Djupa grejer

Jag har några låtar som jag skulle vilja citera texten ur...
Alla texterna passar liksom in under en och samma dag.
Snacka om pendlarN!

Ibland känns allting bara så tråkigt
And I'm so sick of watching while the minutes pass, as I go nowhere
And this is my reaction to everything I fear
'Cause I've been going crazy
I don't wanna waste another minute here


Sen blir jag eftertänksam
Och jag vet att det går över och kommer kännas mycket bättre men
varför är man alltid en jävla nybörjare på sånt här?


Men inser att jag kommer klara av det
Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag


And then it's just like
Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig
Nu blir jag säkert kär i dig, precis vad man kunde vänta sig


But i'm just like
Uh you got the room spinnin’
I don’t wanna lose this feeling
Girl you get me high, you know just what I like
And I want some more, I want some more.
So let me overdose
Cause I’m feenin’ for your touch
Let me overdose,
Cause baby I can’t get enough


'Cause I know that
Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordar sig
Allting kommer bli bra till slut, om du bara låter allting va'



Och emellan allt det där har vi sååååklart
Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Men inte fan kommer det någon och räddar mig! ;)

pözz!/ruuligchey_86

Allting kommer bli bra

Howdy! Snacka om att jag har haft en heeelt underbaaar dag! :DD

Har varit nere på stan med Jessicus och 20-åringen Hänna! Vi började med att luncha på Spicy och herregud vad gott det var!! Hade inte ätit där på sjukt länge! (förvånande nog) Efter att vi svullat klart där begav vi oss ut på stadens gator, och kollade runt lite. Jag fyndade ett halsband för 10 kr och köpte hårfärg.


Hann med en utsökt liten glass från ben & jerry's baren oxå innan Jessica hade klipptid. Michelle joinade och vi hade en fin stund med alla frisörtidningar! Herregud vilka konstiga påhitt det finns, för att inte tala om en sax för 6.900 kr? Jessica blev snygg i håret och några ören fattigare kan man säga! Jag bokade in en klipptid hos hennes, citat Hanna: "gay-frisör" på fredag, tjooho! :D

Efter denna klippstund började mardrömsrundan i typ hundrafemtioelva olika affärer, gärna så långt borta från varandra som möjligt oxå! Det är bara tjejer som shoppar tänker ni, men jag är fan inte tjej i det läget! Så ursäkta för mina små klaganden hela tiden Hänna und Jessicus! ;) Vi avslutade iaf dagen med att fika på Espresso House och det satt galet fint må ja säga!

Begav mig till stallet efter att ha varit hemma en liten snabbis. Introducerade Alexandra i stallet så hon hittar alla Lizzy's grejer osv. Sen red jag ut och busade lite med pärlan! Hade bara tänkt rida ut, men tog ett pass i paddocken oxå och det är jag så glad över att jag gjorde! Förlåt men, världens finaste lilla häst!!! <3 Du är den bästa för mig, åh vad jag älskar dig! Fick en total aha-upplevelse på hästryggen idag! KÄRLEK!

Bjuder på en låt idag oxå, hur bra som helst är den!



allting kommer bli bra till slut
du ska se att allting ordar sig
allting kommer bli bra till slut
om du bara låter allting va'


Dax att bädda ner sig i sängen efter en lång och rolig dag! :))
Nighty!

Röd, Kapten Röd!

Tjenna Tjenna! Snacka om rätt värdelös dag jag haft då! Bestämde mig för att somna i bra tid igår, men då ringde telefonen och en timme senare var jag för pigg för att bara krasha i sängen... Kollade på senaste avsnittet av Vampire Diaries och vips så var klockan fyra! Stängde av datorn och försökte sova, men min hjärna gick på högvarv och jag fann ingen ro. Trodde jag legat i sängen 30 min när jag insåg att klockan va nästan sju på morgonen, vad fan?!

Så, jag gick upp och tänkte att jag kör en dag nurå! Men insåg att jag inte skulle klara av det vid tio ungefär. Krash Boom Bang, somnade äntligen! Steg upp vid sju på kvällen. Snacka om orutinerat Mikeli. Åkte till stallet och tog hand om min stjärna. Sen åkte jag med Lotta till Max och käkade. VÄRD DAG, WOOP?!

Får se ifall det blir lite mer skräpmat med Elena om en stund, en dusch innan det vore nog på sin plats! Bjuder er på en jäkligt bra låt istället för att skriva ner massa mer onödigt! ;)


Helgisch!

