Ice baby, ice

Vi som lever i Sverige och har varit isbitar denna långa vinter längtar efter sommaren och värmen som småbarn längtar efter jultomten.

Men det finns vissa figurer som inte alls längtar efter varmare tider, faktiskt några som hotas av livet om det blir för varmt på jordklotet.

Därför har jag idag blivit isbjörnsfadder tadaaaa! Det är någonting jag har funderat över att bli i ungefär ett år, och nu när jag snart har betalat av mitt lån som jag tog för 5 år sen har jag ett par hundringar över i månaden.



Jag har alltid haft en förkärlek till dessa fina djur, så puss på det! :*

Yo bitcheeees!

Look who's the bloggah huh? ;) Everybody goes yääääääy!!!
Eller va?

Mohihihihi! Jag är galet glad idag! Solen skiner och jag har ett rent hem att vila ögonen på. Eller ja, iaf ett rent golv! Note to self; Kolla inte in i köket.

Folk brukar ställa en fråga nuförtiden, 'Vad gör du egentligen på det där Stentorpet?' Ibland gör jag glas-skålar, eller servetthållare, har dock ingen bild på det, men kan kanske fixa. Annars så hänger jag faktiskt mest i sy-salen höhö. Där syr jag och några till grytlappar, tygväskor och just nu bokstäver!


Fyllda bokstäver i fleecetyg, som gosedjur liksom hihi! :)

Och nej, jag får inte ta hem det jag gör.. ;) Det går till försäljning! Så kom att skåda och köp våra fina verk på Stentorpet eller i Växhuset i butiken 'Händiga Händer' - där finns hantverk från alla filialer (shit, vuxet ord yao!)  i hela stan. Det är sjukt billigt och fint!

Mjahaaa, annars då? Jag har redan varit uppe och skuttat i tiieeep fyra timmar! Släppte ut 5 små söta hästar i solskenet, eller i minusgraderna kanske?! Det var fan -5 ute, inte okey!! -.- Jag vill ha värme juuuh. Buhu, hoppas solen värmer upp under dagen.

Nu är jag supertvättarN och ska snart gå ner och hänga upp all tvätt ehe... lycka till att det får plats i torkskåpet?!


Och ja, jag är ensam och har så här mycket kläder... gah! xD

Tonight it's hoppträning, tjoho! Jag är taggad, eller egentligen inte haha. Men jag hinner nog bli! Nu är jag mest trött och hungrig faktiskt. Sa någon frukost?! Åh, jaaaa gud så gott! Såatt smell yah!

Pussifnuss :*

snel hest

Jag älskar dig, världens finaste! Du ger mig energi och styrka.
Att bara få stå och krama om din varma hals, får mig att känna trygghet och livsglädje.
Jag vill behålla dig för all framtid bästa Lizzy. KÄRLEK! <3







Du är luften jag andas... <3

I'm back

Dålig update jag vet, men har verkligen inte haft varken tid eller ork att skriva om mitt liv. Har inte så mycket ork att skriva nu heller faktiskt, men jag gör väl ett försök!

Börjar med en väldigt tråkig nyhet som nog många har hört om. Sveriges egna 'Mr. Ridsport' Jan Svanlund har avlidit efter en tids sjukdom, han blev 69 år. Snacka om att jag faktiskt känner en klump i bröstet. Han har ju alltid kommenterat alla världscup-hoppningar och sånt på tv ända sedan man var liten. Det kommer kännas tomt och tråkigt utan honom. Har alltid gillat hans sätt att prata.

"Vila i frid Janne. Blir inte samma sak att se på häst-hoppning nu utan dig, din röst, ditt engagemang och din kunskap. Du var verkligen en passande person för det jobbet. We'll never forget you! Mina tankar går till dig och dina närmaste."





Well, annars då? Jorå, veckan har varit bra, men jag har varit trött. I tisdags såg jag och Isabelle Black Swan och den var verkligen så bra som jag trott att den skulle vara! Så jag är galet nöjd. Den var sjuk på ett bra sätt. 'Den sätter sig som en pil i bröstet' för att citera Elena.

Onsdagen var blandad. Först hade jag morgonen i stallet och sen var jag på min första KBT-behandling hos min pyskolog, det gick fett bra!

