16 åring. Gick ut 9:an och åkte efter avslutningen direkt till Örebro för att hämta min fina Lizzy. :') Jag älskar dig pärlan!!! <3

Dags att sova lite! /M


Hmm

Tänk vad mycket som kan ändras på en dag. Just nu är jag verkligen jätteledsen. Alltså på riktigt. Har gråtit för första gången på väldigt länge. Det var skönt, samtidigt som det gjorde jätteont. Jag tror att det var så att jag hade hoppats så himla mycket, sen bara kom allt som en mindre chock. En besvikelse. Precis som det brukar vara.

Men jag vet att jag är starkare nu än någonsin tidigare och att jag kommer att gå rakryggad redan imorgon. Känslan kommer sitta kvar några dagar, sen kommer jag vara lika glad som vanligt. Förhoppningsvis...

Jag är ändå glad att jag har träffat dig. Du är speciell, så är det bara.

Godnatt


Ägd

Hej! Jag är glad! Hade en underbar helg (igen!). En sak hände som jag är speciellt glad över. Det var fantastiskt kul att se din förvånade min när du såg hur jävla bra jag faktiskt mår! Victory is mine, muehehe! :)

Längtar, längtar och längtar lite till!

Let me kiss you! Ja, jag har börjat lyssna på one direction... Whats happening?! :o

Midsommar kommer bli fett mys!
Sen är det cityfestivalen!
På söndagen efter åker vi till Putte!!!
Sen är det 1,5 vecka innan Öland!
Whaddddaaaaap, sommarn kmr bli fet! :D

Snart flyttar pärlorna ut på landet! Ska bli skitkul! Men kommer såklart att sakna allt på Hamre!! Hoppas få rida lite på någon där ibland när tiden räcker till. :)

Efter min feta sommar ska jag börja söka riktiga jobb! Jajjamensan!! Kommer bli så jävla bra det här! :)

Puss and nighty! :)


Underbart

Lovely fucking weekend! That's all I've to say hihiho!!
 
Something old
Something new
Something borrowed
Something blue
And a silver sixpence in her shoe
 
Cassandra Hällgren & Björn Edlund - 1 juni 2013
 
Mitt första riktiga bröllop, och det finaste jävla bröllop jag någonsin kunde tänka mig! <3
Är så himla glad för din skull min älskade vän!! Tack för att jag fick dela eran fina dag!
Jag önskar er all lycka i framtiden!!! :')
 

Livet börjar ordna upp sig rejält för övrigt. Jag går runt och ler konstant typ!! :)
 
Puss/M

RSS 2.0