!!!

Nej men sova vad är det?! Jävla cphjärna att hålla mig vaken! Och klicka gärna in på sånt som bara får dig att tänka ännu mer, javisst! Ååååh, någon borde slå mig så jävla hårt med en stekpanna eller något.

Jag vill spola fram tiden, ge mig lördag nu! Och sen vill jag spola fram tiden en vecka efter det! Så jag kommit igång med träningen och förmodligen inte tänker lika mycket som denna natt. Träning. Dygnsrytm. Rutiner. Ja tack.


Chips

Idag har jag gjort någonting som jag har varit så jävla rädd för så himla länge. Och jag vet att jag kommer växa som människa. Som Elena förklarade det; Du har liksom ingen riktig vardag, så då blir ju det vardagen. Kunde inte sagt det bättre själv. Det växer sig så stort, för stort. Jag är inte galen egentligen, jag har bara för lite att göra!
 
Har haft en jättebra dag ändå faktiskt, mår på något vis redan bättre. Man ska inte gå och hålla inne med saker! Det var ju inte ens farligt att berätta. Bra, då har jag lärt mig det tills jag hamnar i en liknande situation!
 
Varför äter jag chips när jag är hungrig? Kan jag bara ta en macka istället eller? Nej, det är inte lika gott.
Imorgon är det torsdag, ifall ni inte visste det! Då ska jag tvätta, diska lite mer och sen leka med Bella på kvällen. Eventuellt hinna med en tripp till IKEA med Hanna också, måste ha ett överkast innan lördag!
 
På fredag släpps det biljetter till en extra konsert med Justin Bieber! Dog ju lite när jag såg det! Ska klicka som en jävla galning på min dator och hoppas på att få biljetter! Hanna är på, hoppas att Clara också är på! Skulle vara så jävla kul om vi fick biljetter! *hoppassssss*
 
Om man skulle krypa ner i sin nybäddade och sköna säng då kanske?!

Let her go

Det är väl klart som fan att det känns, att det gör ont och att jag är ledsen. Jag måste tillåta mig själv att känna alla känslor. Likaväl som jag tillåter mig att älska, så måste jag tillåta mig själv att gå igenom den smärtsamma processen av att släppa taget och gå vidare.
 
Jag skulle inte lyssna på låten som dem flesta höjer till skyarna dessa dagar. Men nu gör jag det ändå. Den passade ju in så bra. Passenger - Let her go
 
Jag släpper taget nu, jag går vidare. Jag borde har gjort det för länge sen, men jag visste att jag inte skulle kunna göra det innan jag hade berättat. Nu har jag berättat, det ger mig ångest... Men jag vet att det var det jag behövde. Jag hade kunnat gått runt och tänkt, låtsats som ingenting, precis som förra gången. Men det hjälpte inte ett skit att försöka förtränga det.

Nu ska jag gå och handla, och när Jessica har slutat så hämtar hon upp mig. Vi ska leka som bara vi kan! Jag åker inte till Göteborg, jag blir hemma. Det är blandade känslor. Jag vill dit, men jag ska vara hemma och ta hand om mig själv istället. Ingenting blir bättre för att jag flyr iväg från verkligheten.

Det är tusen grader kallt

känns mest som att jag komplicerade allt som jag ville
men det var allvar en sån känsla som aldrig försvinner
för vissa människor fastnar ända in i blodet
på bara några sekunder fastän man inte tror det
dricker bedövad det är svårt och vara ärlig så
alla förnekelserna hopas till en järnridå
vin över skjortan, såg ut som att jag blivit skjuten
hjärtat i bröstet kändes som nån rivit ut det
 
kolla på telefonen och du hade aldrig ringt mig
världen brann upp på så många sätt den där kalla vintern
jag hade lovat mig själv att aldrig mer ge bort min insida till någon igen
omsluten av så många svarta moln, så många svarta hål,
utan nåt mål, så nära på att sluta i katastrof
ju mer jag trott på kärlek, ju mer har den förvridits
ju mer jag hatat den, ju starkare har känslan blivit,
det är svårt att älska men svårare att inte
och nu står jag här och brinner under lågorna på himlen
 
Textrader ur Atomvinter med Anton Kristiansson
Stämmer så fruktansvärt jävla väl
Hatar känslan.
Vill bara bort

02:08

Här ligger jag, är svintrött men kan inte sova som vanligt. Önskar att du var här som förut, att du höll om mig, att jag kände mig trygg och kunde somna i din famn. Men så är det inte längre, det finns ingen trygghet kvar, ingen tillit, inget hopp.

När hjärnan vet, hur lång tid tar det för hjärtat att sluta slå extra för någon?


Monday

Döö-nöö. Lagom opepp på allt idag. Längtar bort, men samtidigt längtar jag tillbaka. Blöh. Fett med blöh!
 