Efter det gick jag ut med pudding och sen mötte jag upp Michelle och vi gled runt på stan. Åt subway till lunch och kollade på duvtanten hahaha! Seriöst alla duvor följde efter henne! xD Jag åt en glass i det iskalla vårvädret och köpte en present till mig själv på Åhléns!


hihihihi, en sån här söt liten barbaskön blev min ;D

På eftermiddagen åkte jag tillbaka och longerade pärlan som var tokbusig och hoppade fram som en hare i galoppen haha. Hjälpte Bobo att vara hinderpersonal när hon tränade div. 3 laget för häst och var även kameraman åt Sandra. ;) Tog en tripp till donken med hela laget på kvällen och det bjöds på sjukt mycket skratt! ;D

I torsdags var det arbetsträning, det gick jättebra och efter det var jag på möte. Tog en 'powernap' på 3 timmar när jag kom hem haha och sen blev det en kväll i stallet.

Igår var jag fett nära på att sjukanmäla mig för jag var sååå trött, men jag kravlade mig iväg och arbetstränade minsann! Fett stolt! Vi fick våfflor dagen till ära då det var våffeldan så det satt ju fint. När jag slutat gick jag på stan med LM och sedan lekte jag med Isabelle och Kai. Vi tog en läcker fika på Espresso House, sen kom Jessicus på kvällen och då åt vi Spicy och packade lite grejjer i lådorrrr!

Idag har jag haft en dag som stavas BLÖH. Så den skiter jag i att berätta om. ;) Bangade kvällens festligheter och umgås med mina katter, datorn och tv'n istället. Ska nog sova snart, det är ju omställning till sommartid inatt och dessutom tänkte jag hinna kolla på ponny-tävlingarna imorn så då kan jag inte sova alltför länge juuu.

Over and Out vaaah! :*

Yes!

Äntligen känner jag mig gladare! Tyngden som jag haft över mig i tiieep 3 dagar börjar försvinna mer och mer. Jag var ute på en skrittrunda med min fina häst idag, och det var så skönt att kunna rida vid 18-tiden utan att det var kolsvart! Det var liksom ljust ända tills vi hade ridit klart.

Sitter och glor (bästa ordet mohaha!) på CSI NY och klappar på en mysig, varm liten Tuva. Sötnos! Snart börjar ballar av stål haha, så sjukt bra!


Finaste Tuvis! :*

Imorn har jag möte, sen måste jag seriöst göra något åt mitt dammiga golv... efter det stallet och på kvällen ska jag och Isabelle äntligen se Black Swan!! Och jo, jag tänker ha höga förväntningar! Har man borderline så förstärks ju allt lite grann ändå såatt höhö. ;)

Det känns så himla bra att jag redan igår kväll längtade efter torsdag då det är dags att glida till Stentorpet igen. Hur bra liksom?! Yeeeeey!

Happy, happy, happy (älskar att allt kan gå uppåt lika fort igen!)
Puss! :*

Men hellu

Mår ungefär lika kasst som inatt. Men jag försöker att vända på steken, det går sisådär. Sitter i soffan med två gostussar och känner mig orkeslös. Ska ta och laga lite mat så kanske jag blir piggare. Sen en dusch, då känner jag mig som en ny människa sen. Efter det ska jag ta mig ut till Lizzy, och hon får mig alltid lite gladare. Det blir nog bra det här!

Jag har ett par fina människor som har skrivit väldigt fina peppande grejjer till mig idag. Elena och Michelle, ni är så bra, me love you! <3

Har äntligen skrivit ihop 3 annonser som snart ligger ute på blocket, ska bara betala skiten. Måste låna mammas telefon för man kan tydligen inte ringa och betala via telefon om man har kontantkort, hur sämst?! Well, jag fixar det ikväll. Hoppas på att få allt sålt, då kommer jag få in 1600 spänn. Skulle sitta rätt fint eh ja!

Men puss då, hoppas jag mår bättre snarttttt.

Hmm..

Vill inte sova, sitter vaken och analyserar sönder mina tankar till milimetersmå smulor. Orkar inte med att känna såhär just nu. Varför ska det komma så jobbiga känslor med jämna mellanrum? Varför kan jag inte bara få vara glad för allt jag har och liksom stanna där. Nej, men varför ska man kunna styra sina tankar och känslor det vore ju dumt? Suck.

Jag känner hur jag har en livskris inom mig, jag vet ingenting om någonting. 25 år har gått och vad vill jag göra med allt? Ingen jävla aning. Och det skrämmer mig så att folk runt omkring mig köper hus, förlovar sig, gifter sig, skaffar barn och allt. Jag vill också, men inte nu. Jag önskar bara lite ibland att jag också hade hunnit ända dit.