Haluba! Då var det söndagkväll igen och jag kan faktiskt säga att min helg har varit grym! Mysig, spontan och galen minst sagt!

I fredags var jag i stallet och pysslade med pärlan. Red ut på Lizzy med sällskap av Lotta och Wiona. Skulle ju ridit W men Emelie kunde inte ta Lizzy p.g.a lite personliga grejer så då löste vi det med en ridtur tillsammans! Är stolt över att jag fick iväg Lotta på en uteritt maha! :D Efter att vi var klara så åkte jag med Lotta hem. Vi handlade på maxi och efter hundra år där inne kom vi till hennes söta lilla hus. Lagade tacos och åt oss tjocka, mums!! Vi snackade massa, åt godis och kollade på ursöta filmen Happy Feet. En myskväll som jag verkligen behövde! :)


Lördagen spenderade jag i stallet och hade pysseldag med Sofie typ. ^^ Vi borstade och pysslade nästan ihjäl våra små hästar som började sucka efter ett tag haha. Underbara och saknade Hänna kom förbi och taggade mig lite inför utgång på kvällen oxå minsann! Så det gick som det gick fastän jag hade sagt nej och bestämt mig för en hemmakväll... ;) Säger bara "PizzaOnlineTaxi" - gratis skjuts ner på stan, Bmb med gaaalet mycket folk, Emanuel, Didde-Kong, BC aka bögarnas corner? osv osv ;) Sen att jag blev tokförkyld och knappt kunde andas när jag väl la mig i sängen är ju en annan sak!

Sov bort hela dagen idag, bakis och förkyld, fina grejer! Mööhöö... ;P På kvällen fick jag skjuts av min bästa Jessicus till stallet. Vi fixade snabbt där och sen blev det myskväll hos henne med massa snacks och Idol!! Perfekt avslutning på en fin helg! :DD

Denna låt får presentera mitt humör för tillfället huhu! ;D
EVERYDÄÄÄY I'M SHUFFELINNNN!! ;;



Taggar redan till fredag, då kommer det bli så galet med PARTYYYY!!! Woopeliwoopschoop!! ;D

Harebraheii era gangstah's! :*

Muhehe!

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva, men jag har beslutat att inte lägga ner massa onödig energi på det. Tänker iaf försöka! Människan är för närvarande inte ens värd att tänka på. Man gör inte så som du gjort! I D I O T J Ä V E L !

Missade det jag skulle göra idag. Kunde inte sova inatt.. Så jag och sängen hade en mysig heldag. Lägg till ont i halsen och feberkänningar på alla depptankar så har ni min dag. Orkade verkligen inte gå upp ur sängen! Hasade mig iväg till stallet på kvällen och hade en mysig stund med min leriga pärla. Borstade och pysslade, genast kände jag mig gladare. Lotta var där så jag fick prata av mig oxå, mycket skönt! :)

Försöker hitta på någoting som jag blir trött utav nu.. För imorn måste jag upp i tid! Har en del att göra innan jag ska åka till stallet på eftermiddagen. Ska rida W och sen bär det av hem till Lotta för tacos-mys-kväll! Ska bli skönt att bara ta det lugnt.

På lördag är jag helt hästledig! Vad hände liksom? ;) Då ska jag försöka röjja upp lite här hemma och efter det belöna mig med att titta på Idol och Vampire Diaries! Kommer ju missa det imorn.

Längtar tills pengarna kommer, då ska jag fräsha upp både mig själv och min garderob lite! Behöver verkligen en nystart nu. Ingen ska få trycka ner mig, sådetså!! (FNYS2)

Nighty night!/mikeli + 3 goskatter i soffan :))

Nej, ingen rubrik idag!

Myser i min sköna soffa. Jag älskar mina djur så ofantligt mycket. Skulle känna mig så otroligt ensam utan mina lurvtussar som går omkring här hemma.

Har nyligen kommit hem från stallet. Tänk att det räcker med att komma in där och bara se skymten av min underbara häst för att allt ska kännas en smula lättare. Älskade, fina Lizzy! <3

Låg vaken till tre inatt, visserligen kollade jag på två idol-avsnitt, men hade svårt att somna efter det. Är dock inte speciellt trött med tanke på att jag i princip sovit bort de två senaste dagarna.