Hade i varje fall en supermysig stund i stallet idag. Gulliga lilla Sally, jag tycker om dig! <3 I början fick jag aldrig pussa på dig, nu får jag pussa nästan hur mycket jag vill när jag borstar dig. Du är så söt som kollar efter mig när jag pratar med dig. Sötnosi! Det var en halv pina att rida, då min kondition var kass. Hade inte ridit på 2 veckor heller typ... Så det fick räcka med ett joggningspass på ca 30 min i ridhuset. Hon kändes superfin och mjuk!! Märktes att det hade gått bra för henne och Ebba på träningen igår. :) Nu dröjer det en vecka innan jag rider igen, jobbigt!
 
Snart är det Game of Thrones på svt1, ska kolla på det och försöka att bara slappna av. Hoppas på att ha mer energi och sådär imorgon... Adios.
 
 

Walla brur

Jävligt bra helg ja!
 
Drinkkväll i fredags hemma hos Frida. Var pepp hela veckan, dock så blev jag sjukt otaggad precis på fredagen. Vet inte ens varför?! Men jag tryckte bort den känslan och det är jag glad över, för jävlarrr vilken lyckad kväll! :D Vi festade väl fram till halv sex på morgonen och kvällen innehöll massa skratt, vattenpipa, bus, goda (och mindre goda) drinkar och sing star!!! Vi gick nog alla all in såattsäga. ;)
 
Sara och Hänzy!
 
Frida and me!
 
Moa-Hanna, Erika och Jonas!
 
I lördags vaknade jag upp i något slags kollektiv. Vi var 4 st som sov kvar. Hade en riktigt soft och skön dag om man bortser från baksmällan då..! Jag, Sara och Frida lunchade på stan. Sen åkte jag hem och sov nån timme, tog en skön dusch för att sedan bege mig till Frida igen på kvällen. Vi och Moa-Hanna käkade tacos och grät till Titanic, så himla vackert! Leonardo, snygg ja! <3
 
Idag har jag sovit ut som fan och lekt med mina bästa på kvällen. Jag, Hanna, Jessica och Clara gjorde tacopizza hos Hanna och satt och bara snackade massa i någon timme. Har saknat att ha alla samlade, det var en perfekt avslutning på helgen! :)
 
På torsdag åker jag till gbg, är halvt livrädd att jag knappt ska överleva lördagen sen när jag kommer hem. Men jag säger bara... YOLO! Veckan efter det tänker jag införskaffa mig ett par träningstights och försöka mig på några friskispass igen. Egenträning och baspass, hoppas det funkar! Så lägger jag festerna på hyllan i någon vecka. Dags att bege sig ut med underbara Team Misty på tävling igen bl.a! Sista året nu, ska ta vara på tiden! <3
 
Jag önskar att du var så underbar som min bild av dig säger att du är.
 
Godnatt!

Gah.

Sluta tänk på henne, dumma jävla brud att ta upp så mycket plats i min hjärna. Schas! Iväg! Bort!

För övrigt var min födelsedag superbra! Vad kan man mer önska sig än sovmorgon, pengar, donken, pannkakstårta och flumm med fina vänner?!?! PUSS!

Gonatt, imorn blire hula bandula!


Vidrigt

En vidrig dag på alla sätt. Mår kasst både fysiskt och psykist. Min kropp behöver nog vitamintillskott precis som min läkare sa, jag ska köpa det så fort jag får pengar på fredag! Kroppen fungerar inte, själen är trasig och mitt hjärta är i bitar. Typ så. Ja, jag tycker synd om mig själv, frågor på det?
 
Idag är en sån där dag då allt känns svart och jag tror att jag aldrig kommer känna mig hel igen. Idag är en sån där dag då jag tillåter mig själv att känna efter på riktigt. Det är farligt att stänga in känslor, dom försvinner liksom inte, dom växer sig större och ibland så exploderar kabinen som dom gömmer sig i.
 
Jag tänker mycket, grubblar över livet och allt. Tänker mycket på framtiden, vad jag ska bli, vad jag ska plugga, vart jag ska plugga, om jag ska stanna i denna stad eller börja om någon annanstans. En del av mig vill börja om, släppa allt som varit och bara våga. Men en del av mig är så rädd att jag ska misslyckas. Och då står jag där i en helt ny stad, utan min mamma och mina närmaste vänner. Vad gör jag då?
 
Staden kommer alltid att finnas kvar, kanske är det dags att börja våga, göra någonting som känns?

Från filosoferande stund till verkligheten, nu ska jag gå och handla. Galet trött på kylan, ge mig vår!

Maybe

Ligger i sängen efter en slappardag. Det enda jag gjort idag är; tagit hand om Sally, ätit på max, kollat på typ 2 halva filmer med Jessica och Elena.