Kommer jag bli vuxen på riktigt någon gång?
Kommer jag hitta någon att leva mitt liv med?
Vill jag det?
När vill jag det?
Kommer jag kunna jobba igen?
När kommer jag kunna det?
När ska jag hinna plugga till det jag vill utbilda mig till?
Hur länge kommer jag kunna ha kvar Lizzy?
Tänk om min mamma blir sjukare eller tänk om hon dör?
Hur ska jag klara mig då?
Kommer min pappa fortfarande bry sig om mig om 1 år?
Varför bryr han sig ens nu?

Gah, så många frågor utan svar och tankarna går på högvarv.
Välkommen till min värld, dessa frågor snurrar i min hjärna flera
dagar/kvällar/nätter i veckan.

Dags att sova bort lite av livet igen, pussdå.

Nej

Känner mig bara så besviken för tillfället
Jag borde sluta bry mig om att ens försöka.
Det är alltid jag som anpassar mig.
Ibland undrar jag varför du ens hör av dig till mig, för att ha kontroll?

Söndagsdepp deluxe.


Hej gammal bild :*


Made my night!





What can i say? MIGE in mah heart! <3

tröttchey.nu

Inte kul, inte kuuuul! Jag är verkligen zombie-trött och har varit det hela dagen..! Vaknade 20 minuter innan jag skulle iväg imorse, funderade i ca 5 sekunder på att dra täcket över huvudet igen och bara skita i allt. Men icke, jag kravlade mig upp! Så sjukt stolt över mig själv! Hade ångest som tusan hela vägen till mitt 'jobb', men när jag väl kom dit och satte igång så kändes allting lite lättare.

Har bl.a. sytt grytlappar idag. Liksom vadå att jag inte använt en symaskin på 10 år?! Det var jätteläskigt i början haha, trodde så mycket att jag skulle sy fast alla mina fingrar! Sen har jag värsta nål-fobin.. men det gick galant hihi. Imorn ska jag göra textil-tryck hähä, fett kewl! :D




Jag känner mig lite stressad över att jag måste städa innan helgen, men jag vet att jag ändå kommer skjuta upp det till lördag eftermiddag, så jag försöker att inte tänka så mycket på att jag stampar runt i grus och katthår. (y)

Är hästledig idag! Gud så schönt! Jag är inte trött på hästen, men trött på att frysa och allt åkande fram och tillbaka. Iofs kommer jag få åka lika mycket fram och tillbaka idag, men skillnaden är att jag kommer vara i ett varmt hus och inte förfrysa tårna av att vara i ett stall med för lite kläder på mig i några timmar!

Kvar att göra idag;

* tömma kattlådan
* äta lunch
* vara läxfröken
* gå ut med pudding
* halvdö i soffan framför tv'n

Jag gillar speciellt sista punkten där! Längtar redan.

Imorn väntar jobb, ta hand om Lizzy + Wiona och rida båda. Intaget, tvätta, fika med brudsen på kvällen? Hejja livet, jag är inte den som ligger hemma i sängen om dagarna längre? (Okej, bara måndag + tisdag denna vecka)

Puss and schmejk som Hanna skulle sagt! (Fan vad jag saknar dig, unge!)

Kill me with words

För hela staden äcklar mig men jag är dum och stannar
Den är en tjej jag tatt tillbaka fast hon knullat andra
Men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen
Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer

Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest
Och DJ'n spelar samma låtar för hundrade gången
Finns inget här att hämta, bara misär och längtan
Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam

Försöker kväva känslan men jag längtar hem
Dom sjunger om att dekadens är min bästa vän
Och det slår mig när orden kommer ur min mun
Hur den här staden dödar dig när du är ung

Ta mig härifrån
Lilla London

~

Jag säger bara; Ge mig sommar, sol, peace and love, feta band och lite fylla... så ska vi...
STÅ OCH STAMPA OCH VIFTA MED HÅRET TILL THE KILL MED 30 SECONDS TO MARSSSS!
Ge mig lite Hanna Carlbom, lite Jessica Haraldsson, lite galet, galet, galet tillsammans med er tack!!!

Ingen puss ikväll, jag är snål och arrrrgggg! -.-

Baha

Har mått jättekonstigt idag.. :/ Mått illa hela dagen, men ändå inte spytt. Förstår inte vad det kan vara. Kanske att jag åt både kycklig och bacon igår när min lilla mage inte är van vid massa kött. Mår bättre nu mot kvällen i varje fall.