Jag känner hur min blogg blivit deppmode.se, och jag tycker faktiskt det är helt okej. Orkar inte stänga in allting som rör sig i mitt huvud för tillfället. Varför ska man be om ursäkt liksom?

Nu tänker jag titta på ett till idol-avnitt, sen har jag kommit ifatt. Håll tummarna för att det fortsätter vara uppehåll, för jag har tänkt att gå ner på stan lite senare. Den du, Mikeli ska GÅÅÅ! ^^

Tjarå!

Secret

Har fixat så att vissa av mina inlägg kommer vara lösenordsskyddade. Jag vill kunna skriva av mig utan att alla läser. Kommer bara att ge ut lösenordet till mina närmaste vänner. Vill du ha lösenordet och känner att du tillhör den kategorin är det bara att hojta till.

Mitt första inlägg är skrivet nu inatt: http://dedyrbarastesmycken.blogg.se/secret/

Herrå!

Woop!

Helt otroligt, jag känner mig som en kalv. Kan inte förstå hur perfekt kyld mjölk kittlar mina smaklökar och hela min mun så otroligt bra!! Som min mamma alltid sa när jag var liten; Nu har kalven varit i kylskåpet igen, mjölken är slut! *dricker några klunkar till*

Maaah! Vet inte varför jag bloggar nu egentligen? Men jag sitter i varje fall och äter nudlar, kyckligsmak ofc och med tomater till! Kan vara bästa nattmaten ever huhu!

Tänkte tala om för er att världen är så himla liten, i varje fall den värld som heter gayvärlden. Nu har jag även dragit ett streck därifrån till festivalvärlden. Mer tänker jag inte avslöja.. ;)

Jag har kommit på att jag skriver som bäst när jag inte reflekterar över vilka som faktiskt kommer läsa mina ord. Ifall ni undrade liksom? Haha, jag är för trött och rastlös för detta!

Borde sova, ska upp och tvätta imorgon. Hade ni hört den förut eller? Som om jag kommer orka..! Jag måste verkligen! Men det är ett senare problem!

Det var några som ville veta vad jag gjort för busigt, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Dock kräver jag minst 5 kommentarer till detta inlägg ifall ni verkligen vill veta vad jag gjort hihi! :D Det pirrar i magen när jag tänker på det! (Nej, det är inte kärlek)

Hoppas min lilla pownie slutar snora snart.. Hon hade varit väldigt hängig idag sa Emelie.. :( Ifall hon är dålig imorn tänker jag ta ut veterinär på tisdag!! Min bejbi! <3

Måste ju bara ge Rolf-Göran Bengtsson en stor fet ELOGE här i min blogg!! Så jävla grym är han! Sveriges första individuella EM-GULD i hästhoppning! GRATTIS!! :DDD Han rider så otroligt snyggt, rytmiskt och prydligt!!






Kanske ska kolla på det där VD-avsnittet nudååå! Och sen sovasovasova! ^^
Herrå!

Face Down

Damn it, min fina häst är sjukis.. :( Hon snorar och har gult slem i näsborrarna, ingen feber idag men såg allmänt hänging ut. Lilla skruttan!! Jag hoppas verkligen det går över, blir så nojjig när min pärla inte mår helt hundra. 



Bebis.. <3

Skulle ha åkt till Frida på fest, men det blev en kväll i stallet i stället. Känner mig verkligen inte ett dugg taggad för något annan än en hemmakväll just nu, men får se om jag drar ner på kulturnatten med Elena lite senare.

Jag har gjort något lite läskigt idag hihi! Vet inte ifall jag vågar hoppas på att det blir av. Fråga snällt så kanske jag talar om vad jag gjort. ;) Muhihi!

Har börjat lyssna på Red Jumpsuit Apparatus igen! Deras musik passar verkligen in just nu. Jag känner mig lite likadan. Det går inte att beskriva liksom. Det märks att hösten är här nu, på riktigt.



Am I supposed to be happy? 
With all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...

You must live for me too...



På måndag ska jag ringa min biståndshandläggare och fråga när jag får börja på Accenten egentligen! Jag är så trött på att vänta... Jag vill komma igång nu! :) Hoppas att jag får ett bra svar.

Tjarå!