Fastnade vid datorn när jag kom hem vid tolv. Snackade med Frida, gulliga jävla människa! Kanske blir att åka ner till Göteborg igen om 2 veckor. Frida erbjöd sig nämligen att bjuda på resan dit och inträde på Gaynessfesten, som en födelsedagspresent. PUSS! Skulle vara så kul! Ska fundera tills imorn om jag har råd med resten. Skulle vara så kul! :)

Lyssnar på Kent, varför är dem så bra?! Jag orkar ju typ inte... Ni sätter ord på allt. Verkligen allt! Längtar tills sommaren och hoppas på ännu en turné. B Ä S T A <3

Dags att sova, har en gosig Ida bredvid mig. Natti!


Torsdag

Mycket, mycket innehållsrik och bra dag! Tänk vad mycket man orkar med endast 1 timmes sömn i bagaget egentligen. Inget fel på hjärtat mitt, fått prata och lyssna på en tokbra läkare på psyk i över en timme. Känner att gnistan börjar tändas igen. Det här kan bli bra, på riktigt. Verkligen på riktigt!!

Myst med bästa Hanna resten av dagen. Pannkakslunch, powernap, åkabilmedfetmusik, köttbullar på ikea, lite innebandykollande. Nu är jag trött som en gnu, ligger i soffan och kollar på nya komediserien Allt faller på 4:an, haha så stört.

Det blir nog lite macka, oboy och teatersurfande innan sängen sen!

Jag känner hur hoppet börjar växa igen!! :)


Tisdag

Ibland så blir man sårad utav sanningen. Och ibland blir man sårad utav att ingenting har förändrats. Jag sårar mig själv på vägen genom att vara så jävla blåögd. Igen.

Jag skulle ha skrivit det jag tänkte från början. När ska jag lära mig att magkänslan har rätt när det gäller vissa människor?

Jag längtar tills imorgon, ska bli underbart att träffa Lotta och Dina! Sen är det torsdag, finally.

Dags att kasta ut dig ur mitt liv nu, i'm better than this!!


-.-

Blir så jävla trött och så jävla ledsen. Igen. Dra åt helvete!

Hola

Hewhew! Jag längtar med skräckblandad förtjusning tills på torsdag. Sjukhusbesök x 2, hoppas på att få lite rätsida på vad som eventuellt är fel i min lilla kropp?! Är rätt taggad på att få börja besöka psykiatrin igen också. Jag hoppas det finns något program eller något för mig. Så jag kan komma igång med min vardag igen. Jag verkar ju inte ha hittat något som passar mig än. Men skam den som ger sig!

I skrivande stund är jag skittaggad på att börja plugga eller något. Men jag vet att jag inte kan hoppa på något bara sådär, för imorgon kan jag lika gärna må bajs och inte orka mer än att äta och skita typ. Är så trött på att inte ha någon ork. Så håll era tummar att torsdagen ger mig lite hopp och så om framtiden! Både fysiskt och psykiskt.
 
Annars då? Jovars, har haft en bra helg ändå. Chillat, umgåtts med folk jag gillar och ätit massa. Som den pensionär jag är så har jag inte festat. Faaaast jag festade ju förra helgen så! Och spar mig nog till den 2:a februari då min maskeradfest anordnas. Kommer inte ha råd att festa innan dess ändå. Vadå att jag gjorde av med 2000kr i gbg? Hade jag ens 2000kr? Tydligen... SUCK! Tur att det var kul då! Jag är inte bitter.. ;)
 
Veckan består av, ta hand om sötponny, tvätta, leka med saknad elena, leka med saknad lotta, sjukhuset, diska kanske? BRA IDÉ MIKAELA!
 
Snart fyller jag 27 år, herregud. 3 år kvar tills jag blir gammal for real! D: Innan man vet ordet av är man väl där. Har ett mål innan jag har fyllt 30 år iaf. Men det behåller jag för mig själv.
 
Jag saknar sommaren! Tänk när vi var på putte i parken och bara hade det awesome. Och när jag var glad och inte hade en aning om att resten av sommaren och hösten skulle bli ett helvete. Hur överlevde jag ens? Hur har jag överlevt hittills? Styrka kallas det har jag hört. Jag ger aldrig upp! Och nu har jag en skyddsängel med mig vart jag än går. :') <3

Toodels!

Walla

En fet kebab till alla? Okejrå! Varsigoooo!

Jag har ju glömt att skriva om Göteborg! Det var svinkul! Sådär då. Heh! Skoja bah. Men typ sammanfattning då.

Fredag: Åka tåååg i typ 4 timmar, det var najs när vi lyckades få en egen lite kupé typ. Vi flummade på, drack lite mouserrande vin som Frida hade med sig, sötis! Körde någon frågelek och var väl bara allmänt förväntansfulla! :D När vi kom fram så mötte vi Betty och Kim, dumpade våra grejer på hotellet och drog in till stan igen. Käkade gooooodaste tacobuffén där det också fanns pizzaslice's, DOG va gott det var!