Kollade nyss på "en unge i minuten", Malin & Conny var med där och det var jättekul att se! Måste verkligen hälsa på dem snart.. Lill-killen har jag ju inte ens sett än! Får ta och ringa henne i veckan.

Annars då? Jag saknar en viss person väldigt myckeeeeet. Och förutom det så tittar jag på bilderna från gårdagens träning och bara ler. Tack för era fina ord om mig och Lizzy, det värmer verkligen! Min sötnos som faktiskt blir hela 18 år i sommar. Bäst är du! <3



Ska inta sängen strax och läsa lite vlt som jag får gratis i en månad! :D
Pussigull :*

Svävar på moln!

Jag kan bara le! Jag har varit glad ända sedan jag och Lizzy tränade för Tina i förmiddags. Den där Tina alltså, hon har förmågan att få mig helt ko-lugn från början till slut och våga rida an hinder som är högre än 80 cm. Och det, mina vänner, det är talang! För jag är så sjukt feg.

Lizzy var ett brunstigt, jobbigt, trilskande sto i början. Men likt historien om den fula ankungen, förvandlades hon under vårat ridpass mer och mer till en glad, bjudande, modig och helt underbar liten prinsessa! Jag låter nu denna film tala för sig. (Och ja, jag vet att jag måste bli bättre med att sträcka på mig! Och ja, jag sitter med handbromsen i för mycket på vissa hinder, men ja.. det andra är ju helt okej haha!)



Älskar min häst som hoppar så fint fastän jag inte ger henne de bästa förutsättningarna!

Efter stallet, som jag blev kvar i ända till fyra på eftermiddagen, tog jag en liten promenad hem till familjen Gren. Jag och David pluggade engelska i en timme och han har verkligen redan gjort framsteg! Jag blir så stolt hihi. ^^ Fick sen världens godaste middag, flygande jacob M M M!!! Tusen tack söta ni!

Slutsats; Jag har verkligen haft en toppenhelg! Är inte utvilad för fem öre dock, så det är tur att jag får sova imorn! :D Puss på errrrr! :*

Populaaaarrrr

Maha! Jag har dissat melodifestivalen i så många år, men jag valde att gå hem till min mamma och glo på finalen ikväll, och hej och hå det var ju faktiskt en hel del bra låtar med! Jag tyckte att rätt låt vann, men jag tror inte den har någon chans i Eurovision. Men det tror jag inte att någon annan av de svenska låtarna har i varje fall så whatever liksom haha!

Eric Saade; ser ut som en bög, låter som Justin Bieber, fjortis-artist o.s.v är vad man läser på facebook. Men jag skäms inte! Jag röstade 2 ggr på honom, rawr! Jag tyckte låten var svängig för tusan! ;D

Min mamma är så söööt! Hon frågade mig helt random; Hur skriver man å, ä och ö på mobilen? Jag; Vaaa? Har du provat att skriva sms mamma?! Hon; Jaaa.. (a) Aaahh! Jag blev typ fett stolt och visade såklart hur man gjorde. Sen skickade hon sitt första sms i hela sitt snart 57 åriga liv till lilla mig! ;D



Dagen har varit awesome! Var i stallet från 8-14. Fodrade och släppte ut hästarna, kollade på Maya & Iza när de dressyrtränade för Karin. Smörjde tränset, sadelgjorden och chapsen samtidigt. ^^ Smörjde sadeln i stallet medans barnen fixade iordning ponnysarna. Sen lunchade jag alla hästarna.

Efter det chillade jag, barnen och mammorna i Cafeterian hihi. Fikade lite och sådär. Sen gick vi till Ridsportaffären och jag handlade saker för mitt presentkort. Fick med mig; pälsglans, läderbalsam, en borste, en mankam och hästgodiiiis! :) Mycket behövande!

fjortis-emo-gulligull-bild ;*

Gosade sen med min sötnos i hagen. Det var sol och varmt och vi bara njöt i solen! Åkte hem med Anki & Iza vid tvååå. Då typ halvdog jag i min soffaaa! Sen myskväll hos mami då och när jag kom hem tvättade jag mina skydd tills imorn. Hähä, vi kommer glänsa! (Ja, det är bara en träning men det är ju kul att va snygg liksom!) Jag tänkte försöka att sitta kvar på hästryggen imorn, får se hur det går! ;)

Time to sleep now! Pöss! ;*

Aouch!