Övertrött? Nej, nej inte alls! xD

Mige säger:
av allt jag behöver nu så kan jag berätta en sak som INTE får en plats på listan... att någon berättar på msn vad som händer i ett avsnitt av tyska barbapappa.
mikeli säger:
va fint, han lämnade vilda djur i afrika! han gömde dom i kistan, som var han.
barbapapa'n alltså.
jag är så normal?!

Mige säger:
av allt jag behöver nu så kan jag berätta en sak som INTE får en plats på listan...
att någon berättar på msn vad som händer i ett avsnitt av tyska barbapappa...



Natthumor när den är som allra bäst!! ;)))

Bus

Jag kunde inte bry mig mindre. Eller? Faktum är att jag bryr mig alldeles för mycket, som vanligt. Tankarna krockar med varandra och blir negativt laddade. Jag ska inte tänka mer på det nu ikväll, jag ska inte!!

Har varit i stallet och haft det bäst, älskade underbara ställe! Min pärla fick nöja sig med en borstning. Hade tänkt skritta ut en sväng, men det tog så lång tid att borsta bort alla lera! Hon fick en banan så hon såg glad ut ändå, mihi. ^^

Jag och fina W var ute på en ganska lång skogsrunda. Tog först åsen och herrejävlar vilken buse hon var idag! Det var mycket att titta på och lyssna efter minsann. Tror inte hon varit i björnöskogen många gånger, för där blåste hon upp sig rejält haha. Vi lyckades ta ett skutt över en liten stock, sååå roligt sa hon! :DD

Nu ska jag träffa Mio och Jessica, hörs dååå! :*

Mwaha!

Glad chey här! Allting som gått och gnagt inom mig har ordnat upp sig på typ en dag, skål på det!!

Igår var vi ute och slirade på Pitchers och snacka om att det var fullt med folk! Brukar inte ens vara så fullt på helgerna haha. Det var någon slags studentbar-runda och vi träffade bl.a. på 'Ulla' - en fin(?) kille i röd klänning och fjortisrand i ansiktet! Han trodde nog han var tjej for real.. för han gick t.o.m. in på tjej-toan när han skulle kissa! o.O

Kvällen blev lyckad! Jag fick ju både reda ut lite grejer med you-all-know-who och det kändes bra! Fick även snacka med mr. S som jag så länge velat göra haha, jag är en sån tönt! Hur som helst, det var en fin kväll som avslutades med en alldeles för full Elena och mat på donken, woop! ^^

Idag har jag chillat galet hemma, mys! På kvällen bar det av till Strömsholm. Jag dog lite (som vanligt) när vi åkte förbi slottet, de gröna ängarna, forsen... Det är så galet VACKERT! Jag ska så mycket bo där någon gång i livet.




Hur som helst, vad gjorde jag då på Strömsholm? Jo, jag gick på en handledarutbilning sörrni! Efter 3 roliga och intressanta timmar är jag nu utbildad för att arrangera Grönt Kort kurser. Big woop på det! :D Blev jätteinspirerad och längtar tills jag kan sätta igång med första kurstillfället hihi. Ska snacka med Åsa och planera!!

Nu tänker jag kolla ifall Vampire Diaries går att tanka ner eftersom säsong 3 haft premiär i USA idag! Hoppas, hoppas, för i så fall ska jag lägga mig i sängen och kolla på det innan jag somnar hihi!

Imorn ska jag till stallet och ta hand om min fina Lizzy och underbara Wiona! :)))

Pussråå! /kladiz

Onsdag

Köp 3 betala för 2. Tänk ifall det gällde på Pitchers ikväll, hoppas kan man ju alltid!

Ge mig den 27:e så jag kan klippa mig, färga håret och kanske ha råd med ett par nya skor. Det vore ju trevligt ifall man slapp bli totalt genomblöt om vänsterfoten varje gång det regnar. Vadå hål under sulan? Vadå att jag inte har några andra skor?



jag går i vinterskor på hösten
alltid förberedd för storm
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett vad
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Melissa Horn. Behöver jag ens säga något mer? Människan är genialisk. Hennes nya musik strömmar ur min ena högtalare. Det är bara en som fungerar.

Höstrusk, höstmusik, höstkänslor, hösthäst? Höhö, rolig jag är! Gräsligt kul, verkligen.