Vi hängde lite på stan och kollade presenter och köpte alkohol, sen åkte vi till hotellet och fixade oss. Trött som en gnu med huvudvärk från början till slutet av kvällen, men äsch! Det var väl ca 20-25 st hemma hos Betty och Kim, lite trångt men det gick! Det var riktigt kul och vi begav oss till Gretas efter några timmar. Där dansades det som bara den och jag hade så jävla kul! Var lagom full och allt var finfint! Vi kom väl tillbaka till hotellet vid 5 och jag tvärdäckade.

Lördag: Vaknade 8 och mådde cpdåligt.... trodde jag skulle spy så fort jag rörde mig. Låg där och filosoferade och försökte tänka bort mitt illamående i typ 1,5 timme. Somnade om, vaknade försent och hade missat hotellfrukosten. xD Jaja, vi drog in till stan och satte oss på ett jättemysigt café där jag fick i mig en jättegod fralla!! Sen strosade vi runt på stan, shoppade lite och sånt dära. Drog till hotellet, flummade lite med Julia, Karin och Fia. Sen färgade Suzze mitt hår, sen vare bara att dra på sig kläderna och dra till Lovisa och Cissi's inflyttningsfest. Det var awkward i början, för alla kände ju typ alla utom oss. ;) Men efter nån timme så blev det fett kul! :D Hade gärna stannat där, men nej vi skulle ju promt ut på Gretas igen... Vilket inte alls var lika kul denna gång, så jag och Evelina (väldigt rolig nyfunnen vän) drog och käkade och sen till hotellet. Var vakna till 10 på morgonen haha, åt frukost och somnade sen, idioter! ;D

Söndag: Vaknade vid 14 igen, vi drog in till stan. Jag återfann mina västeråsare och åt på pizza hut. DOG av munorgasm typ! SÅ GOTT! <3 Sen gled vi runt och letade efter ett fik, hittade något till slut som inte var fullsatta. Typ alla fikade verkligen! Sen mot kvällen drog vi till Betty och Kim. Då blev det tacos och filmkväll! Vi såg Kejsarens nya stil och en ruggig skräckis! Typ A women in black eller något sånt. Fett creepy! :(

När jag, Frida och Sara kom tillbaka till hotellet sen så var vi lagom övertrötta och flummiga! Det blev en rolig natt med många skratt haha! Hade verkligen askul hela helgen!! Kommer lätt åka ner igen! :D Lite pix då!

 
 
 
 
Vi tog verkligen alldeles för lite bilder!!! Skäms! :( Jaja, nu har ni fått läsa något positivt iaf! Heh! ;D
Puss in boots!




:(

Jag avskyr min livssituation. Är så fruktansvärt deprimerad och missnöjd. Saknar motivation, trygghet och glädje. Jag saknar mitt liv.


Rubrik... Bah...

Vet inte vad jag ska skriva. Är inne i en sån sjukt jobbig period. Jag bara saknar dig, tänker på dig och drömmer om dig. 24 timmar om dygnet. Sjuk är jag också. Göteborg tog hårt på min lilla kropp. Men det var värt det, totally!! Vill tillbaka snart, kärade nog ner mig i stan och folket.

Men ja. Jag saknar dig, min prinsessa. Om mina vänner och läsare tycker jag tjatar så kan ni bara dra. Ingen kan veta hur det känns inom mig. Och min blogg är till för MIG.

Har drömt om dig väldigt mycket. Både drömmar där du är frisk, drömmar där du är skadad.. Men framförallt drömmar där du lever och bara jag vet om det. Drömmar där jag lät benet fortsätta läka, där alla tror du är borta, men där du fortfarande finns. Men hel blir du inte. Du haltar så fort vi travar litegrann... Häromnatten drömde jag att vi skulle hoppträna. Jag hade köpt nya bruna lindor som skulle matcha mitt favoritschabrak. Lindor bak, skydd fram. Allt var klart och jag skulle bara tränsa. Då slog det mig att vi inte skulle kunna hoppa mer, du var ju halt och skulle aldrig bli frisk.

Mina drömmar både räddar mig och drar ner mig på samma gång. Det är så underbart att drömma om dig! För det är så jävla verkligt varenda gång. Men det gör så ont när jag drömmer om när du är skadad och så.. Men jag antar att det är en del av processen. Hur som helst så vill jag ALDRIG sluta drömma om dig, om oss. Jag vill aldrig att mitt sinne glömmer hur det känns att vara med dig min finaste Lizzy.

Jag saknar och älskar dig <3


My Guardian Angel

Men hej där, världens finaste häst! :')


RSS 2.0