Jag har så ont i min lilla kropp! Det känns att man slog i backen igår må jag säga... Sen att jag dessutom ansträngde mig för mycket genom att vara kvar i stallet till 22 och red en till häst gjorde så att jag vaknade mitt i natten av feber igen..! Den är hur som helst borta nu efter en heldag i sängen. Tur det, för jag är less på att vara sjuk.

Nu ska jag chillaxa hela kvällen! Ska kila till affärn och handla godis och cola, sen ska jag kolla på Vampire Diaries som jag inte hunnit se ifatt sen förra veckan. Därefter är det dubbla avsnitt av Family Guy på 6:an och en timme efter det är det dubbla avsnitt av CSI Miami på 5:an. Kan det bli bättre?! Tror inte det vaaaah!


Längtar till söndag, träning med pärlan för Tina Svane, wiiihoo! :D Hoppas jag hittar någon som kan filma! Bilden är från förra gången vi tränade för henne, i november förra året. :*

PÖSS!

Utzi Butzi Wutzi!

Alltså, jag kanske är lite konstig nu. Min häst kastade av mig lite fint idag, verkligen KASTADE av mig haha! Dessutom la hon till 4 stopp under våran runda på pay n' jumpen. (Vi tog om banan från början efter att jag ramlade av efter 1:a hindret) Och alltså, hur normalt är det att sitta och flina som ett sär och bara njuta av ritten trots att man nyss flög som en vante genom luften och nästan krossade sitt högra knä? Och hur normalt är det är vara NÖJD efter en runda med 4 stopp?!

Å andra sidan, vem har någonsin sagt att jag är normal?! ;D

Hon är en busig jäkla ponny, men jag älskar det! OCH jag skiter i om hon stannar 4 gånger, för hon stannade 1 gång på vardera hinder och inte typ 15 gånger. OCH, jag tyckte inte att 80 cm var högt! OCH jag vågade lita på att hon hoppade fastän vi kom långt ifrån hinderna! (långt ifrån för mig = normal-långt, men jag är en fegis) OCH jag är fett taggad, för hon hoppar med hela sin rygg och liksom bara flyger! Det är så himla kul att rida dig min pärla! Fastän du är ett sånt jäkla stoigt sto ibland! ;)

Filmklipp på avramlingen kommer när Anki har förstått sig på hur man lägger ut sådant på youtube?! x) Nu sova, over and outttt! :*

Pia:
"Jag har aldrig sett henne hoppa så bra!
Och du är otrolig som sitter upp och rider hela banan fastän du nyss flög av sådär!"
KERLEK TILL MIN POWNIEHEST! <3

Sa någon blogga?!

Ja, men tydligen! ;) Känn dig träffad din skumma lilla godisbjörn! (eeh, för så tjock är hon ju? ja kanske, med tanke på godispåsen för 63 kronor... herregud!)

Så wazzup då?t! Ehm.. Jag har varit sjukeli, därav dålig uppdatering. Sen så har jag inte orkat bry mig om att blogga heller, how busigt liksom! ;) Mennnne, i lördags var jag iväg till Fagersta (oooh, hon reser minsann runt i landet!) Där var jag hästskötare/mentalt stöd/peppare osv åt Maya & Misty och mamma Mia som var lite för nervös ibland hehe. ;) Det var superkul och jag slänger upp en film så ni får se hur duktiga dem va!



De startade LC också och allt gick verkligen hur bra som helst till sista hindret i grunden. De fick en slalom-väg och Misty la till ett stopp och Maya föll av. Hon blev jätteledsen såklart, men det gick över efter en stund. Och det verkar som att hon är inställd på att träna, träna och träna och vänta lite med att hoppa LC tills hon känner sig säkrare igen. Det gör hon helt rätt i tycker jag. För det kommer snart gå lika lekande lätt där som på LD-höjd! :*

Vad har jag mer gjort? Ehm... Slappat och typ försökt bli frisk, vilket jag verkar ha lyckats rätt bra med! :D Har spenderat massor med tid hos min lilla grisvalp Isabelle. Hjälpt henne att städa, kollat på massa Lword och bara varit. Det har varit tok-mysigt. :*

Idag har jag börjat med min stora vårstädning. Jag har skrivit en låååång lista på allt jag ska städa och en del annat som ska göras och har idag bockat av 4 av 16 punkter! Kommer att kunna bocka av 1 till innan dagen är över. (Ja, jag är stolt! Rawr!)