Jag är trött som en fågelholk! Dags att lägga ner nu, orkar inte förlora mer energi på onödiga grejer. Enough said. Är duktig och har lagt mig 23, 23 och 00.30 dem senaste kvällarna, inte illa för att vara jag! Ikväll kan det eventuellt bli liiite senare.. ;)

Ska ta en dusch, sen ner på stan med Jessicus. Hon tvingar mig, jag orkar inte egentligen.. Men vad gör man inte för sin syster? ^^ Ikväll är det hoppträning!!! :DD

Tjarå!

Bahaba



bloggarN ;)


Underbara varelse... <3



Har verkligen hittat tillbaka till hästlivet och det är så skönt!! Igår badade jag hela Lizzy och det behövdes kan jag säga..! Vadå gult vatten?! Klippmaskinen hade nog gått sönder om jag inte gjort det. ;) Nu är hon både ren och len! Alldeles nakenfis hihi. Kan man ha en snällare häst att klippa eller? Tror fan inte det. Stod stilla hela tiden, precis som vanligt, min fina!

Red ut med Matilda och Shakira sen och kan säga att vi fräste ganska rejält uppe på åsen! ;) Varken terrängcyklar, hundar eller frisbee-golfare skrämde oss. Det var riktigt skoj, tack för ridturen gumman!

Längtar till träningen på onsdag, ska bli så galet kul att hoppa igen!


Min prinsessa!

La mig för övrigt innan 23 igår, det var så skönt! Tippar på att försöka skapa en ny trend så jag kommer upp i lagom tid även imorn huhu. Btw, Idol är så underbart roligt!

Hörs dååå!

DAMP!

Blir så trött!! Kan folk sluta vara stora jävla egon? Vad är problemet? Nu är det faktiskt krig! Vi kommer att stå på oss denna gång, muhaha! ;)

Ska ta min bitterhet som uppstod denna morgon p.g.a er och vrida om den till användbar energi istället! Nu blir det till att ta tag i saker! Har redan bokat in två tider hos familjeläkaren, bra där. Akut-tid för astmakoll imorgon och läkartid för LOH den 10 oktorber. Sen jävlar håller ni tummarna för att jag får aktivitetsstöd!! Ska fylla i två viktiga blanketter nu och sen tänker jag kanske börja med mitt diskberg?! Det vore ju fint ifall jag orkade haha.

Ska ut och klippa av pälsen på min nybadade prinsessa sen i eftermiddag! Det blir perfekt eftersom vi börjar hoppträna på onsdag. :) Längtar!

Dags att tömma lådan... det sinker kattbajs! xD

Over and out, you'll never gonna get me down!


Mjuff!

Sådär ja, en ny dag och en chans till att må bättre! Har klarat av att släppa ut hästarna tidigt imorse och gick som en zombie. Har inte haft någon bra natt, men jag tänker inte låta tröttheten stoppa mig! Ska ta en dusch nu och sen blir jag hämtad av Kai. Vi hämtar upp Matilda på vägen och åker sen ut till finaste stället Strömsholm! Vädret är helt underbart!! Sommarvärme och sol wiie! Känner att jag kommer vara glad när denna dag är slut.

Hoppas på att det går bra för Elenas lilla hingstföl nu, riksfinal och allt minsann! Ska bli skoj att se hur mycket han vuxit sen jag såg honom nästan nyfödd ju. ^^ Matilda tar med sin kamera så slänger upp bilder sen ifall ni har tur! ;)

Ha en bra dag rååå! /pikeli

Krossa allt

Förstår inte varför allt ska komma på samma gång. Först mår jag jättebra och är hur glad som helst, sen vänder allting och jag är ett deppvrak! Förstår mig inte alls på människor just nu. Det gör ont, riktigt ont inom mig. Trycket över bröstkorgen blir större och större för varje tanke jag spinner vidare på.

Vill bara stänga av känslor och tankar just nu. Jag orkar verkligen inte må såhär!! Mikeli har varit glad så länge och jag vill fortsätta vara det.

Jag hatar att du krossat mig så jävla hårt att jag nu är rädd för precis allting. Jag hatar dig, hatar dig, hatar dig. Samtidigt gör det så sjukt ont att det har blivit såhär mellan oss. Men det är nog lika bra antar jag. Skitstövel!

Måste fokusera på det som är bra i mitt liv nu. Andas. Lugn. Andas... I morgon ska jag försöka koppla bort allting och bara njuta av fina hästar. Jag skiter i allt vad människor heter just nu, världen är ändå bara elak och falsk!!

Tur att jag hade ett helt ciggpaket i min höstjacka.

RSS 2.0