Jag kom precis på att jag glömde min Spicy-mat hemma hos Isabelle som blev över igår... Damn it! ;( Well, då kan jag ju äta den imorn då. Frågan är vad tusan jag ska göra för mat till idag dåe...?! Ahja, det löser sig! Nu har ni fått en liten update iaf. ;) Kan jag få lyssna vidare på Volbeat nu tack! (som faktiskt ÄR bra, Elena!) Hihi.

"Jag står och äter en bajsmacka och du säger ingenting?!"
Älskar solsidan och nu säger jag tack för meeeeej!

fredagmys?

Snarare fredags-nys! Jag är tokförkyld och haft feber från och till hela dagen. Så jag blev hemma från arbetsträningen idag (som jag börjat med denna vecka) så jag inte skulle bli sämre. Vaknade 4 gånger inatt av att jag inte kunde andas pga allt snor...! Gick upp vid 12 och satt vid datorn och chillade ett tag, fick i mig frukost och lunch plus 2 alvedon så jag skulle orka resten av dagen.

Åkte och köpte spån på Granngården med mamma och pratade av mig en massa. Sen tog jag in hästarna och hjälpte Mia och Maya inför tävlingen imorn. Flätade Misty's svans och flyttade tävlingsskåpet och lite sånt. När jag skulle fixa Lizzy fick jag hjälp av en liten tjej som heter Ida. Hon var 9 år och hur söt som helst. Det var skönt att få lite hjälp bara sådär eftersom jag var sjuk och trött.

Vi gick till ridhuset och longerade och pärlan var superfin. Lite lat i början, men sen fick hon jättefin trav och i galoppen sökte hon sig framåt-nedåt och gick kvar där fastän vi inte hade några inspänningar alls. Bästa hästen! <3 LillaSara fick skritta av en sväng. Och ja.. så liten är hon ju inte längre, hon är ju 13 år! Tiden går så fort, jag minns när hon var 9 år och precis började hjälpa mig med Lizzy ibland. :')

Hjälpte Mia att fodra gamla stallet och sen skjutsade hon ner mig på stan. Jag gick ut med Pudding en sväng, handlade gottis på hemköp och kom hem vid åtta. Nu har jag myst ner mig i soffan med näsdukar, cola, kakor och kexchoklad med blåbärssmak! Tittar på Ice Age 2 som går på tv och myser med katterna.

Imorn blir det att stiga upp 6.15... Kommer vara trött, men kul ska det bli. Håll tummarna för Maya och Misty, de startar sin första lokala tävling tillsammans. Första riktiga tävlingen för Maya. Kameran följer med så det kommer upp bilder och film sen när jag har lagt in allt.



Här hoppar de sin första LD (60 cm) på en pay n' jump på Hamre. Supersöta eller hur?! :D

Tevling!



http://hamreryttarna.blogg.se/2011/march/bloggtavling.html

Kika in på deras blogg vettja! Det är de söta stalltjejerna Jossan, Elli, Alexandra, Elin och Sara på Hamre som har startat en blogg tillsammans! Jag tycker den är rolig att läsa och hoppas att ni når erat mål, att bli storbloggare! ;D

rrrandom

Kryssningen var awesome, jag hade jättekul och jag älskar verkligen mina 2 extrafamiljer. Ni är bästaste! <3 Bilder kan komma att dyka upp på ansiktsboken eller i något senare inlägg här i bloggen, för jag har inte orkat lägga över bilderna från le camera. (a)

Idag blev jag extra mycket glad när jag loggade in på fb. Jag smög förbi en liten uppdatering från gruppen 'Peace & Love 2011' och där stod det att ett nytt bandsläpp hade varit idag! Jag klickade in mig på hemsidan snabbt som en oljad blixt och såg VOLBEAT till min otroliga lycka!!! :D Jag har hoppats på dem ända sedan vi började prata om att åka dit i höstas någon gång! Så nu finns det inga tvivel kvar från min sida, jag ska kirra en biljett, var så säkra! ;)

Jag har varit lite smått nedstämd nu på kvällen och läst gamla dikter jag skrivit och lite sådär. Det kändes bra men jobbigt på samma gång. Det är en liten klump med ångest i mitt bröst... :/ Ska förflytta mig från datorn till sängen strax och hoppas på att jag somnar och vaknar upp utan ångest imorgon.

Pussdåe :*

RSS 2.0